17 Σεπ 2013

Live Streaming 21:45 Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain 1-4.LIVE: Champions League

LIVE: Champions League       
Ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το Contra.gr για την εξέλιξη των αναμετρήσεων της Τρίτης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League.
 
Πηγή: Contra  



 


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπανούλης: «Θα την άλλαζα με το πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν 2012-13, αλλά θα προτιμούσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τονΟλυμπιακό.  
«Θα άλλαζα αυτή τη θέση - μέλος της καλύτερης πεντάδας -με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία και να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης σε video που παίχτηκε κατά την εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος, καθώς λόγω των υποχεώσεών του με την Εθνική δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» σε αυτήν.

 Πηγη:gazzetta.gr
ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 15/9/2013.ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-2 ημιχρ.0-1.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9/2013.Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι Β/Α κατηγορορια,αυτο το γνωριζουν μονο οι ατμοδιοι,δεν ειναι λαθος η λεξη...)

Live Streaming 21:45  Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain Champions League
 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 15/9/2013.ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-2 ημιχρ.0-1

Τις χαμενες ευκαιριες  και τα λαθη του  πληρωσε ο Ευρωτας Ελους με τον αποκλεισμο του απο τον Βοια Νεαπολης στο 93 των καθυστερησεων του αγωνα.

Ο Ευρωτας ηταν καλυτερος στην διαρκεια πρωτου μιιχρονου του αγωνα και ειχε τον ελεγχο του αγωνα,πλην τον ακρων του,αλλα δεχτηκε 3 γκολ απο το πουθενα.Ειχε το προνομιο  να προηγηθει πριν καν συμπληρωθουν 30 δευτερολεπτα αγωνα με κεφαλια του Τζαμουρη Νικου σε βαθια μπαλια στην πρωτη επιθεση του Ευρωτα Ελους.

  Στο 5 σε πασα του Αλιμπαλη Γιωργου στο Τζαμουρη Νικο,αυτος πλασαρε το τερματοφυλακα του Βοια που εδιωξε με τα ποδια.
  Στο 10 ο Τζαμουρης Νικος με ατομικη προσπαθεια και με 3 αντιπαλους τους οποιους ξεπερασε,πλασαρε αλλα ο τερματοφυλακας εδιωξε και παλι με τα ποδια.
  Στο 14 ο Τζαμουρης Νικος σε καθετη πασα απο το κεντρο,μονος με τον τερματοφυλακα σουταρε ιδανικα,αλλα η μπαλα περασε διπλα απο το καθετο δοκαρι χανοντας κλασσικη ευκαιρια για το 0-2.
  Στο 20 σε σεντρα παιχτη του Ευρωτα,ο τερματοφυλακα του Βοια εδιωξε δυσκολα σε κορνερ(ενω βρισκοταν σε λαθος θεση)και η μπαλα πηγε λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι και στην οροφη τον διχτυων της εστιας του.
  Στο 25 σε σουτ του Τζαμουρη η μπαλα χτυπησε  στα ποδια αμυνομενου και αλλαξε πορεια ενω ο τερματοφυλακας εμεινε αγαλμα και η μπαλα περνοντας λιγο εξω απο το δοκαρι του κατεληξε σε κορνερ.
   Μοναδικη ευκαιρια στο πρωτο ημιχρονο απο πλευρας γηπεδουχων στο 37 οταν ο Τζαμουρης Στελιος δεν βρηκε την μπαλα και παιχτης του Βοια βρεθηκε να ειναι σε θεση για γκολ, αλλα τον προλαβαν οι δυο αλλλοι αμυντικοι του Ευρωτα Ελους που εβαλαν εγκαιρα την κοντρα στελνοντας την μπαλα  σε κορνερ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 46 ο Τζαμουρης Νικος εβγαλε συρτη σεντρα και ο Αλιμπαλης Γιωργος εβαλε την προβολη,αλλα αδυναμα και κατεληξε στα χερια του τερματοφυλακα!.
 Ο Βοιας στο 2ο ημιχρονο και εχοντας τον γνωστο του συμμμαχο τον αερα και απο εκτελεση φαουλ στα πρωτα λεπτα του δευτερου ημιχρονου  ισοφαρισε στο 49 σε 1-1.
  Στο 61  ο διαιτητης εδωσε πεναλτι σε χερι του Χιωτη,οταν ο παιχτης του Ευρωτα πηδησε μαζι με παικτη του Βοια στην προσπαθεια του να διωξει την μπαλα(που μπορει να ηταν και ακουσιο)και ετσι ο Βοιας εκανε το 2-1.
  Στο 67 ο Τζαμουρης Νικος με ενα σουτ κεραυνο εστειλε την μπαλα στο οριζοντιο  δοκαρι και αυτη στην συνεχεια εσκασε ελαχιστα εξω απο την γραμμη της εστιας του Βοια.
  Στο 75 απο εκτελεση κορνερ του Ευρωτα οι παιχτες του εστειλαν την μπαλα προς την εστια του τερματοφυλακα,ο οποιος πιθανοτατα την εβγαλε μεσα απο την εστια του τερματος,γιατι ολοι οι παιχτες του Ευρωτα πανηγυριζαν για γκολ και υστερα διαμαρτυρονταν προς τον διαιτητη(αλλα η  γνωστη για την μεγαλη αντιληψη της βοηθος,στους μεγαλους...αλλα ακομα και απο το παιδικο πρωταθλημα και τις αποφασεις της δεν εδειξε σεντρα)και ετσι ο διαιτητης εδωσε συνεχεια στον αγωνα.
  Η στιγμαια εμπνευση του προπονητη του Ευρωτα Ελους να βαλει επιθετικο τον αμυντικο του παιχτη Τζαμουρη Στελιο και  πριν καν συμπληρωθει 1 λεπτο απεφερε καρπους,αφου στην πρωτη του επαφη με την μπαλα μεσα στην περιοχη,ανετραπει απο παικτη του Βοια στο 82' και ο Ευρωτας ισοφαρισε σε 2-2 με εκτελεστη  τον Αλιμπαλη Γιωργο.
  Στο 89 ο Τζαμουρης Νικος μονος του απεφυγε δυο αντιπαλους και με δυνατο πλαγιο σουτ εστειλε την μπαλα λιγο αουτ απο το καθετο δοκαρι του βοια.
Στο 92 στην μια και μοναδικη ευκαιρια στο δευτερο ημιχρονο του Βοια ειχε σουτ στο οριζοντιο δοκαρι.
  Στο 93' δε τραγικο λαθος της αμυντικης γραμμης του Ευρωτα Ελους,που παροτι βρισκονταν 3 παικτες του στο ιδιο σημειο δεν καταφεραν να διωξουν την μπαλα απο την κατοχη του  παιχτη του Βοια,παροτι ειχαν την ευκαιρια να το πραξουν,ο οποιος με  χλιαρο πλασε εκανε το τελικο 3-2 και εστειλε απο το πουθενα την ομαδα του στην επομενη φαση του Κυπελλου αδικα μεν,αφου ηταν κατωτερος ο Βοιας απο την ομαδα του Ευρωτα που ειχε και τις περισσοτερες ευκαιριες για γκολ,ενω ο Βοιας δεν ειχε ευκαιριες στα 90 λεπτα του αγωνα.
  Καλος στο πρωτο μερος ο Ευρωτας,αλλα με πολλα προβληματα στην επιθετικη αναπτυξη απο τα πλαγια και με τον Τζαμουρη να ειναι μονος στην επιθεση,αλλα πηρε τις μπαλιες για να σκοραρει για αλλη μια φορα τουλαχιστον,η τις εκανε απο μονος του σε ολη την διαρκεια του αγωνα ηταν σε ακρως καλη επιθετικη διαθεση και εκανε οτι ηθελε τους αμυντικους του Βοια και το ενα γκολ τον αδικει.Στο δευτερο ημιχρονο ο Ευρωτας δεν ηταν καλος στον χωρο του Κεντρου και κατα διαστηματα ο Βοιας ειχε τον ελεγχο του,χωρις να διμιουργει επικινδυνες καταστασεις στην επιθεση,παρα μονο απο στημενες μπαλες...απο τον Ευρωτα ελειπε κατι και κυριως στις βοηθειες που δεν ειχε στην κορυφη της επιθεσης και η ελειψη αυτοσυγκρεντωσης στα γκολ που δεχτηκε,αλλα υπαρχει ο χρονος να γινουν οι καταλληλες κινησεις και να ειναι ετοιμος στο πρωταθλημα.
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:1)Ταμβακολογος Θανασης,2)Μπογρης Γιωργος,3)Σμπυρακος Χρηστος,4)Τζαμουρης Στελιος,5)Χιωτης Γιαννης,6)Roncea Μantalin (στο 80 Τζανετακος Σπυρος,7)Κλαψης Χρηστος(στο 74 Μιχελακος  Κωστας),8) Αλιμπαλης Γιαννης (στο 66 Μπογρης Νικος,9)Αλιμπαλης Γιωργος 10)Συριοπουλος Παναγιωτης,11)Τζαμουρης Νικος
-Πιθανα λαθη μπορει να εχουν γινει λογω αποστασεως και μη καλης ορατοτητας!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9/2013.Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι Β/Α κατηγορορια,αυτο το γνωριζουν μονο οι ατμοδιοι,δεν ειναι λαθος η λεξη...)

Live Streaming 21:45 Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain Champions League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Δεν έχω λόγια για το Σινικό Τείχος»

Μπατίστ: «Δεν έχω λόγια για το Σινικό Τείχος»

Το όμορφο ταξίδι της ομάδας του Παναθηναϊκού στην Κίνα «μετέφερε» στους φίλους της ομάδας του, μέσω του blog του, ο Μάικ Μπατίστ, τονίζοντας ότι όλοι πέρασαν τέλεια και απόλαυσαν το ταξίδι. Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στο paobc.gr ο Μάικ Μπατίστ:
«Γειά σας και πάλι.
Για τελευταία φορά, όμως από την Κίνα. Και το λέω αυτό, γιατί αφήσαμε το Πεκίνο και πήραμε το δρόμο της επιστροφής στη βάση μας, την Αθήνα. Πρώτα πετάξαμε για την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια προσγειωθήκαμε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Για περίπου μία εβδομάδα ζήσαμε μακριά από την Αθήνα, καθώς βρεθήκαμε στο Φοσάν και στο Πεκίνο. Ξεχωριστή εμπειρία, δίχως άλλο. Επισκεφθήκαμε το σπίτι του Μπρους Λι, ενώ την τελευταία μας μέρα στο Πεκίνο, παρέα με τον Ραμέλ και τον Τζέιμς, αποφασίσαμε να πάμε προς το Σινικό Τείχος.
Όταν το αντικρίζεις είναι σα να γίνεται πραγματικότητα ένα παιδικό σου όνειρο. Είναι απίστευτο. Εντυπωσιακό! Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις, είναι κάτι που αν έχεις την ευκαιρία να το δεις, δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Μιλάμε για ένα από τα θαύματα του κόσμου, όχι για κάτι τυχαίο. Μεγαλοπρεπές, εκπληκτικό. Δεν έχω λόγια.
Πλέον αφήσαμε πίσω μας την Κίνα και κρατάμε τις αναμνήσεις απ' αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι. Οπωσδήποτε ήταν μια εμπειρία που δεν μπορείς να ζήσεις τόσο συχνά. Γι' αυτό και κοιτάξαμε να την απολαύσουμε, πέρα από την προπόνηση, στις διάφορες εκδηλώσεις, αλλά και στις επισκέψεις που κάναμε.
Προσωπικά το απόλαυσα και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, ενώ αν κρίνω από τις αντιδράσεις των συμπαικτών μου. Όλοι περάσαμε καλά.
Τα ξαναλέμε σύντομα.
Μάικ».


Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ 16/92013.Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι Β/Α κατηγορορια,αυτο το γνωριζουν μονο οι ατμοδιοι,δεν ειναι λαθος η λεξη...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «L' EQUIPE».Μεντζανί: «Έχουμε όπλα για την Παρί και την Μπενφίκα»

Live Streaming 21:45  Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain Champions League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «L' EQUIPE».Μεντζανί: «Έχουμε όπλα για την Παρί και την Μπενφίκα»

Μεντζανί: «Έχουμε όπλα για την Παρί και την Μπενφίκα»

 
Για τα «όπλα» του Ολυμπιακού και την επιθυμία του συλλόγου να κάνει κάποια βήματα στην Ευρώπη, μίλησε ο Καρλ Μεντζανί σε συνέντευξη του στην «L' Equipe».

Ο Αλγερινός αμυντικός που ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό από την Μονακό δήλωσε στο γαλλικό Μέσο πως και να αποτύχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Champions League θα μπορέσουν να παίξουν στο Europa League. Επίσης ο Μεντζανί τόνισε την παρουσία του Καρεμπέ και του Ισά στον σύλλογο λέγοντας ότι είναι εκεί και φροντίζουν για όλα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Για παίκτες σαν εμένα αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν θα είχα στην Γαλλία. Από την αρχή οι ηγέτες της ομάδας έχουν τονίσει την ανάγκη να γίνει κάτι στην Ευρώπη.
Πέρσι απέτυχε για λίγο στο στάδιο των ομίλων. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά όπλα για να παλέψει με ομάδες όπως η Παρί και η Μπενφίκα και αν αποτύχουμε τουλάχιστον θα παίξουμε στο Europa League.»
Για τον τρόπο του παιχνιδιού: « Ο προπονητής είναι Ισπανός. Μας ζητάει να είμαστε πίσω από την μπάλα. Τώρα με την Παρί πρέπει να λάβουμε υπόψη την ποιότητα του αντιπάλου. Αν παίξουμε όπως με τον Λεβαδειακό θα τους ταρακουνήσουμε»
Για την παρουσία του Καρεμπέ και του Ισά στον Ολυμπιακό: «Είναι εκεί κάθε μέρα. Σε καθημερινή βάση τσεκάρουν να μην λείπει τίποτα και στα αγωνιστικά θέματα μας συμβουλεύουν πολύ. Βάζουν την εμπειρία τους στον σύλλογο και νιώθουμε ότι θέλουν να εξελιχθούμε»

Πηγή: Goal


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ 16/92013.Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι Β/Α κατηγορορια,αυτο το γνωριζουν μονο οι ατμοδιοι,δεν ειναι λαθος η λεξη...)

Live Streaming 21:45  Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain Champions League


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9/2013.Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι Β/Α κατηγορορια,αυτο το γνωριζουν μονο οι ατμοδιοι,δεν ειναι λαθος η λεξη...)

Πρωτη αγωνιστικη
Α.Ο Δαφνιου-Ευρωτας Ελους
Ηφαιστος Βροντ-Βοιας Νεαπ.
Πανγυθεατικος Γ.Σ-ΚρονοςΑγ./Δημ.
Ταξιαρχαι Νιατων-Αμυκλιακος
Καστρο Γερακιου-Αθλ.Συλ. Απιδιας
Εθνικος Βατικων-Α.Σ Μανης
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ
1η).Α.Ο Δαφνιου
2η).Πανγυθεατικος Γ.Σ
3η).Καστρο Γερακιου
4η).Α.Σ Μανης
5η).Αμυκλιακος
6η).Βοιας Νεαπολης
7η).Ηφαιστος Βροντ.
8η).Ταξιαρχαι Νιατων
9η).Εθνικος Βατικων
10η).Αθλ..Συλ. Απιδιας
11η).Κρονος Αγιου Δημητριου
Οι εντος εδρας αγωνες του Ευρωτα σημειωνονται με κοκκινο χρωμα...εναρξη του πρωταθληματος της Β/Α κατηγοριας στις 12 και 13/8/2013.
Live Streaming 21:45  Olympiacos Piraeus vs Paris Saint Germain Champions League