3 Ιουλ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΓΡΙΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League, Football League 2 επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των δυο κατηγοριών, εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης περιόδου, ενώ εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της λίγκας, Σπύρος Καλογιάννης για να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων με τα τηλεοπτικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επικυρώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πινάκες των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.
Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση πειθαρχικών επιτροπών διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά.
Συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων.
Νωρίτερα στη Γ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2012 -2013». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watch live sports.Link

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝ ΕΛΕΙ 6/7/2013.Η ΣΙΩΠΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ.Η απόφαση έχει ανακληθεί.Φορέας ΝΠΔΔ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»

«Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»Τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό του Παναθηναϊκού αλλά και το στόχο της καθιέρωσης θα δίνουν σε κάθε αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως τόνισε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Το όνειρό του, έγινε πραγματικότητα.
Πλέον, θέλει να δουλέψει σκληρά για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στον προπονητή του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.
Ο νεαρός στόπερ της ομάδας, Σπύρος Ρισβάνης, που ακολουθεί για πρώτη φορά την προετοιμασία των ανδρών του «τριφυλλιού», τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, θα δίνουν το 100% για το καλό του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε από το Όστερμπεκ, στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Ολλανδία:
Σπύρο είναι η πρώτη φορά που ακολουθείς την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας. Ποιές είναι οι εντυπώσεις μέχρι τώρα, καθώς οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την ομάδα Νέων;
«Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Ήταν το όνειρο μου να ακολουθήσω την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, τα κατάφερα, πιστεύω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να πάει καλά η ομάδα».
Είναι η ευκαιρία της ζωής σου;
«Είναι... Μέσα από την σκληρή δουλειά, θα δούμε τι μπορώ να πετύχω».
Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και τα νέα παιδιά είναι πλέον η βάση του Παναθηναϊκού. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εσάς;
«Ασφαλώς και είναι. Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου;
«Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω πολλά, όπως δύναμη, λίγο την ταχύτητα και ότι άλλο μου πουν οι προπονητές».
Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον νέο σας προπονητή;
«Μας μιλάει, μας εμπιστεύεται, είναι κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον δικαιώσουμε».
Η ομάδα έχει ως τεχνικό διευθυντή έναν πρώην αμυντικό με σημαντικό καριέρα στο εξωτερικό, τον Νίκο Νταμπίζα. Προπονητής ένας επιθετικός που έκανε σημαντικά πράγματα στα ολλανδικά γήπεδα, ο Γιάννης Αναστασίου και δίπλα στην ομάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαραβάκος. Σας εξιτάρει η παρουσία αυτών των ανθρώπων στην ομάδα;
«Σίγουρα... Εγώ για παράδειγμα, επειδή είμαι στη θέση του κ. Νταμπίζα. Αν και δεν τον έχω δει ακόμα, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις και γενικότερα στην ομάδα». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watch live sports.Link

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την Παρασκευή (5/7) το ραντεβού με Σπανούλη


Την Παρασκευή (5/7) το ραντεβού με ΣπανούληΗ παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή (5/7) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Σκινδήλιας βρίσκονται στην Βαρκελώνη για την κλήρωση της Ευρωλίγκας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4/7). Αμέσως μετά την επιστροφή τους θα γίνει το ραντεβού με τον Σπανούλη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πηγή: SuperBasket

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Live Streaming TV Watch live sports.Link