2 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μήπως να άλλαζαν άθλημα;

Μήπως να άλλαζαν άθλημα;Το απόλαυσαν διαφορετικά τη Μ. Πέμπτη στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αυτό, αφού στο… ζέσταμα οι «ασπρόμαυροι» προτίμησαν να δείξουν ή να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και φάνηκε πως τα κατάφεραν μία χαρά.
Με διαιτητή τον Χάρη Μαρκόπουλο και αυστηρό κριτή τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών, οι Άσπροι επικράτησαν των Μαύρων στα πέναλτι με 5-4.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 5-5. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μάλιστα, εκτέλεσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με έναν συνδυασμό μπάσκετ (360) και ποδοσφαίρου (τακουνάκι) πέτυχε το πιο εντυπωσιακό πέναλτι.
Άσπροι: Θεοδωράκος (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Τσουκαλάς και φιλική συμμετοχή Μιχάλης Τσαϊρέλης (θεατής του αγώνα)

Μαύροι: Παπαδόπουλος, Καλλές, Κασελάκης, Βαρυτιμιάδης, Χάτσερ, Βαλλιάνος, Αμπαράς, Χρυσικόπουλος

*Μετά το ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε η κανονική προπόνηση, στην οποία Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Ο Χάτσρ, έχοντας ειδική άδεια, αναχωρεί τη Μ. Παρασκευή για τις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:05 Chelsea FC vs FC Basel,Benfica vs Fenerbahce SK

Live Streaming.22:05 Chelsea FC vs FC Basel,Benfica vs Fenerbahce SK