25 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτογραφία της χτεσινης βραδιάς με Μουρίνιο (φωτό)

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:¡Vamos (Es)Pana! (vids).Το Final Four του Λονδίνου περνάει απ' το Palau Blaugrana για τον Παναθηναϊκό

Το Final Four του Λονδίνου περνάει απ' το Palau Blaugrana για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα τα παίξει όλα ή τίποτα απέναντι στη Μπαρτσελόνα (22:00 μ.μ) 

¡Vamos (Es)Pana! (vids)¡Vamos (Es)Pana! (vids)¡Vamos (Es)Pana! (vids)
¡Vamos (Es)Pana! (vids)


 Πηγή: Gazzetta


 ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:Εντυπωσιακό ποτάμι λάβας στη Καμτσάτκα της Ρωσίας

Εντυπωσιακό ποτάμι λάβας στη Καμτσάτκα της Ρωσίας Ένα συγκλονιστικό ποτάμι λάβας δημιουργήθηκε...

στο ηφαίστειο της Καμτσάτκα, Πλόσκι Τολμπάτσικ, που βρίσκεται ανατολικά της Ρωσίας.

Σημειώνεται ότι για τα τρία ηφαίστεια της χερσονήσου, Σιβελούτς, Κιζιμέν και Πλόσκι Τολμπάτσικ έχει εκδοθεί πορτοκαλί κωδικός κινδύνου για την αεροπορία, που είναι ένας από τους πιο υψηλούς.
Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τράβηξαν οι bloggers Λιουδμίλα και Άντρεϊ. Οι δυο τους ταξίδεψαν στην περιοχή μαζί με μια ομάδα ηφαιστειολόγων.
Το συγκεκριμένο ηφαίστειο «ξύπνησε» στις 27 Νοεμβρίου του 2012 μετά από 36 χρόνια. Η χερσόνησος Καμτσάτκα είναι στενά συνδεδεμένη με φαινόμενα σχετικά με ηφαίστεια. Στην περιοχή υπάρχουν 19 ενεργά ηφαίστεια και 6 ηφαιστειακές περιοχές που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.








Πηγη:newsbeast.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πολύ σημαντική η αναγνώριση!»


Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ξαφνιάστηκε ευχάριστα από την πρωτιά του στην ψηφοφορία του gazzetta και εκτός από τις ευχαριστίες του μετέφερε την μεγάλη σημασία μίας τέτοιας αναγνώρισης!
 



Ο «Τζόλε» που μπορεί να είναι ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά μόνο ως ξένο δεν τον αντιμετωπίζει η «ερυθρόλευκη» οικογένεια... σάρωσε στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta για τους καλύτερους όλων των εποχών!
Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων με 6393 ψήφους αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον «μάγο» Ζιοβάνι (6259 ψήφοι) και στην τρίτη τον Βασίλη Καραπιάλη (4582 ψήφοι)!
Μιλώντας στο gazzetta για την σπουδαία αυτή πρωτιά στις... καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε:
«Είναι μία πολύ σημαντική αναγνώριση! Είναι πολύ σπουδαίο αυτό για μένα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η διάρκεια, τα χρόνια που έχω παίξει και οι επιτυχίες που είχαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν υπάρχει διάρκεια μετράει για τον κόσμο και συνάμα σε ικανοποιεί πολύ κάτι τέτοιο».

Τέλος σχολιάζοντας την δεκάδα που βγήκε ο κορυφαίος στην ιστορία του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είναι μία πολύ δυνατή και επιθετική ομάδα. Είναι μία ομάδα που βγάζει την δύναμη και το μέγεθος του Ολυμπιακού. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι εκεί και τα οποία έχουν βοηθήσει πολύ. Δεν μπορείς να τους βάλει όμως όλους. Βλέπω πως επελέγη μία επιθετική ομάδα.
Το κριτήριο του κόσμου τα λέει όλα. Ανέκαθεν του άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο και έτσι οι μεσοεπιθετικοί προτιμώνται από τους αμυντικούς. Είναι και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού τέτοια. Είναι συνηθισμένος σε τέτοια λογική και ο κόσμος πάντα περιμένει ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο».  

Πηγή: Gazzetta 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Gotze raus"!


Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες στον Μάριο Γκέτσε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υπήρχαν και πανό με συνθήματα εις βάρος του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με τη Μπάγερν αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και γενικώς oι οπαδοί της Μπορούσια δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα μαζί του καθώς πανηγύριζαν την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ και το ένα γκολ που ερχόταν πίσω από το άλλο...
Υπήρχε ένα πανό που έγραφε «Γκέτσε φύγε» , αλλά και ένα άλλο που κρατούσε οπαδός με το οποίο τον ευχαριστούσε για την προσφορά του. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξιτήριο ο Χάινς, παίζει με Εφές


Ολα καλά με τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το απόγευμα θα προπονηθεί και θα αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές.



Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνθηκε αδιαθεσία στη χθεσινή (24/4) προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί φάνηκε πως ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις, ενώ στον παίκτη υπάρχει και έξτρα άγχος από την πίεση της επίτευξης των στόχων (πλέον η σεζόν είναι σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο) αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στα τελευταία παιχνίδια, η οποία δημιούργησε περισσότερες απαιτήσεις στον ίδιο τον σέντερ του Ολυμπιακού.
Ολα τα παραπάνω βέβαια δεν του δημιούργησαν στον Χάινς σημαντικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός σέντερ να πάρει σήμερα το πρωί (25/4) εξιτήριο μετά από νέα σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.
Το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον... τελικό με την Εφές. Εξάλλου ο ίδιος ο Χάινς υπογράμμιζε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσει το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four, ενώ κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο ήταν αρκετά ευδιάθετος. 

Πηγή: Gazzetta 

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos

Απερρίφθη η έφεση της ΑΕΚ

Τελικό στην Football League η ΑΕΚ! Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, με την αρχική τιμωρία να παραμένει.

Οι αρχικές εκτιμήσεις και η αισιοδοξία των ανθρώπων της ΑΕΚ για δικαίωση στην επιτροπή της ΕΠΟ, έπεσαν στο κενό, με την αρχική ποινή να παραμένει ως έχει. Δηλαδή -3 από το φετινό πρωτάθλημα, -2 από το επόμενο και χρηματικό πρόστιμο.
Πλέον μοναδική λύση που αφήνουν να διαρρεύσει μέσα από την ΠΑΕ σχετικά με την επόμενη ενέργεια του νομικού τμήματος, είναι η καταγγελία της προσφυγής του Άρη σε πολιτικά δικαστήρια για το άρθρο 99.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.
3.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ κατά του υπ΄ αριθμ. 7/16-4-2013 πρακτικού της Επιτροπής Κανονισμών της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΣ 16-4-2013) και του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.
4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΑΡΜΠΗ-Μέλους ΔΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 38 /12-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
5.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΑΞΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.226/2-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση . Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ και ΑΟ ΠΑΞΟΙ σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
6.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά της υπ΄αριθμ.727/17-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στην πρώτη βάση της ενστάσεως. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ κατά την πρώτη βάση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΟΥ του σωματείου ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ στον μεταξύ τους αγώνα της 6-4-2013. Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ υπέρ του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ με τέρματα και βαθμούς 3-0 και επιβάλλει στο σωμ. ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ χρηματική ποινή τριακοσίων (300€) ευρώ.
7.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μέλους ΔΣ σωματείου ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.26/12-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Αποφαίνεται ότι ο ΚΩΝ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 26 παρ.4 α΄και γ΄ του Π.Κ./ΕΠΟ και επιβάλλει σ’ αυτόν απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή διακοσίων (200€) ευρώ». 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Panathinaikos