17 Αυγ 2013

Live Streaming.21:30 PAOK Saloniki - Xanthi

LIVE ΠΑΟΚ-Ξάνθη,LIVE paok-xanthiΜε ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τους, ΠΑΟΚ και Ξάνθη ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος στην Τούμπα. Παρακολουθήστε την αναμέτρηση στο Onsports.

LIVE Εθνική Ελλάδος-Σερβία.Το Live Streaming ανοιξε.


Live Streaming.19:15 Atromitos - Ergotelis,Live Streaming.Platanias - Veria FC



Live Streaming.18:45 Greece vs Serbia,EuroBasket U16http://eurwtaselous.blogspot.gr/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός για τίτλο»!

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την πρεμιέρα στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ που είναι στα φαβορί για το πρωτάθλημα

Αναλυτικά η συνέντευξή του προπονητής της Ξάνθης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:
- Το Πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα και η εύλογη ερώτηση σ’ έναν προπονητή με τη δική σας εμπειρία, είναι: Τι είδους πρωτάθλημα περιμένετε;
Περιμένω ξεκάθαρα δυο ομάδες να παλέψουν για τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός και όλες οι υπόλοιπες να βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Νομίζω ότι εκτός από τους συγκεκριμένους δυο συλλόγους, κανείς απ’ τους υπόλοιπους δεν μπορεί να πει ξεκάθαρα ποιος ακριβώς είναι ο στόχος του, αν δεν περάσουν προηγουμένως μερικές αγωνιστικές και δώσουν οι ομάδες τα πρώτα δείγματα γραφής.
- Πέρυσι παρακολουθήσαμε ένα πρωτάθλημα με - κατά γενική ομολογία - αισθητά χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Περιμένετε κάτι αντίστοιχο εφέτος;
Νομίζω ότι από πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου, εφέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα, καθώς οι ομάδες αφενός έχουν προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα και αφετέρου έχουν αποκτήσει κάποιους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν περιμένω ομάδες που θα ξεκινήσουν ως “καταδικασμένες”, όπως ήταν κάποιες πέρυσι. Αντίθετα περιμένω κάποιες από αυτές που πέρυσι δεν μπόρεσαν να κάνουν μεταγραφές, εφέτος να έχουν διαφορετικούς στόχους. Είναι πολλές οι ομάδες που βρίσκονται κοντά όσον αφορά στη δυναμικότητά τους και θα υπάρξουν περισσότερα ενδιαφέροντα παιχνίδια.
- Η Ξάνθη, όπως και ο ΠΑΟΚ, έχουν ήδη επίσημα ευρωπαϊκά ματς στα πόδια τους. Θεωρείτε ότι το ΠΑΟΚ – Ξάνθη μπορεί να είναι το καλύτερο ματς της πρεμιέρας;
Σίγουρα ο ρυθμός που σου δίνουν τα παιχνίδια είναι απαραίτητο στοιχείο για να γίνει ένα καλό ποδοσφαιρικό ματς. Δεν ξέρω πόσο όμορφο θα είναι το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μας κάνει καλό που δεν θα είναι το πρώτο μας επίσημο.
- Ξεκινήσατε με ευρωπαϊκά ματς, ενώ η Ξάνθη είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αποπνέει υγεία και σταθερότητα. Μπορείτε φέτος να θέσετε ανάλογους στόχους;
Η Ξάνθη όντως, είναι μια ομάδα που έχει προγραμματισμό και αποπνέει υγεία και σταθερότητα, επειδή φροντίζει γι’ αυτό ο μεγαλομέτοχός της και οι άνθρωποι της διοίκησης. Δεν είμαστε μια ομάδα που θα κάνουμε τις μεγάλες μεταγραφές, αλλά θα βαδίσουμε σ’ ένα σταθερό πλάνο και ελπίζω να πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.18:45 Greece vs Serbia,EuroBasket U16

Live Streaming.19:15 Atromitos - Ergotelis,Live Streaming.Platanias - Veria FC

Live Streaming.21:30 PAOK Saloniki - Xanthi

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Εχουμε προετοιμαστεί για να παλέψουμε για τον τίτλο

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ξεκάθαρα πως στον ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα για να παλέψουν για τον φετινό τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς στη Nova:
Για την έναρξη του Πρωταθλήματος: «Έχουμε δουλέψει έξι εβδομάδες πάρα πολύ σκληρά περιμένοντας αυτή την έναρξη των υποχρεώσεων. Σίγουρα, περιμένουμε και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να γυρίσουν πίσω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν το Σάββατο. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινά το Πρωτάθλημα. Δεν δουλεύουμε για το τίποτα έξι εβδομάδες, πολύ περισσότερο ακόμη και τις τελευταίες μέρες έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι σε φυσική, σωματική κατάσταση εναντίον της Ξάνθης».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα: «Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα, αυτά κρίνουν τελικά ποιος παίρνει τον τίτλο αλλά σίγουρα εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να παλέψουμε για αυτόν τον τίτλο. Δεν είμαστε μόνοι μας είναι κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν αυτόν τον στόχο, που θα παλέψουν αλλά νομίζω ότι εμείς για τους φιλάθλους μας αλλά και για εμάς τους ίδιους θα πρέπει στο τέλος να είμαστε σε αυτή τη θέση, του διεκδικητή του τίτλου».
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Περιμένω να τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές μου να ξεκινάμε το παιχνίδι μας με μία καλή οργάνωση και να βάλουμε σίγουρα ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο».

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:45 Greece vs Serbia,EuroBasket U16

Live Streaming.19:15 Atromitos - Ergotelis,Live Streaming.Platanias - Veria FC

Live Streaming.21:30 PAOK Saloniki - Xanthi

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ασημένιο μετάλλιο ο Μακροδημήτρης

Παρά την αντεπίθεση που δέχθηκε στο δεύτερο 50άρι από τον Πολωνό Γιάτσεκ Τσεχ, ο Αριστείδης Μακροδημήτρης έφτασε στην κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Μόντρεα 2013».

Ο κολυμβητής των Αετών και κάτοχος τριών μεταλλίων από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο κατηγορίας S2 με επίδοση 2:18.95. Αυτό είναι το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση του Καναδά και το έβδομο συνολικά, αφού έχει ακόμη ένα χρυσό και πέντε χάλκινα. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος, ο Γιώργος Καπελλάκης ήταν έβδομος με 2:39.47.
Ο Μακροδημήτρης, που προ ημερών ήταν «χάλκινος» στα 50μ. ύπτιο S2, γύρισε το πρώτο 50άρι σε 1:05.56, για να δεχθεί την αντεπίθεση του Τσεχ στο τελευταίο κομμάτι της κούρσας. Παρά την πίεση τελικά έφτασε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης αφήνοντας τον Πολωνό κολυμβητή στην τρίτη θέση με 2:19.22.
Στο μεταξύ, την πέμπτη θέση στα 100μ. ελεύθερο S2, κατέλαβε η Μαρία Καλπακίδου. Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια, κάλυψε την απόσταση σε 2:56.20, επίδοση που δεν μπόρεσε να της δώσει θέση στην πρώτη τριάδα. Να θυμίσουμε ότι  αθλήτρια του Γιάννη Μαχίλη, πριν από λίγα 24ωρα ήταν 4η στα 50μ. ύπτιο της ίδιας κατηγορίας.
Τέλος, o Γιάννης Κωστάκης δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επίδοση της Νάουσας στα 100μ. ελεύθερο S3, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 4η θέση του αγωνίσματος. Ο κολυμβητής των Αετών, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χαρίσει στην Ελλάδα το μοναδικό της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση του Καναδά, κάλυψε την απόσταση σε 1:56.11, επίδοση που υπολείπεται αρκετά από το 1:51.54 που σημείωσε στο Όπεν της Νάουσας στις αρχές της χρονιάς. Έτσι έμεινε τέταρτος και πλέον του απομένει ένα ακόμη αγώνισμα, την Κυριακή και συγκεκριμένα τα 50μ. πεταλούδα S3.

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:15 Atromitos - Ergotelis,Live Streaming.Platanias - Veria FC

Live Streaming.21:30 PAOK Saloniki - Xanthi