17 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΑ MΕΣΩ EBU
 
LIVE το πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσω του nooz

ΕΡΤ-ERT: LIVE STREAMING.

NET Live Tv Channel Streaming

και απο:ΕΔΩ ΕΡΤ

Αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε με τις πενιχρες γνωσεις που υπαρχουν.Καποιοι αλλοι διαθετουν περισσοτερες...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι έκανε πάλι ο Ινιέστα! (vids)

Ινιέστα,iniestaΟ Αντρές Ινιέστα έκανε εκπληκτικά πράγματα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ουρουγουάη και απέδειξε πως με τη μπάλα στα πόδια "μαγεύει". Δείτε σε βίντεο κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες από το μέσο της Μπαρτσελόνα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ: 149 κτίρια και 63 οικόπεδα - Ραδιομέγαρα, αγροτεμάχια, γκαράζ, αποθήκες

Φωτογραφία για Η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ: 149 κτίρια και 63 οικόπεδα - Ραδιομέγαρα, αγροτεμάχια, γκαράζ, αποθήκες
Ραδιομέγαρα, κτίρια χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, οικόπεδα αξίας διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα, αποθήκες, ακόμα και γκαράζ. Η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ Α.Ε. αποτελείται από 149 κτίρια και 63 οικόπεδα και αγροτεμάχια.

Σύμφωνα με την τελευταία εγκεκριμένη ετήσια οικονομική θέση (2011), ανάμεσα στα ακίνητα ξεχωρίζουν τα κτίρια της Αγίας Παρασκευής (μόνο το Α' κτίριο εκτείνεται σε 38.979 τ.μ.), της Ρηγίλλης (δύο κτίρια 1.542 τ.μ. και 1.717 τ.μ.) οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη, τα 950 στρέμματα στην Αυλίδα Εύβοιας και τα 760 στρέμματα στην Περαία Θεσσαλονίκης. Υπάρχει και μια αποθήκη στο κτίριο πομπού στη Περαία, έκτασης 245 τ.μ. Το κτίριο της Κατεχάκη διαθέτει 16 οικήματα.

Οικόπεδα και αγροτεμάχια καταγράφονται σε όλη την Ελλάδα. Σε πρώην ή νυν στρατόπεδα, σε όρη και υψώματα, ακόμα και εκεί όπου υπάρχουν τροχοβίλες για σεισμόπληκτους στο Αίγιο.

Αν συνυπολογιστούν, εξάλλου, τα δεκάδες οικόπεδα όπου στεγάζονται γραφεία, κεραίες, πομποί και αναμεταδότες, η προίκα της ΕΡΤ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Πηγή: iefimerida

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ