1 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Δεν πρέπει να μας παρασύρει το όνομα του αντιπάλου"

"Δεν πρέπει να μας παρασύρει το όνομα του αντιπάλου"
Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, Κώστας Τσάνας, τόνισε πως υπάρχει αλληλοσεβασμός με τους Τούρκους και δήλωσε πως οι παίκτες του θα παλέψουν για την πρόκριση με σοβαρότητα και συγκέντρωση.


«Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα με το Ουζμπεκιστάν και θα το αντιμετωπίσει όπως τα προηγούμενα τρία ματς του ομίλου, δηλαδή με σοβαρότητα και συγκέντρωση», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Κ-20 με το Ουζμπεκιστάν για τους «16» του Μουντιάλ Νέων.
Στο αρχικό του σχόλιο, ο κ. Τσάνας ανέφερε: «Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα με το Ουζμπεκιστάν και θα το αντιμετωπίσει όπως τα προηγούμενα τρία ματς του ομίλου, δηλαδή με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αυτή η αναμέτρηση είναι σημαντική για εμάς, καθώς με νίκη θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, θα πετύχουμε μια σπουδαία διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το όνομα του αντιπάλου και μου δημιουργεί ικανοποίηση το γεγονός ότι διακρίνω ωριμότητα από την πλευρά των παικτών».
Ερωτηθείς για το πώς νιώθει που η ομάδα ξαναγύρισε στο Γκαζιαντέπ, ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολίασε: «Νιώθουμε όμορφα και οικεία, γιατί αυτή ήταν η πρώτη μας εικόνα από την Τουρκία όταν ήρθαμε στις 18 Ιουνίου. Εδώ δώσαμε τα δύο πρώτα ματς, παραμείναμε αήττητοι και νιώθουμε ότι εδώ είναι η έδρα μας».
Για το αν οι νεαροί Έλληνες διεθνείς μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα, ο κ. Τσάνας απάντησε: «Είναι η ευχή μας κάποια στιγμή στο μέλλον παιδιά από αυτή την ομάδα να γίνουν ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου. Και δεν είναι μόνο ευχή, αλλά πιστεύω ότι θασυμβεί γιατί συνυπάρχουν ταλέντο και ισχυρή προσωπικότητα».
Τέλος, για την αντιμετώπιση της αποστολής από τους Τούρκους φιλάθλους, υπογράμμισε: «Έχω έρθει αντιμέτωπος πολλές φορές με τουρκικές ομάδες και έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός από την πλευρά των Τούρκων υπευθύνων, των μελών των αποστολών και των φιλάθλων. Το ίδιο σεβασμό δείχνουν και οι Έλληνες προς τους Τούρκους. Είμαστε μέλη μια ομάδας με νεαρούς παίκτες και θεωρώ ότι με τη βοήθειά μας αυτοί θα φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον» 

Πηγή: Sportdog

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watct live sports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον OTE TV ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!

Στον OTE TV ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στον ΟΤΕ TV καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα πήρε τα δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.


Τα φιλικά του Παναθηναϊκού
Δευτέρα 08.07.13
20.00 Παναθηναϊκός-Ανόρθωση OTE sport3
Τετάρτη 10.07.13
20.00 Παναθηναϊκός - Γάνδη OTE sport3
Σάββατο 27.07.13
19.00 Βαλενσιέν - Παναθηναϊκός OTE sport3
Σάββατο 10.08.13
17.00 Νόργουιτς - Παναθηναϊκός OTE sport3

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ
Τετάρτη (10/7)
19.30 ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη ΟΤΕ TV Sport 4
Κυριακή (14/7)
ΠΑΟΚ-Πάσχινγκ ΟΤΕ TV Sport 3.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το φιλικό με την Ανζί έχει οριστεί για τις 7 του μήνα, ωστόσο τηλεοπτικά δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για την κάλυψη της. 

Πηγή: Sportdog

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watct live sports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπέρδεμα με Σόφο στη Μακάμπι, δυσκολεύει του Σάρας

Οι απόψεις διίστανται στο Τελ Αβίβ όσον αφορά την επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Μακάμπι.
Οι μισές πηγές αναφέρουν πως ο "Big Sofo" βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα του λαού ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τελικά την παραμονή του παίκτη με μειωμένες αποδοχές στο συμβόλαιό του. 
Όσον αφορά τώρα την υπόθεση επιστροφής του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, οι πιθανότητες μειώνονται για τη Μακάμπι, καθώς η Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει τον Λιθουανό για άλλη μια χρονιά, ενώ σε περίπτωση αποχώρησής του πληροφορίες αναφέρουν πως παραμονεύει και ο Παναθηναϊκός! 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watct live sports


Live Streaming.01:00 Brazil vs Spain - Final Fifa Confederations Cup 2013.