27 Απρ 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-0.Oυσέρο και... τέζα!


Δεξί, αριστερό, 2-0 και ο Αστέρας γράφει ιστορία! Ο Φερνάντο Ουσέρο «χτύπησε» δύο φορές και οδήγησε τους Αρκάδες στον τελικό! Αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ο Σπάθας.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε την τρίτη ήρθε η πρόκριση. Ο Αστέρας Τρίπολης δύο φορές βρέθηκε μια ανάσα από το να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο. Ε την τρίτη ήρθε και η πολυπόθητη πρόκριση. Οι Αρκάδες μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, έκαναν αυτό που έπρεπε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Επικράτησαν του «δικεφάλου» με 2-0 και έγιναν οι πρώτοι που εξασφάλισαν το εισιτήριο για το ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, ήθελαν πως και πως αυτή την πρόκριση, δεν τα κατάφεραν χάνοντας τον μεγαλύτερο φετινό τους στόχο.
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη!
Με τον ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει στη Τούμπα με 2-1, οι Θεσσαλονικείς πήγαν στην Τρίπολη έχοντας ως στόχο να κρατήσουν το μηδέν, κάτι που αν κατάφερναν θα τους έδινε και την πρόκριση. Από την άλλη οι Αρκάδες ναι μεν έπρεπε να σκοράρουν για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό, ωστόσο ήθελαν να κρατήσουν και αυτοί ανέπαφη την εστία τους για να μην τρέχουν και δεν φτάνουν.
Έτσι η εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά του ημιτελικού ήταν μια εικόνα που η έκφραση «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», μπορούσε να την αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο.
Ένα δοκάρι, δύο οφσάιντ και τίποτα άλλο...
Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, δεν είχε φάσεις, δεν είχε τίποτα, με τον κόσμο που γέμισε κάθε γωνιά του γηπέδου να μένει δυσαρεστημένος από το θέαμα. Βέβαια σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου σημασία έχει η πρόκριση και το 0-0 την άφησε ανοιχτή για την επανάληψη. Όσον αφορά τις φάσεις, ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Αρχικά είχαμε δύο λάθη των βοηθών (ένα για τον καθένα τους), με τον Σαλπιγγίδη να φεύγει αρχικά μόνος απέναντι από τον Γεωργακόπουλο στο 14' να ανατρέπεται, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, χωρίς επαναλαμβάνουμε να είναι. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Περόνε να σταματήσει χωρίς κανέναν λόγο με τους γηπεδούχους να φωνάζουν σωστά για λάθος οφσάιντ που δόθηκε.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 31' δεν έγινε απολύτως τίποτα. Στο λεπτό εκείνο όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Λόρενς να κάνει το σουτ και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Αυτή ήταν η προτελευταία φάση, με την τελευταία να είναι για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, με τον Αποστολόπουλο να νικάει με εξαιρετική προβολή τον Ντε Μπλάσιτς.
Πέναλτι που δεν δόθηκε...
Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή στο πρώτο. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και άρχισαν να πιέζουν καθώς αυτοί ήταν που ήθελαν το γκολ μετά το 2-1 της Τούμπας. Μια πίεση που στο 58' θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς, αλλά ο Σπάθας έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο χέρι του Κάτσε μέσα στην περιοχή και δεν έδωσε το πέναλτι που θα έρπεπε να δώσει.
Γκολάρα και αφιέρωση στον Φορμίκα
Το πέναλτι που δεν δόθηκε ήταν τα προπομπός για το τι θα ακολουθούσε. Ο Αστέρας συνέχιζε να πιέζει και στο 61' οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ. Στο λεπτό αυτό η μπάλα μετά από σέντρα του Πιπίνη και μάχη στον αέρα ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων, στρώθηκε στον Ουσέρο που με ένα υπέροχο σουτ νίκησε τον Ιτάνζ και έκανε το 1-0. Ο σκόρερ μετά το γκολ έβγαλε μια φανέλα του Φορμίκα, αφιερώνοντας το τέρμα στον άτυχο συμπαίκτη του.
Το κράτησε άνετα, πριν ξαναμιλήσει ο Ουσέρο
Από εκείνο το σημείο και μετά το 1-0 το παιχνίδι πήγε όπως ήθελε ο Αστέρας. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να βγει μπροστά και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν και να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους έφερνε ακόμα πιο κοντά στην παρθενική τους πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Σε μία από τις αντεπιθέσεις, μίλησε και πάλι ο Ουσέρο. Ο Ράγιος πέρασε σαν σταματημένο τον Κάτσε, έκανε το γύρισμα, ο Περόνε ανατράπηκε, ο Σπάθας άφησε το πλεονέκτημα και ο Ουσέρο έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση.
Έγραψαν ιστορία
Με το 2-0 υπέρ τους, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να μην κρατήσουν το σκορ. Το έκαναν και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση καταφέρνοντας να πάρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση για τελικό Κυπέλλου. 

Πηγή: Gazzetta 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Επιστροφή Καραγεωργίου σε Ξάνθη

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πάγκο της Ξάνθης, με τον δεύτερο όμως να είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα κοουτσάρει τους ακρίτες στο μπαράζ με τον Παναθηναϊκό. 
Άμεση ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου στο... διαζύγιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς από σήμερα η ακριτική ομάδα έχει τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος μετά από εννιά χρόνια επιστρέφει στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να τον ανακοινώνει με μία λιτή ανακοίνωση: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου».
Ναι μεν ο Καραγεωργίου θα είναι ο νέτος προπονητής, ωστόσο όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, στον αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει κανονικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis vs PAOK Saloniki

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι πρωταγωνιστές στην Super BasketBALL

Super BasketBALL,Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας και ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή Super BasketBALL μετά την πρόκριση των Πειραιωτών στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου. Δείτε τα VIDEOS!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis vs PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Νίκησες... ανέβηκες!


Νίκησες... ανέβηκες!
Νέα Κηφισιά ή Φιλαθλητικός ή... και οι δύο; Απόψε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α2 με το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων που θα κρίνει -εκτός απροόπτου- ποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει τα Τρίκαλα στην Basket League ΟΠΑΠ. Η Θεσσαλική ομάδα, παρότι αυτήν τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση, χρειάζεται απλώς τη νίκη επί του Παγκρατίου ώστε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την άνοδό της στην Basket League ΟΠΑΠ. Αν, λοιπόν, επιβληθεί των «ροσονέρι», τότε ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι θα είναι στη δεύτερη θέση, είτε σε τριπλή ισοβαθμία (με νίκη της ΑΕΝΚ), καθότι υπερτερεί ήδη του Φιλαθλητικού, είτε «καθαρά» σε περίπτωση που επικρατήσει η ομάδα του Ζωγράφου. Αν, ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Τζήμα γνωρίσει την ήττα στη φιέστα που θα έχει στηθεί στα Τρίκαλα, τότε οι δύο ομάδες της Αττικής ανεβαίνουν μαζί.
Το μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Κηφισιά κόντρα στην τοπική ομάδα και τον Φιλαθλητικό θα κρίνει εκτός από τη μία ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο, και τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς ο νικητής θα είναι πρώτος.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 (γι' αυτό θα αρχίσει στις 4 μ.μ.), υπάρχει sold out εδώ και τρεις ημέρες, στο γήπεδο θα βρεθεί πλειάδα εκπροσώπων από ομάδες του ΝΒΑ ώστε να δουν τα αδέρφια Αντετοκούμπο, ενώ το ματς θα παρακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Το «αντίο» στον Αναγνωστόπουλο
Τα υπόλοιπα παιχνίδια απλώς... συμπληρώνουν το πρόγραμμα, μιας και όλες οι υπόλοιπες -σημαντικές- θέσεις έχουν κριθεί. Ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι του Λαγκαδά μεταξύ του Ερμή και του ΟΦΗ. Εκεί όπως όλα δείχνουν θα κλείσει ο κύκλος ενός εκ των κορυφαίων παικτών στην κατηγορία την τελευταία δεκαετία. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, τουλάχιστον από το υψηλό επίπεδο που αγωνίζεται. Μάλιστα, αναμένεται να το κάνει ως πρώτος σκόρερ της σεζόν! Είναι ήδη στην κορυφή με τρεις πόντους περισσότερους από τον Καράμπουλα. 


Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis vs PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επέστρεψε στην Α1 η ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 σετ της Ορεστιάδας και "σφράγισε" την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.
H ΑΕΚ νίκησε στο τάι μπρέικ την Ορεστιάδα στο τρίτο και τελευταίο πλέι οφ τουρνουά ανόδου και «σφράγισε» την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.
Τα σετ: 23-25,25-19,18-25,25-22,12-15.
Ορεστιάδα: Καψαλιάρης, Αρχοντής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Παχουσίδης, Καρδαμανίδης, Προδρομίδης.
ΑΕΚ: Κρέτσης, Σαμαντάς, Σασάτη, Ρουμελιωτάκης, Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Κάπελλας (λ), Καπίρης, Μιχαλόπουλος, Φραγκιαδάκης, Αναστασίου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Παναχαϊκή 4 9(11-6)
2. ΑΕΚ 5 8 (12-10)
3. Ορεστιάδα 5 4(7-14)

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis vs PAOK Saloniki

Live η παρουσίαση του βιβλίου «Είναι στημένο»

Live, Είναι,Live, einaiΤο Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Είναι στημένο» , του δημοσιογράφου Χρήστου Ελευθερίου, στο βιβλιοπωλείο «Ιανός».