16 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΑ ΕΙΠΕ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ *ΒΙΝΤΕΟ*

ΤΑ ΕΙΠΕ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ *ΒΙΝΤΕΟ*       

Μετά την ήττα από την Κροατία ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε έξω από τα δόντια.
 
Πηγή: NewsNow        

Live Streaming.22:00 Slovenia vs Finland 92-76.FIBA Eurobasket 2013

Φινλανδία - Σλοβενία 92-76       

Η Φινλανδία επικράτησε της Σλοβενίας με 92-76 και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ. Χωρίς βαθμολογική σημασία το ματς για τους οικοδεσπότες Σλοβένους.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>
 
Πηγή: Sport 24
 
 

Live ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

Στους «Ζωσιμάδες» πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room.

 
Πηγή: Σπορ FM        
    

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Atromitos Athens 1-0

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ.Τρινκιέρι: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνω»

Τον απολογισμό της παρουσίας της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ έκανε ο Αντρέα Τρινκιέρι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία.


Ο Ιταλός τεχνικός απέφυγε να απαντήσει στο αν θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ παραδέχθηκε ότι αν στο ρόστερ υπήρχαν οι Καλάθης, Κουφός και Μάντζαρης τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά.
«Ήταν δύσκολο να ετοιμάσουμε το ματς ψυχολογικά και σωματικά. Είχαμε δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, παλέψαμε σκληρά, κάναμε μεγάλες επιστροφές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κλειδί ήταν το τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς. Αν είχαμε παίξει καλή άμυνα θα είχαμε κερδίσει τον αγώνα», τόνισε αρχικά ο Ιταλός.



«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τη γενικότερη εικόνα. Είμαστε απογοητευμένοι κι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες. Είχαμε τον τραυματισμό του Σπανούλη. Όλες οι άλλες ομάδες έχασαν ματς, αλλά εμείς τις κουβαλήσαμε. Η ήττα από τη Φινλανδία μάς πλήγωσε. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, απέναντι στη Σλοβενία δεν ήμασταν καλοί, σήμερα κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε με απουσίες και σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν θα άλλαζε κάτι στις επιλογές του, απάντησε: «Με τις επιλογές που είχα, όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Σίγουρα θα μας βοηθούσαν πολύ αν τους είχαμε μαζί μας ο Καλάθης, ο Κουφός και ο Μάντζαρης».
Για το κομμάτι της άμυνας, είπε: «Ήθελα να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Δυστυχώς δεν το κάναμε στη διοργάνωση. Όμως δεν κατηγορώ τους παίκτες μου. Το μπάσκετ πηγαίνει όλο και περισσότερο στο κομμάτι της ενέργειας. Βλέπετε την Ουκρανία που προχωρά επειδή έχει δώδεκα αθλητές, που τρέχουν και πηδούν κάνοντας το γήπεδο να μοιάζει μικρότερο για τους αντιπάλους. Εμείς δεν το κάναμε αυτό στο βαθμό που θέλαμε. Οι ομάδες που προσπαθούν να παίξουν μπάσκετ αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή τη διοργάνωση».
Για τον... κίνδυνο να παίξει η Εθνική στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, είπε: «Ίσως και να βγει σε καλό. Ίσως είναι μία ευκαιρία να χτιστεί κάτι καινούριο».
Για τη δυνατότητα συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ μέσω wild card είπε: «Κάνετε την ερώτηση στον λάθος άνθρωπο. Αυτή τη στιγμή το να σκέφτεσαι τη wild card είναι λάθος. Σίγουρα όλοι ελπίζουμε, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε».
Αναφορικά με το μέλλον του είπε: «Είναι λάθος στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό. Ίσως μετά από μια-δυο μέρες. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση, να καθίσουμε κάτω και με καθαρό μυαλό να αποφασίσουμε. Αυτή η χώρα αξίζει να έχει μία καλύτερη παρουσία από την Εθνική της ομάδα>>.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έκανε ελεύθερες επιλογές, απάντησε: «Πόσους ελεύθερους ανθρώπους ξέρετε; Κανέναν. Όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα». Εν συνεχεία σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν έκανε συμβιβασμούς, ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, δεν υπήρξε κανένα τέτοιο θέμα»

Πηγή: Goal

 

Live Streaming.18:45  Italy vs Spain.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

 

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Atromitos Athens(εφοσον υπαρχει Link..)  

 

Live Streaming.22:00 Slovenia vs Finland.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Italy vs Spain 86-81.FIBA Eurobasket 2013.(Δυστυχως εγινε αυτο που θελαμε,αλλα...)

Αξιοι της μοίρας μας.. - Η Ιταλία νίκησε την Ισπανία!       

Υποτίθεται ότι το δύσκολο ήταν να νικήσει η Ιταλία την Ισπανία και το εύκολο να νικήσουμε εμείς την Κροατία. Τελικά, έγινε το... δύσκολο. Οι Ιταλοί, με επική αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, νίκησαν 86-81 τους Ισπανούς στην παράταση!Εφόσον η Εθνική μας είχε νικήσει την Κροατία (σ.σ.: σε μια τέτοια περίπτωση η Ισπανία θα έπαιζε την επιβίωσή της στον αγώνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τώρα ήταν... χαλαρή) και στο βραδινό μας η Σλοβενία νικούσε τη Φινλναδία (λογικό), τότε θα ήταν στην 8άδα του Eurobasket!Οι Ιταλοί εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή του στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα κι ενώ ήταν στο -10. Με καλάθι του Ντατόμε στην εκπνοή ισοφάρισαν σε 70-70 (ακριβώς ίδιο το σκορ με το ματς Ελλάδα - Κροατία), έστειλαν το ματς στην παράταση κι εκεί με τη ψυχολογία στη δική τους πλευρά, πλέον, έφτασαν στο τελικό 86-81.
 
Πηγή: Sport.gr
 
 
 

Live Streaming,15:30 Croatia vs Greece 92-88 και εκτος 8ας...

Live: Κροατία-Ελλάδα μετα απο δυο       
Παρακολουθήστε σε live περιγραφή από το sport.gr το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας στη β' φάση του Eurobasket κόντρα στην Κροατία (16/9 15:30GR). Νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά θέλει η Εθνική μας, που περιμένει δώρα από Ιταλία και Σλοβενία.
 
Πηγή: Sport.gr

 


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Σαχτιόρ στο... πιάτο σας

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σαχτιόρ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, έδωσε μέσω της προαναγγελίας της η UEFA.

 
Πηγή: Sport 24
 
Live Streaming,15:30  Croatia vs Greece

Live Streaming.18:45  Italy vs Spain.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Atromitos Athens(εφοσον υπαρχει Link..)  

Live Streaming.22:00 Slovenia vs Finland.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρονάλντο: Αλλα 200 γκολ με τη Ρεάλ

 
Ενθουσιασμένος από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το 2018 εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να βάλει άλλα 200 γκολ στα επόμενα χρόνια και να πανηγυρίσει με τη Ρεάλ το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ.
"Είναι μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, και πάνω από όλους, τον πρόεδρο", ξεκίνησε τις δηλώσεις ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποιός -σύμφωνα με την μαδριλένικη As- θα εισπράττει 21.000.000 ευρώ το χρόνο ("καθαρά") την ώρα που η Ρεάλ θα καταβάλλει από την πλευρά της 40.000.000 ευρώ το αντίστοιχο διάστημα συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
 
"Αυτό το συμβόλαιο με κάνει πραγματικά χαρούμενο και είμαι υπερήφανος που συνεχίζω σε αυτό το κλαμπ. Μου έχει προσφέρει πολλά. Για μένα είναι σήμερα σαν την πρώτη μου ημέρα εδώ.

Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή τη φανέλα. Ελπίζω να είμαι μέχρι να αποσυρθώ. Η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Στόχος μου είναι να πετύχω άλλα 200 γκολ με αυτή τη φανέλα.
Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα για να κατακτήσουμε το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία του συλλόγου".

ΠΗΓΗ:sport.gr

Live Streaming,15:30  Croatia vs Greece

Live Streaming.18:45  Italy vs Spain.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Atromitos Athens(εφοσον υπαρχει Link..)  

Live Streaming.22:00 Slovenia vs Finland.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time