14 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλντές: «Τιμώ το συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος»

Βαλντές: «Τιμώ το συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος»Χαρούμενος που θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στη Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Βίκτορ Βαλντές, τονίζοντας πως είναι ευγνώμον στους «μπλαουγκράνα» για την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν

Συγκινημένος από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, που έκαναν προσπάθεια να ανανεώσουν τη συνεργασία τους δήλωσε ο Βίκτορ Βαλντές. Ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα», με δηλώσεις του στα ισπανικά Μέσα, τόνισε πως η απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο είναι οριστική.
«Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από τον Ιανουάριο. Τότε είχα πάρει την απόφαση να μην ανανεώσω αλλά συνεχίζω να είμαι ευγνώμον στους ανθρώπους της ομάδας για την πρότασή τους. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το τιμήσω», ήταν τα λόγια του Ισπανού διεθνή γκολκίπερ. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τι μεταδίδει η ΕΡΤ -Συνεχίζουν την εκπομπή.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τι μεταδίδει η ΕΡΤ -Συνεχίζουν την εκπομπή

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Στην Αθήνα ο Βερδού!

Στην Αθήνα ο Βερδού!Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό κάθεται πλέον ο Βερδού, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Ελλάδα και συζητά με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτή η πληροφόρηση προκύπτει από τον ισπανικό Τύπο, οποίος μάλιστα κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μπέτις, Βιγιαρέαλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλης για την απόκτηση του παίκτη.

Από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να επιβεβαιώνεται αλλά και χωρίς να διαψεύδεται, η παρουσία του παίκτη στην Αθήνα. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγωγή από Μπόμπολα κατά των δημοσιογράφων

Η ιδιοκτησία του “Πήγασου”, που εκδίδει το “Έθνος” και την “Ημερησία”, προχώρησε στην υποβολή αγωγής κατά των Ενώσεων και των Ομοσπονδιών των ΜΜΕ, για την απόφαση απεργιακών κινητοποιήσεων σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ, η οποία επηρεάζει και την κανονική έκδοση και κυκλοφορία των εφημερίδων.


Τη σχετική αποκάλυψη έκανε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης.

Η αγωγή του Ομίλου Μπόμπολα θα εκδικαστεί το μεσημέρι.


Πηγή:ysterografa.gr