21 Σεπ 2013

Live Streaming.22:00 Slovenia vs Ukraine 69-63.EuroBasket 2013.

Σλοβενία - Ουκρανία 69-63
 Η Σλοβενία νίκησε την Ουκρανία με 69-63 και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, τερματίζοντας στην 5η θέση. Οι Ουκρανοί θα πάρουν την 6η.
 
Πηγή: Sport 24
 


 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τρελό" φινάλε στην Σαρδηνία

Το φινάλε στην Σαρδηνία ήταν εντυπωσιακό, με την Σαμπντόρια να ισοφαρίσει 1-1 στο 89', αλλά χρειάστηκε να ισοφαρίσει ξανά (2-2) στο 93' για πάρει βαθμό από την Κάλιαρι. Ανατροπή η Κιέβο με Ουντινέζε

 
Κάλιαρι και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στην Σαρδηνία, σε ένα ματς με εντυπωσιακό φινάλε.
Η ομάδα της Γένοβας ισοφάρισε στο 89' με 1-1 με τον Γκαμπιαντίνι, στο 91' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά στο 91' με τον Κόντι, αλλά στο 93' ο Ντε Σιλβέστρι ισοφάρισε ξανά για την "Σαμπ", διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Η Ουντινέζε προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μαϊκοζουέλ μέσα στην Βερόνα, αλλά η Κιέβο έκανε ανατροπή και επικράτησε με 2-1.
*οι συνθέσεις θα προστεθούν αργότερα...

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Κάλιαρι - Σαμπντόρια 2-2 (26' Έκνταλ, 91' Κόντι / 89' Γκαμπιαντίνι, 93' Ντε Σιλβέστρι)
Κιέβο - Ουντινέζε 2-1 (13' Πελισιέ, 40' Ριγκόνι / 1' Μαϊκοζουέλ)
Τζένοα - Λιβόρνο (21:45)
 
Κυριακή
Σασουόλο - Ίντερ (13:30)
Αταλάντα - Φιορεντίνα (16:00)
Μπολόνια - Τορίνο
Κατάνια - Πάρμα
Γιουβέντους - Βερόνα
Ρόμα - Λάτσιο
Μίλαν - Νάπολι (21:45)

Η βαθμολογία


1. Νάπολι 9
2. Ρόμα 9
3. Ίντερ 7
4. Γιουβέντους 7
5. Φιορεντίνα 7
6. Λάτσιο 6
7. Λιβόρνο 6
8. Βερόνα 6
12. Κάλιαρι 5
9. Μίλαν 4
10. Τορίνο 4
17. Κιέβο 4
11. Ουντινέζε 4
13. Τζένοα 3
14. Αταλάντα 3
15. Μπολόνια 2
18. Σαμπντόρια 2
16. Πάρμα 1
19. Κατάνια 0
20. Σασουόλο 0

Ο πίνακας των σκόρερς


4 γκολ
Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι)
 
3 γκολ
Παουλίνιο (Λιβόρνο)
Χοσέ Καγιεχόν (Νάπολι)
Τζουζέπε Ρόσι (Φιορεντίνα)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

Live Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-0

LIVE: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-0      

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport.gr την εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ στην Λεωφόρο, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.
 
Πηγή: Sport.gr
 

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

 
FC Schalke 04 - Bayern Munchen



Link 1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεσίνα: «Τα 'θελε και τα 'παθε η Ρωσία»

Μεσίνα: «Τα 'θελε και τα 'παθε η Ρωσία»

Ο Έτορε Μεσίνα εξήγησε πως η Ρωσία πήγε... γυρεύοντας στο Eurobasket 2013 έπειτα την αλλαγή προέδρου της ομοσπονδίας και πολύ περισσότερο την αντικατάσταση του Φώτη Κατσικάρη.

Ο 54χρονος Ιταλός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξίδεψε στη Λιουμπλιάνα για την ολοκλήρωση του Eurobasket 2013 και τόνισε στη ρωσική ιστοσελίδα itar-tass.com πως «μερικές ομάδες με εξέπληξαν στο Eurobasket. Φυσικά, η Ουκρανία έρχεται πρώτη όλων. Λίγοι περίμεναν πως η ομάδα θα έφτανε στα προημιτελικά. Όσο για τη Ρωσία, τα αποτελέσματά της δε μου προκάλεσαν έκπληξη. Οι εμφανίσεις της ήταν ένας καθρέφτης της κατάστασης γύρω απ' την ομάδα. Η ομοσπονδία προχώρησε σε αντικατάσταση του πρόεδρου (σ.σ. εκλέχθηκε μία γυναίκα για πρώτη φορά στα χρονικά), προκαλώντας θόρυβο, ενώ άλλαξε και τον προπονητή (σ.σ. Καράσεφ αντί Κατσικάρη) λίγες ημέρες πριν απ' την έναρξη της διοργάνωσης. Για ποια χημεία, πειθαρχία κι οργάνωση να συζητήσουμε; Αλλά το Eurobasket ανήκει στο παρελθόν, η Ρωσία πρέπει να αρχίσει απ' το μηδέν».
Μεταξύ άλλων ο «Έκτορας» εξέφρασε και την άποψή του πως η διάρκεια της τελικής φάσης δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλη, αφού «έπειτα το τέλος μίας αγωνιστικής περιόδου οι παίκτες πρέπει να ξεκουράζονται, έπειτα να ενσωματώνονται στις εθνικές αποστολές τους κι εν συνεχεία να επιστρέφουν στις ομάδες τους για την προετοιμασία. Η προετοιμασία πρέπει να γίνεται στους συλλόγους τους, όχι στις εθνικές ομάδες τους».

Live Streaming. 18:30 Serbia vs Italy 76-64 EuroBasket 2013.

Σερβία-Ιταλία 76-64       

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Σερβία επικράτησε με 76-64 της Ιταλίας και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ του 2014!
 
 

Live Streaming:18:15 Atromitos Athens vs Apollon Smirnis 2-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Περιστερίου με γκολ των Ουμπίδες και Ιγκλεσιας. Δοκάρι ο Μπρίτο για τους γηπεδούχους. Τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα της Ριζούπολης.
Πηγή: Sport 24




 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Ατρόμητος - Απόλλων (18:15)

Οι δύο πρώην παίκτες του Ατρόμητου και νυν του Απόλλωνα Κόρμπος (φωτό) και Ζουέλα δεν θα είναι καν στο γήπεδο, αφού ο πρώτος λόγω ντεφορμαρίσματος και ο δεύτερος λόγω νυχτοπερπατήματος (και τραυματισμ«Να σωθούμε φέτος, να βάλουμε τις βάσεις και μετά να δούμε για παραπάνω. Μακάρι να οργανωθούμε και σε τρία χρόνια να καταφέρουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Να γίνουμε Ατρόμητος!». Αυτή ήταν η εξομολόγηση του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, στους συνεργάτες του προ ημερών.
Αναμφίβολα, οι δύο σύλλογοι μοιάζουν πάρα πολύ, με κοινό παρονομαστή το νοικοκυριό και την οικονομική συνέπεια. Εχουν πάρα πολλά κοινά σημεία, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να βαδίζει στα χνάρια του «αστεριού» της δυτικής όχθης. Και οι δύο αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους, έχοντας τυλιχτεί μάλιστα στις ίδιες φλόγες, αυτές του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική και μάλιστα την ίδια σεζόν (2004-05). Για την ακρίβεια, πριν από οκτώ χρόνια.
Ο Ατρόμητος βρήκε τον σωτήρα του στο πρόσωπο του Γιώργου Σπανού και αντί για τις αλάνες βρέθηκε ξανά στα σαλόνια, γράφοντας «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του τα επόμενα χρόνια με τις τρεις ευρωπαϊκές εξόδους, τους δύο τελικούς Κυπέλλου και την καταξίωση στη φίλαθλη κοινή γνώμη.
Ο Απόλλων άργησε λίγο να βρει τον... μεσσία του, αφού ο Σταμάτης Βελλής εμφανίστηκε το 2009, όταν η ιστορική ομάδα της Σμύρνης είχε φτάσει στον πάτο (Δ' Εθνική). Τέσσερα χρόνια αργότερα, όμως, οδήγησε τον Απόλλωνα εκεί που ανήκει και μάλιστα έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλες προσδοκίες.
Σαφώς και οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει πεντάδα και μία ακόμα ευρωπαϊκή έξοδο και τον Απόλλωνα να επιτύχει την παραμονή του το γρηγορότερο δυνατό.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα έχει παρτενέρ τον Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα έχει παρτενέρ τον Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Σημειωτέον, ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει ποτέ στην πρώτη τη τάξει κατηγορία τον Απόλλωνα και συγκεκριμένα την εξαετία 1975-81 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν έξι φορές, με τα τρία ματς στο Περιστέρι να λήγουν ισόπαλα (στην έδρα του ο Απόλλων είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία).
Οι πιθανές συνθέσεις:
Ατρόμητος (4-4-1-1) (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος
Απόλλων (4-2-3-1) (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Αλβαρες, Καμαρά, Μίνγκας, Εγκον, Γκουέλα, Πετρόπουλος


Πηγή: Goal

Live Streaming:
16:00 Asteras Tripolis - Kalloni Lekanopedio(πιθανο Link..)


Live streaming: 16:30. FC Nurnberg vs Borussia Dortmund,Live streaming: 16:30.Bundesliga Simulcast / Konferenz Live. Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.17:00 Live Streaming.17:00 West Ham - Everton FC.England Barclays Premier League

Live Streaming:18:15  Atromitos Athens vs Apollon Smirnis(εαν υαρχει Link).

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.20:30 Panathinaikos - OFI Crete

Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.0-1,West Ham - Everton FC 2-3.England Barclays Premier League.


 




 

 

Live streaming: 16:30. FC Nurnberg vs Borussia Dortmund,Live streaming: 16:30.Bundesliga Simulcast / Konferenz Live. Germany 1. Bundesliga.Eastern European Summer Time

 

 

 


 
            
   


 

Live Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0

Να διπλασιάσει τις νίκες του στη Σούπερ Λίγκα και στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θέλει ο Αστέρας Τρίπολης, που φιλοξενεί την επικίνδυνη Καλλονή. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αγώνα από το sport-fm.gr.

 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Αστέρας Τριπ. - Καλλονή (16:00)


Ο Μαούριτσιο Καράσκο αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Χερόνιμο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης του Αστέρα
 
Ο αήττητος Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Καλλονή(16:00, NS2, Sentra 103.3), η οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Οι Αρκάδες θέλουν να της βάλουν... φρένο και να την πιάσουν στη 2η θέση.
 
Από την άλλη πλευρά, και η ομάδα της Λέσβου θα κυνηγήσει το διπλό, όχι μόνο για να δείξει πως δεν είναι πυροτέχνημα, αλλά και για να βρεθεί έστω για μία ημέρα στην κορυφή, πιάνοντας τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση και παίζει την Κυριακή με τον Παναιτωλικό.
Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του χρειάζονται τη νίκη ηρεμίας, καθώς οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες και η πίεση μεγαλύτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουν την ΑΕΛΚ, βλέποντας την ξέφρενη πορεία της και γνωρίζοντας πλέον πως έχει προσαρμοστεί στην ξενιτιά και δεν... ψαρώνει εκτός έδρας.

Δύο παλιοί γνώριμοι
Τα βλέμματα, πάντως, θα είναι στραμμένα στον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του με το πέρασμά του από τον Αστέρα τα προηγούμενα δύο χρόνια (20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου. Ως αντίπαλος επιστρέφει και ο Μαρσέλο ο οποίος είχε αγωνιστεί για έξι μήνες στην ομάδα της Τρίπολης, δίχως όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Αστέρας (4-2-3-1) (Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοΐαν, Ζησόπουλος, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Καράσκο
Καλλονή (4-2-3-1) (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουάνλου, Καζάκης

Πηγή: Goal

Link....radio.Πατηστε εδω στην σελιδα που οδηγει αυτο το Link ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ! 

Live Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή


Live streaming: 16:30. FC Nurnberg vs Borussia Dortmund,Live streaming: 16:30.Bundesliga Simulcast / Konferenz Live. Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.17:00 Live Streaming.17:00 West Ham - Everton FC.England Barclays Premier League

Live Streaming:18:15  Atromitos Athens vs Apollon Smirnis(εαν υαρχει Link)

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.20:30 Panathinaikos - OFI Crete

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλόνσο: «Θα μείνω μέχρι το τέλος στη Ferrari»


Αλόνσο: «Θα μείνω μέχρι το τέλος στη Ferrari» | onsports.gr
Τέλος στις φήμες που τον έφερναν πολύ κοντά στην McLaren, ενόψει της επιστροφής της Honda στο πρωτάθλημα της Formula 1 έβαλε ο Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Ισπανός «πιλότος» της Ferrari τόνισε πως δεν σκέφτεται την αποχώρησή του από την «σκουντερία» όπου θέλει να μείνει ακόμα και μετά το τέλος του συμβολαίου του.
«Θα το ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά, αγαπώ τη Ferrari και θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότερα με μία επέκταση στο συμβόλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίβηρας οδηγός.

Live Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή


Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.17:00

Live Streaming.17:00 West Ham - Everton FC.England Barclays Premier League

Live Streaming:18:15  Atromitos Athens vs Apollon Smirnis(εαν υαρχει Link)

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.20:30 Panathinaikos - OFI Crete
 
 
 

 
 

 

 
 

 






ΕΥΤΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βάις ή Μάξι Ροντρίγκες; (vds)

Ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο έπραξε κι ο Μάξι Ροντρίγκες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με το τέρμα που έβαλε κόντρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ!
 
Πηγή: Goal
 


Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.17:00 Live Streaming.17:00 West Ham - Everton FC.England Barclays Premier League

Live Streaming:18:15  Atromitos Athens vs Apollon Smirnis(εαν υπαρχει Link)

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.20:30 Panathinaikos - OFI Crete