22 Αυγ 2013

Live Streaming.21:00 Apollon Limassol - OGC Nice 2-0,SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC 1-1 Europa League

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013/14

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Europa League

  Apollon Limassol - OGC Nice 2-0

SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC 1-1

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:F1 2013: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το GP του Βελγίου (video)

Live Streaming.19:30 Atromitos - AZ Alkmaar 1-3

LIVE Ατρόμητος-Άλκμααρ 1-3

LIVE Ατρόμητος-Άλκμααρ,LIVE atromitos-alkmaarΤην είσοδό του στους ομίλους του Europa League διεκδικεί ο Ατρόμητος, ο οποίος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απόψε απέναντι στην Άλκμααρ. Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το Onsports.
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με... ταξί η μισή αποστολή της εθνικής

Έπειτα από αρκετή δόση ταλαιπωρίας η εθνική ομάδα έφτασε στο Ουλμ, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά "SuperCup 2013".
Η εθνική ομάδα έφτασε το απόγευμα στο Ουλμ, όπου θα πάρει μέρος στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας σε τουρνουά μαζί με τις Γερμανία, Σκόπια και Βοσνία.
Παρόλα αυτά, οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ταλαιπωρία, καθώς οι Γερμανοί παρότι φημίζονται για τον προγραμματισμό τους και την άριστη οργάνωση τους έπεσαν σε ατόπημα.


Συγκεκριμένα, το πούλμαν που περίμενε να μεταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το αεροδρόμιο του Μονάχου στο Ουλμ ήταν σχετικά μικρό και χωρούσε μέσα τη μισή αποστολή της εθνικής.
Έτσι, οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να πάνε με δύο ταξί στο Ουλμ, το οποίο βρίσκεται 180 χιλιόμετρα μακριά από το Μόναχο

.Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Atromitos - AZ Alkmaar


Live Streaming.21:00 Apollon Limassol - OGC Nice,Live Streaming.21:45 SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC Europa League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΠΑΟΚ «ΣΤΕΛΝΕΙ»... ΖΕΝΙΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ «ΣΤΕΛΝΕΙ»... ΖΕΝΙΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Γιουβέντους και Ζενίτ είναι πιθανό να βρεθούν ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας, στο ενδεχόμενο αποκλεισμού των Λυών και Σάλκε.
Μια πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα επιφέρει και σημαντικές αλλαγές στον καταρτισμό των τεσσάρων γκρουπ δυναμικότητας, εκτός από το οικονομικό πλήγμα της τάξης των 5,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το «Goal», σε συνδυασμό και με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της Λυών, μετά την εντός έδρας ήττα απ' την Σοσιεδάδ με 2-0, αφού στην περίπτωση που επαληθευτούν και τα δύο σενάρια, τότε στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού, προστίθενται οι Γιουβέντους, Ζενίτ, που ανεβαίνουν στο δεύτερο γκρουπ, αλλά και οι Βάσκοι (στο τέταρτο γκρουπ)!
Στον αντίποδα οι ερυθρόλευκοι θα αποφύγουν τις Κοπεγχάγη και Λεβερκούζεν οι οποίες θα βρεθούν στο τρίτο γκρουπ, ενώ αν η Aϊντχόφεν που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μίλαν αποκλείσει τους Ιταλούς, στους πιθανούς αντιπάλους του Θρύλου προστίθεται και η Μάντσεστερ Σίτι (ανεβαίνει στο δεύτερο γκρουπ)!
Παράλληλα ανάμεσα στα άλλα οφέλη που θα έχει ο ΠΑΟΚ, είναι αυτό και της βαθμολογικής του θέσεις στην ΟΥΕΦΑ. Με τους 4.000 βαθμούς που θα πάρει ως μπόνους, θα εκτοξευθεί από την 67η θέση που βρίσκεται σήμερα, στην 55η.
 
Πηγή: NewsNow

Live Streaming.21:00 Apollon Limassol - OGC Nice,Live Streaming.21:45 SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC Europa League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάσκετ με φεγγαρόφωτο; Απλώς καταπληκτικό! (ΦΩΤΟ)

Μπάσκετ με φεγγαρόφωτο; Απλώς καταπληκτικό! (ΦΩΤΟ)
Είστε ρομαντικοί τύποι αλλά και μπασκετόφιλοι; Σας μάγεψε το χθεσινό φεγγάρι, αλλά το μυαλό σας δεν ξεκολλούσε από την... σπυριάρα; Να λοιπόν οι ωραιότερες φωτογραφίες που τα συνδυάζουν όλα…
Τις φωτογραφίες πόσταρε η στήλη του σκύλου στο twitter, "Pick n' Scroll" και χωρίς καμία αμφιβολία η μία είναι καλύτερη από την άλλη.
Μπάσκετ με φεγγαρόφωτο; Απλώς καταπληκτικό! (ΦΩΤΟ) Τι γίνεται όταν η φαντασία μένει ελεύθερη και το ολόγιομο φεγγάρι αντικαθιστά τη μπάλα του μπάσκετ; Η απάντηση στις φωτογραφίες που ακολουθούν...Πηγή: Sportdog
Μπάσκετ με φεγγαρόφωτο; Απλώς καταπληκτικό! (ΦΩΤΟ)

Live Streaming.21:00 Apollon Limassol - OGC Nice,Live Streaming.21:45 SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC Europa League