12 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τι μεταδίδει η ΕΡΤ -Συνεχίζουν την εκπομπή

Live Streaming Sports.E.E BASKETBAL.

    • Παταμε πανω στην αγλλικη λεξη BASKETBAL.
    • H ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ  BASKETBAL ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Link...

Live η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Live,Ενημερωθείτε live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αναμετρήσεων για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Σε εξέλιξη οι αγώνες Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Anonymous: Απειλούν με κυβερνοεπίθεση για την ΕΡΤ

Anonymous, Απειλούν, ΕΡΤ,Anonymous, apeiloun, ert Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ προκάλεσε την αντίδραση των Anonymous, οι οποίοι με βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση με κυβερνοεπίθεση 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>


Πηγή: Zougla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τι μεταδίδει η ΕΡΤ -Συνεχίζουν την εκπομπή

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΡΑ ΣΠΟΡ...

  • Αλλα οι πολιτικαντιδες αυτου του του τοπου,αυτοι θα ειναι για παντα μαυροι στην ψυχη τους και στο μυαλο που δεν εχουν και οσοι στις επομενες εκλογες πανε να τους ψηφισουν(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ) ειναι ΓΙΑ δικα τους συμφεροντα!!!.
  • ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΗΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1976)ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"ΝΕΡΙΤ" στη θέση της ΕΡΤ


Δόθηκε πριν λίγα λεπτά στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τη σύσταση του νέου οργανισμού που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, όταν επαναλειτουργήσει ο κρατικός φορέας ραδιοτηλεόρασης.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ο νέος οργανισμός θα ονομάζεται "Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) ΑΕ".
Το κείμενο αναφέρει πως η νέα εταιρεία θα λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την ελληνική ραδιοφωνία, διαδίκτυο (ίντερνετ) και τηλεόραση, θα είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το κράτος, με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια.
Το νομοσχέδιο θα έρθει σήμερα προς διαβούλευση στη Βουλή, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση "απειλεί" τους δύο συνεταίρους της ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι σε περίπτωση που δεν περάσει το νομοσχέδιο, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε στο ροαδιόφωνο του "Βήματος" ότι ο νέος οργανισμός θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου με προσωπικό 1.000 έως 1.200 ατόμων.

ΣΧΟΛΙΟ:Εμεις νομιζαμε οτι θα ειχε και ενα Υ και τελευταιο αρχικο γραμμα το Δ,ετσι θα ηταν το σωστο και δικαιο για προεδρο της <<δημοκρατιας>>,την τρικοκοσμικη κυβερνηση και αυτους που παριστανουν τους αρχηγους κομματων μονο στα λογια.Εχω το δικαιωμα γιατι δεν εστειλα κανεναν τους και ποτε στην Βουλη παροτι εχω το δικαιωμα ψηφου εδω και 30 χρονια!!!