28 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελικό: Ελλάδα-Παραγουάη 1-1


Τελικό: Ελλάδα-Παραγουάη 1-1

Η εθνική μας ομάδα Κ-20 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Παραγουάης και προκρίθηκε στους "16" του παγκοσμίου κυπέλλου νέων που διεξάγεται στην Τουρκία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβάθμισε με την σημερινή αντίπαλό του (5 β.) και έτσι το ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί μετά από κλήρωση.
Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα είχαν δοκάρι στο 45 σε σουτ του Σταφυλίδη. Στο 68 ο Διαμαντάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, αλλά οι Νοτιοαμερικάνοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με ψαλίδι του Μοντενέγκρο. Η Παραγουάη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24 λόγω αποβολής του Γκόμες. 

Πηγή: Enikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Live Streaming TV Watct live sports

Live Streaming.18:00 Greece vs Paraguay, U20 - WCT 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Με την επίσημη προπόνηση της Εθνικής  στο Huseyin Avri Aker Stadium της Τραπεζούντας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κ-20 για τον τελευταίο της αγώνα στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων με αντίπαλο την συγκάτοικό της στην κορυφή, Παραγουάη (28/6, 18:00, Huseyin Avri Aker Stadium).
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι διεθνείς εκτός του αρχηγού Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ος διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο epo.gr για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένας αγώνας-σταθμός για την Εθνική. Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη και σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η νίκη και όχι κάτι άλλο. Δεν συζητάμε για συνδυασμούς αποτελεσμάτων, γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε την ομάδα μας και να πιστεύουμε στις δικές μας δυνάμεις. Είμαι αισιόδοξος ότι το βράδυ της Παρασκευής θα μας βρει όλους να πανηγυρίζουμε μια ιστορική επιτυχία».
Οι διεθνείς παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης 27/6 video με φάσεις από τους αγώνες της Παραγουάης στο τουρνουά.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ψήνεται» ματς Μάρεϊ-Σερένα!

Ψήνεται, Μάρεϊ-Σερένα,psinetai, marei-serenaΑπό τη στιγμή που η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει να... παίζει μόνη της σε όλες τις διοργανώσεις, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν αντιμετώπιζε τενίστα του αντίθετου φύλου!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι οδηγίες του Στέφενς για την ανοιχτή προπόνηση

Ο Χουμπ Στέφενς εμφανίστηκε "ζεστός" για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση, όμως, έδωσε και κάποιες εντολές.

Link 

ΕΛΛΑΔΑ VS ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Live ΕΡΤ

Για περισσοτερη σιγουρια...γιατι εδω ειναι Ελλαδα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Live Streaming TV Watct live sports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Χάινς η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Χάινς. Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου και του προπονητή Ετόρε Μεσίνα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Χάινς από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με απολαβές που φθάνουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
Ο Χάινς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στις 12 Ιουλίου. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Χάινς.   


"Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό.
Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές".
Ο Ιταλός προπονητής της ρωσικής ομάδας Ετόρε Μεσίνα, δήλωσε για την απόκτηση του Χάινς: "Είναι πολύ ομαδικός παίκτης και μου άρεσε και τον σεβόμουν από τότε που έπαιζε στην Μπάρμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.18:00 Greece vs Paraguay, U20 - WCT 2013

Link 

ΕΛΛΑΔΑ VS ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Live ΕΡΤ

Για περισσοτερη σιγουρια...γιατι εδω ειναι Ελλαδα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Live Streaming TV Watct live sports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΠΟΣΠΕΡΤ λέει «όχι» στη μεταβίβαση του ακινήτου της ΕΡΤ-3 στο ΤΑΙΠΕΔ