10 Σεπ 2013

Live Streaming.21:45 Greece - Latvia 1-0 World Championship 2014.LIVE Ελλάδα - Λετονία

 Νίκη για να φέρει πιο κοντά τη Βραζιλία και το Μουντιάλ θέλει η Εθνική ομάδα της Ελλάδας κόντρα στους Λετονούς στο Φάληρο - Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης
 
Πηγή: OnSports
 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πιο… χορταστικό αυτογκόλ του κόσμου! (video)

Δεν πρόκειται για ακούσιο βολέ. Για ασυναίσθητη κεφαλιά-ψαράκι. Ούτε καν για σουτ στην κίνηση από «ματιασμένο» σέντερ-μπακ! Η σωστή… αυτογκολάρα μπαίνει από ομαδική προσπάθεια ΤΡΙΩΝ άμπαλων Κινέζων!

 
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014(ελπιζουμε να υπαρχουν Link..) 

Live Streaming.19:30 Germany - Greece U19 Uefa Under 19 Championship

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με 750 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ με Αλκμααρ

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε τα 750 εισιτήρια από τη διοίκηση της Άλκμααρ για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Europa League και είναι σίγουρο ότι δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών από Ελλάδα αλλά και Ευρώπη. Μένει να φανεί αν έδρασε ή θα δράσει το ελληνικό δαιμόνιο και όπως συνέβη στο Γκελζερκίρχεν έτσι και στην Ολλανδία οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι πολύ περισσότεροι.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.19:30 Germany - Greece U19 Uefa Under 19 Championship 

Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014 
 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.Sold out στο Σλοβενία-Ελλάδα

Sold out στο Σλοβενία-Ελλάδα Ούτε για δείγμα δεν έμεινε εισιτήριο για το ματς της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην οικοδέσποινα, Σλοβενία και την Εθνική μας ομάδα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (14/9, 22:00).
Οι διοργανωτές ενημέρωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (10/9) Ελληνες φιλάθλους πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για το ματς στην «Στόζιτσε Αρένα». Και αυτό έγινε, όταν φίλοι της Εθνικής έσπευσαν στα εκδοτήρια για να προμηθευτούν εισιτήρια κατ' αρχήν για το ματς της Πέμπτης (12/9) με την Ισπανία.
Οι Ελληνες, λοιπόν, εισέπραξαν αρνητική απάντηση και απ' ό,τι φαίνεται οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι θα αγωνιστούν σε ένα γήπεδο-καμίνι και θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Germany - Greece U19 Uefa Under 19 Championship 

Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014 
 

Live Streaming.18:30 Greece-Malta 5-0U21.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers(πιθανο Link)

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Uefa Euro 2015 U21.Δυστυχως δεν υπαρχει Live Streaming,αλλα ουτε LIVE MEXΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ...

Ελλάδα-Μάλτα 5-0       

Ελλάδα-Μάλτα 5-0,ellada-malta 5-0Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 203/15 U21 η Εθνική Ελπίδων επικρατώντας εύκολα με 5-0 της Μάλτας. Χαμένο πέναλτι για την Ελλάδα με τον Σταφυλίδη.
Πηγη: Sport 24   
 
 
      
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανανεώνει ως το 2018 ο Ρονάλντο!

Ανανεώνει ως το 2018 ο Ρονάλντο!
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο διαπραγματεύσεων ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές που θα κάνουν τον 28χρονο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, σύμφωνα με την «AS». Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, μάλιστα, επίσημες ανακοινώσεις από την «Βασίλισσα» αναμένεται να γίνουν ως τις 22 Σεπτεμβρίου με την Ρεάλ να κρατά όπως όλα δείχνουν τον Ρονάλντο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι τα 32 του.
Εκτός από την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ το άλλο «καυτό» θέμα για την Ρεάλ όλο αυτό τον καιρό ήταν η ανανέωση συμβολαίου του Ρονάλντο, που τελειώνει το 2015.
Η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από «χίλια κύματα» με τον Ρονάλντο να αναφέρει στις αρχές της περασμένης σεζόν πως νιώθει λυπημένος, δημιουργώντας μια αναστάτωση στην «Βασίλισσα» με το κλίμα τότε να θέλει τον Πορτογάλο να είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ρεάλ.
Εκτός από τις διαπραγματεύσεις, όμως, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε την δίκη του άτυπη «εκστρατεία» για να κρατήσει τον Ρονάλντο στην ομάδα με δηλώσεις όπου εκθείαζε το ταλέντο του 28χρονου και επισήμανε την πεποίθηση του πως η «Βασίλισσα» με τον Πορτογάλο στις τάξεις της μπορεί να κατακτήσει το δέκατο Champions League του συλλόγου.

Πηγή: Goal

Live Streaming.18:30 Greece-Malta U21.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers(πιθανο Link)

 
Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014

ΕΤΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια»

«Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια»Για το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού, που θα έχει στόχο όλους τους τίτλους, μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης στα «Ευρυτανικά νέα».


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Σαμαρά το τρέιλερ του Pro Evolution Soccer 2014! (vds)

Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, αλλά και ο ίδιος ο Ελληνας διεθνής επιθετικός δεσπόζουν στο τρέιλερ (ή τέλος πάντων σε ένα από τα τρέιλερ) του Pro Evolution Soccer του 2014 που έρχεται σε λίγους μήνες.

Πηγή: Goal

Live Streaming.18:30 Greece-Malta U21.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers(πιθανο Link)
 
Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014