13 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: «Είναι το ματς της χρονιάς»

Χριστόπουλος: «Είναι το ματς της χρονιάς» | onsports.gr
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τους Ηπειρώτες αφού με ενδεχόμενη νίκη ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα «σφραγίσει» την παρουσία του στα play off και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη η ομάδα της Ηπείρου, κάτι που θα επικυρωθεί αν ο «Άγιαξ» καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στους «Φαίακες».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα:
«Εμείς όλοι στην ομάδα ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, είναι το ματς της χρονιάς για εμάς και το ξέρει και ο κόσμος μας. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
Για τις δυσκολίες του παιχνιδιού:
«Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα. Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο αναγκαία είναι η νίκη για εμάς αλλά θα πρέπει να ξέρει και η Κέρκυρα ότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία θα αγωνιστεί με πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη».
Για το που θα δοθεί έμφαση για να πάρει ο ΠΑΣ τη νίκη:
«Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Παπακώστα και ξέρω ότι διαθέτει μεγάλη ποικιλία στα συστήματα που χρησιμοποιεί και πολλές τακτικές. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω να τα καταφέρουμε».
Για το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας:
«Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος και φορτισμένος συναισθηματικά. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο και εμείς θα πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Στόχος είναι πάντα η νίκη αλλά γιατί αναζητούμε τη νίκη είναι άλλο θέμα. Έντεκα μήνες που είμαι εδώ μιλάμε κάθε μέρα, κάνουμε όλες τις συζητήσεις που πρέπει και έχουν μάθει οι παίκτες να προετοιμάζονται σωστά ψυχολογικά ανεξαρτήτως γηπέδου». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, 3-1 την ΑΕΚ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ στο Βόλεϊ Γυναικών επικρατώντας 3-1 της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου.
Τον… αέρα της ΑΕΚ έχει πάρει ο Ολυμπιακός την τελευταία εβδομάδα όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις πήρε ισάριθμες νίκες και απέδειξε πως δίκαια έκανε το νταμπλ. Στον τελικό της Σαντορίνης η ομάδα του Σωτήρχου επικράτησε 3-1 και πάλι για να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο και πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.
Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη με 25-20, κάνοντας σερί 11-1 σε κάποιο διάστημα.
Από το δεύτερο όμως, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ φέτος που δεν είναι άλλο από την υποδοχή. Με τις Μέντες και Ρόγκα να κάνουν αρκετά λάθη και την Κοσμά να κάνει ρεσιτάλ άσων ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άνετα με 25-16.
Στο τρίτο σετ, υπήρξε ανάλογη εικόνα, με την υποδοχή να παραμένει κακή για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να παίρνει ψυχολογία από τους κερδισμένους πόντους, φτάνοντας όμως πιο δύσκολα στο 25-22 για να κάνει το 2-1.
Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 11-9, ωστόσο συνεχίστηκαν τα λάθη της με τον Ολυμπιακό να επικρατεί ξανά 25-22 και να κάνει το πρώτο της νταμπλ, αφήνοντας την Ένωση χωρίς τίτλο για τη φετινή χρονιά.
Τα σετ: 20-25, 25-16. 25-22, 25-22

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Παναθηναϊκός: Έρχεται sold out για ρεκόρ… Γκίνες

Παναθηναϊκός: Έρχεται sold out για ρεκόρ… Γκίνες | onsports.gr
Θέμα ωρών είναι το διπλό sold out για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έκαναν πάλι το θαύμα τους και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, θα χρειαστούν ένα ακόμα… θαύμα. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το τέλος των εισιτηρίων, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα «μαγικά» χαρτάκια που έχουν απομείνει είναι… ελάχιστα και κυρίως αφορούν τον αγώνα της Πέμπτης.
Τα εισιτήρια του τρίτου προημιτελικού έχουν κάνει… φτερά, ενώ για τον αγώνα της Πέμπτης είναι ελάχιστα και αναμένεται αύριο το πρωί να «εξαφανιστούν» σε χρόνο ρεκόρ. Από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», πάντως, έχει γίνει γνωστό πως προς το παρόν έχει γίνει sold out στα εισιτήρια του αγώνα της Τρίτης μέσω internet, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για το διπλό sold out. Που μόλις συμβεί θα είναι για το ρεκόρ… Γκίνες, αφού οι οπαδοί του «εξάστερου» θα έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια και των δύο αγώνων σε ελάχιστες ώρες.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός-ΑΕΚ… δεν βαρεθήκαμε!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ… δεν βαρεθήκαμε!Οι δύο καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ φέτος, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, θα αναμετρηθούν για έβδομη φορά με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τη φετινή περίοδο δεν τα χορταίνουμε! Μόλις πριν λίγες ημέρες οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας επική ανατροπή στην σειρά των τελικών κόντρα στην Ένωση. Τώρα οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να πάρουν εκδίκηση και θέλουν να πάρουν το Κύπελλο Ελλάδος.
Η αρχή του σίριαλ Ολυμπιακός-ΑΕΚ έγινε στην Ελασσόνα, όπου η Ένωση επικράτησε με 3-1 για το Σούπερ Καπ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο.
Ακολούθησαν οι τελικοί του πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ ξεκίνησε με το αβαντάζ των δύο νικών από την κανονική περίοδο, ωστόσο ο Ολυμπιακός με μία φοβερή ανατροπή πέτυχε τρεις σερί νίκες (οι δύο εκτός έδρας) και πανηγύρισε μόλις την περασμένη Δευτέρα τον πρώτο του τίτλο στην Α1 Γυναικών.
Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες (17.00, Novasports 4) στον τελικό του Κυπέλλου που είναι και το τελευταίο τους φετινό ραντεβού. Πρόκειται για το ζευγάρι που είχε αγωνιστεί και στον τελικό της περιόδου 2010-2011 στη Σάμο, όταν μετά από ένα δραματικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2, πανηγυρίζοντας τότε τον πρώτο του τίτλο ως τμήμα. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φέτελ: «Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τους υπόλοιπους»

Φέτελ: «Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τους υπόλοιπους»Από τη διεκδίκηση της πολ ποζίσιον παραιτήθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ καθώς η Red Bull δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τις Mercedes και Ferrari.

Η ανταγωνιστικότητα των Ferrari και Mercedes ανάγκασαν τη Red Bull να αλλάξει στρατηγική και να μην διεκδικήσει την πολ ποζίσιον στην Κίνα σύμφωνα με τον Σεμπάτιαν Φέτελ.
Ο Γερμανός πιλότος των «κόκκινων ταύρων» θα εκκινήσει από την ένατη θέση στην πίστα της Σανγκάης με τη μέση γόμα της Pirelli, τονίζοντας πως αυτή είναι η καταλληλότερη για τον αγώνα της Κίνας.
«Είδαμε ότι υπήρχαν μονοθέσια πολύ γρήγορα, ιδιαίτερα αυτά των Ferrari και Mercedes. To Q2 δεν ήταν κακό, αλλά η Ferrari έδειχνε πάρα πολύ ανταγωνιστική με τη μαλακή γόμα. Έτσι αποφασίσαμε να επιλέξουμε άλλη στρατηγική. Το αν θα δουλέψει θα το δούμε αύριο», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Τα πάντα είναι πιθανά στον αγώνα, προφανώς η μαλακή γόμα δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, συνεπώς η μεσαία γόμα δείχνει πως είναι η κατάλληλη για τον αγώνα». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όταν θυμούνται οι παλιοί…

Όταν θυμούνται οι παλιοί…Ανδρέας Παπαεμαννουήλ και Θανάσης Αγγελής θυμήθηκαν τα ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έδωσαν τις δικές του εξηγήσεις για το αυριανό ντέρμπι.

Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά η μπάλα παραμένει στρογγυλή. Ανδρέας Παπαεμαννουήλ και Θανάσης Αγγελής, δύο παίκτες που διακρίθηκαν στην εποχή τους φορώντας την φανέλα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα, μίλησαν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το αυριανό ντέρμπι των «αιωνίων».
Διαβάστε όσα είπαν στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο οι:
Παπαεμαννουήλ Ανδρέας (παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού):

«Εκείνη την εποχή δεν είχαμε τα σύγχρονα μέσα που έχουν τώρα. Τότε έπαιζε ρόλο το φυσικό χάρισμα. Σε τέτοια ντέρμπι μεγάλη σημασία έχει το γόητρο. Το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή να χάσεις από τον Ολυμπιακό ήταν το θέμα. Προτιμούσαμε να μην πληρωθούμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Κι αν ρωτήσετε τους τότε παίκτες του Ολυμπιακού το ίδιο θα σας πουν. Για τον Παναθηναϊκό φέτος είναι η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του αλλά πιστεύω πως πρέπει να πάει για να κερδίσει όποια και να είναι η διαφορά μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και φαίνεται παντού αυτό. Ο Παναθηναϊκός όμως παίζει τα ρέστα του και με την πλάτη στον τοίχο».
Αγγελής Θανάσης (παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού):
«Υπάρχει πίεση στα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Όπως να το κάνουμε, όπως και να είναι οι ομάδες σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι πραγματικά ντέρμπι. Έτσι ήταν παλιά γιατί τώρα υπάρχουν αρκετοί ξένοι και δεν το νιώθουν τόσο πολύ. Θα έδινα τα πάντα για να μπορούσα να ξαναπαίξω σε ένα ντέρμπι αλλά το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει». 


Πηγή: Σπορ FM