28 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:.Ο πρόεδρος της Ένωσης Football League 1-2,Καλογιάννης: «Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων».

Καλογιάννης: «Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάλεσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου της Football League κάλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Football League 1-2, Σπύρος Καλογιάννης.

Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάλεσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου της Football League κάλεσε, μέσω των εκπροσώπων τους ο πρόεδρος της Ένωσης Football League 1-2, Σπύρος Καλογιάννης.

«Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί ποτέ, με ελάχιστα παρατράγουδα» τόνισε στην κλήρωση των πλέι-οφ ο πρόεδρος της Λίγκας και ζήτησε να μην υπάρχουν διακοπές στα
παιχνίδια αλλά και γεγονότα της τελευταίας αγωνιστικής.

Επικυρώθηκε η… μισή βαθμολογία

Η βαθμολογία της Football League από την πρώτη μέχρι και την έβδομη θέση επικυρώθηκε σήμερα.
Οι άλλες θέσεις δεν επικυρωθούν καθώς υπάρχει η εκκρεμότητα των δύο αγώνων που έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτοι από την UEFA (Ψαχνά – Επανομή, Γιαννιτσά – Πιερικός) αλλά και γιατί δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια ομάδα θα λάβει τη θέση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με το ενδεχόμενο να μείνει μια από αυτές που έχουν υποβιβαστεί στον αγωνιστικό χώρο να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Σπύρος Καλογιάννης μάλιστα τοποθετήθηκε σχετικά με τους «φακέλους» που έχει αποστείλει η UEFA για τους ύποπτους αγώνες…

«Να προσέχετε τους παίκτες που παίρνετε γιατί δεν είναι όλοι καλά παιδιά. Εμείς σε συνεργασία με την ΕΠΟ προσπαθούμε να φτιάξουμε μια σχετική επιτροπή», ανέφερε.

Μετακίνηση οπαδών…

Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναιτωλικός δήλωσαν ότι δεν έχουν να έχουν οπαδούς στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και ούτε να δώσουν εισιτήρια στα εντός έδρας.
Ο Ηρακλής αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του για το θέμα τις επόμενες ημέρες, ενώ η Νίκη Βόλου δήλωσε ότι εφόσον της ζητηθεί θα δώσει εισιτήρια στα εντός έδρας. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Τουρέ η Λίβερπουλ

Μετά από τέσσερις σεζόν στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, ο Κόλο Τουρέ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, για να «δώσει την πλούσια εμπειρία του» στην ομάδα, όπως αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι ο πρώτος Ιβοριανός που θα αγωνιστεί στη Λίβερπουλ, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας την 1η Ιουλίου για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, όταν δηλαδή ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «πολίτες»

Σε ένα σύντομο βιογραφικόσημείωμα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά γήπεδα κόντρα στη νέα του ομάδα, όταν ο Αρσέν Βεγνκέρ τον ανακάλυψε στη σχολή «Μιμοσάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού και τον έφερε στην Άρσεναλ. Έχοντας αγωνιστεί περισσότερες από 200 φορές με τους «κανονιέρηδες» πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2009, ενώ αμέσως πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πηγή: AEK365