5 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα: Ατομικό για δύο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ατομικό για δύο | onsports.gr
«Απόντες» από το κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής (5/4) στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι Ιωάννου και Αυγενικού.
Οι δύο ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και ακολούθησαν την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της Δευτέρας (8/4) με την ΑΕΚ.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ η προετοιμασία του «Άγιαξ» θα συνεχιστεί το Σάββατο (6/4) το μεσημέρι, μια και στις 12:00 έχει οριστεί μία προπόνηση στο Πανηπειρωτικό. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάσμε: «Να τα καταφέρουμε ξανά»

Λάσμε: «Να τα καταφέρουμε ξανά» | onsports.gr
Την ελπίδα του ο Παναθηναϊκός να καταφέρει ό,τι και το 2011, να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στο Final Four, εξέφρασε ο Στεφάν Λάσμε.
Ο 31χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε στην εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και τις αναμετρήσεις που έρχονται με τους Καταλανούς για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Εξέφρασε, μάλιστα, την αισιοδοξία του πως μπορούν να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στη Βαρκελώνη. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σπουδαία ομάδα και έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του κορμού της από την περασμένη περίοδο. Είναι πολύ δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο. Εμείς κάναμε κάποια λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά αν τα διορθώσουμε πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαστε εντάξει».
Για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας: «Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ ισχυρή ομάδα. Όμως, θα τους αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους αντιπάλους μας. Θα μπούμε δυνατά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα ασχοληθούμε με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς στο παρκέ, ώστε να βεβαιωθούμε πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».
Για τις μονομαχίες του με τη δυνατή φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα: «Θα πάμε εκεί για τη νίκη, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Ούτε τις μονομαχίες με τους άλλους ψηλούς ούτε τίποτα. Θέλουμε στη Βαρκελώνη να τους κερδίσουμε μία φορά ή και δύο αν είναι δυνατόν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς και να γυρίσουμε στην έδρα μας με κάτι καλό».
Για το εάν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει την επιτυχία του 2011: «Δεν ξέρω, αλλά το ελπίζω να τα καταφέρουμε. Προφανώς, οι ομάδες του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δυνατές και ήταν πολλά χρόνια μαζί. Εμείς είμαστε όλοι εδώ μαζί για πρώτη χρονιά. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Πηγή: OnSports

Παραπλανητικά trailers για το Aliens: Colonial Marines

Παραπλανητικά trailers για το Aliens: Colonial MarinesΣάλος με καταγγελίες για παραπλανητικά trailers του παιχνιδιου.

Έπειτα από καταγγελία η οποία υποβλήθηκε στην ASA (Advertising Standards Agency UK), η SEGA αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι τα trailers του Aliens: Colonial Marines δεν αντικατόπτριζαν το παιχνίδι, όπως αυτό έφτασε στα χέρια του καταναλωτικού κοινού.
Για το λόγο αυτό, τόσο στην ιστοσελίδα της όσο και στα videos που έχει η εταιρία ανεβάσει στο Youtube, είναι υποχρεωμένη να προβεί σε ανάρτηση δημοσίευσης με την οποία θα εξηγεί ότι το περιεχόμενο των trailers αφορά demo versions του παιχνιδιού και όχι το τελικό προϊόν.
«Ο ρόλος μας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να διασφαλίσουμε ότι τυχόν διαφημιστικό υλικό δεν πρόκειται να παραπλανήσει τους καταναλωτές. Πιστεύουμε ότι κατόπιν της σχετικής ανάρτησης οι καταναλωτές θα καταλάβουν ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι το τελικό προϊόν και δεν πρόκειται να παραπλανηθούν», δήλωσε εκπρόσωπος της ASA κατόπιν της κίνησης από πλευράς SEGΑ.

Πηγή: enternity.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Υπογράφει ο Βαλβέρδε

Βαλένθια: Υπογράφει ο Βαλβέρδε | onsports.gr

Στη Βαλένθια θα είναι προπονητής και του χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να συναντηθεί εντός των επόμενων ημερών το με τη διοίκηση της Βαλένθια για να υπογραφτεί το νέο συμβόλαιο.
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία διάθεση να βρεθεί η ημέρα του ραντεβού για να φιξαριστεί το deal, υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί», ήταν η επισήμανση του Βάσκου. 


Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέσμευση για απολύσεις θέλει η τρόικα


Δέσμευση για απολύσεις θέλει η τρόικαΚρίσιμης σημασία η συνάντηση Σαμαρά με τους δανειστές την Κυριακή.
Η απαίτηση της τρόικας να δεσμευτεί η κυβέρνηση για συγκεκριμένο αριθμό υποχρεωτικών εξόδων δημοσίων υπαλλήλων εντός αυστηρά καθορισμένου χρονοδιαγράμματος, η κάλυψη των περίπου 200 εκατ.ευρώ που προκύπτουν ως «έλλειμμα» από την εφαρμογή του νέου χαρατσιού για τα ακίνητα που αποφασίστηκε από τους κυρίους Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη την Τετάρτη και οι εγγυήσεις που θέλουν οι δανειστές για να δώσουν το «OK» ώστε να προχωρήσει το deal της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank, είναι τα τρία μεγάλα για να εκταμιευτεί η επόμενη δόση από την τρόικα.

«θα υπάρξει λύση στο αδιέξοδο;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον υπουργό Οικονομικών μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Προς αυτό δουλεύουμε. Συζητήσαμε όλα τα θέματα και τις εκκρεμότητες που είχαμε με την τρόικα», απάντησε ο κ. Στουρνάρας.

«Η δόση γιατί καθυστερεί;», ήταν η επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων. «Γιατί συζητούμε. Γιατί υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει», επισήμανε ο κ. Στουρνάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα ζητά από την κυβέρνηση να δεσμευτεί σε απολύτως καθορισμένο αριθμό υποχρεωτικών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δείχνει αξιοσημείωτη επιμονή στο αίτημά της αυτό. Πέραν του θέματος των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων

«Στο Δημόσιο υπάρχει θέμα. Θέλουν αριθμό υποχρεωτικών αποχωρήσεων. Δεν τους ικανοποιούν οι αριθμοί των αποχωρήσεων λόγω συνταξιοδότησης που τους έχει στείλει το Διοικητικής Μεταρρύθμισης», είπε ενημερωμένη κυβερνητική πηγή.

Εις ό,τι αφορά το θέμα της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank, οι δανειστές θέλουν να πειστούν ότι οι «συνέργειες» από το deal θα αποδώσουν χωρίς να χρειαστεί να βάλουν περισσότερα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο οι δανειστές να μπλοκάρουν την συγχώνευση, κυβερνητικό στέλεχος απάντησε: «Δεν μπορούν να θέσουν βέτο αλλά αυτοί βάζουν τα λεφτά...«.

Το τρίτο ακανθώδες ζήτημα που θα πρέπει να επιλυθεί είναι αυτό του νέου φόρου για τα ακίνητα που θα εγκαταστήσει το ΕΕΤΗΔΕ καθώς η τρόικα εμφανίζεται να μην πείθεται από την εναλλακτική που εισηγήθηκαν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης και εστιάζει σε «τρύπα» 200 εκατ.ευρώ που εκτιμά ότι θα δημιουργηθεί ζητώντας αξιόπιστες προτάσεις για την κάλυψη του ελλείμματος.

Πηγή:protothema.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ομάδες που συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική

Διαβάστε ποιες είναι οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος (Δ' Εθνική) οι οποίες θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν να αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας μετά την συγχώνευση του Περιφερειακού με την Football League 2
Όπως έχει γνωστό από τη νέα χρονιά ο ποδοσφαιρικός χάρτης αλλάζει με την αναδιάρθρωση όλων των Επαγγελματικών κατηγοριών.
Η Super League θα έχει 18 ομάδες από την σεζόν 2013-14, η Football League θα έχει δύο ομίλου (Νότιος και Βόρειος) με την συμμετοχή 28 ομάδων (14 και 14) και θα είναι οι μοναδικές επαγγελματικές κατηγορίες.
Η Football League 2 (δύο όμιλοι) και το Περιφερειακό πρωτάθλημα θα συγχωνευτούν και θα δημιουργηθεί η νέα "Γ' Εθνική" κατηγορία η οποία θα είναι ερασιτεχνική και θα περιλαμβάνει 96 ομάδες οι οποίες θα χωριστούν σε έξι ομίλους.
Τα πρωταθλήματα της Football League, της Football League 2 και των Ενώσεων (τοπικές ΕΠΣ) δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο το Περιφερειακό πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ξεκαθάρισε το τοπίο για το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ας δούμε ποιες από τις ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος θα συνεχίσουν στη Γ' Εθνική και ποιες υποβιβάζονται στις τοπικές ΕΠΣ.

1ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Άρης Ακροπόταμου (Πρωταθλητής), Δόξα Πετρούσας, Εβρος Σουφλίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ορφέας Ελευθερούπολης, ΠΑΟ Κοσμίου.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Προσοτσάνη, Οδυσσέας Αναγέννηση Σερρών, Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης, Ολυμπιακός Ροδόπολης.

2ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πρωταθλητής), Καμπανιακός, Αγροτικός Αστέρας, Διγενής Λακκώματος, Εθνικός Ν. Αγιονερίου, Κιλκισιακός.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Αχιλλέας Τριανδρίας, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Εθνικός Μαλγάρων, Δόξα Χέρσου.

3ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Κοζάνη (Πρωταθλήτρια), Νάουσα, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Λευκάδια Ημαθίας, ΑΜΕΣ Αχιλλέας, Κάστωρ ΑΟ, Πυρσός Γρεβενών.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Αλεξάνδρεια, Παναργειακός Αργους Ορεστικού, Μακεδονικός Κοζάνης, Γρεβενά Αεράτα.

4ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Λαμία (Πρωταθλήτρια), ΑΟ Καρδίτσας, Δωτιέας Αγιάς, Αχιλλέας Δομοκού, Πυργετός, Ρήγας Φεραίος, Αμπελωνιακός.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Ελασσόνα, ΑΟ Γραβιάς, ΑΕ Λεονταρίου, Αίολος.

5ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Μεσολόγγι (Πρωταθλητής), Ολυμπος Κέρκυρας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αρης Αιτωλικού, Τρίκαλα, Κεραυνός Θεσπρωτικού, Αετός Διασέλλου.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Μετέωρα, Φιλοθέη Αρτας, Οδυσσέας Νυδρίου, Αναγέννηση Περιβολίου.

6ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: ΠΦΟ Πανόπουλου (Πρωταθλητής), Ατρόμητος Λάππα, Παναρκαδικός, Εθνικός Σαγέικων, Δόξα Νέας Μανολάδας, Αχαϊκή.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Διαγόρας Βραχνέικων, Εθνικός Μελιγαλά, Εράνη Φιλιατρών, Πάμισος.

7ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Ένωση Ερμιονίδας (Πρωταθλήτρια), Μανδραϊκός, Πανελευσινιακός, Παναργειακός, Χαλκίδα, Πανναυπλιακός, Πέλοπας Κιάτου.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Παρνασός, ΑΟ Λουκισίων, Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Πορτοχελιακός.

8ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Αιγάλεω (Πρωταθλητής), Κηφισιά, Ηλυσιακός, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τράχωνες, Περιστέρι.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Ιάσων, Αιολικός, Αγιαξ Ταύρου, ΠΑΟ Ρουφ.

9ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Ιωνικός (Πρωταθλητής), Ατρόμητος Πειραιά, Αστέρας Βάρης, Πανναξιακός, Περαμαϊκός, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Νικολακάκης, Κερατσίνι, ΑΟ Δικαίου, Ανω Μερά, Διαγόρας Ρόδου.

10ος όμιλος

Συνεχίζουν στη νέα Γ' Εθνική οι: Ατσαλένιος (Πρωταθλητής), Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Γιούχτας, Κισσαμικός.
Υποβιβάζονται στο τοπικό: Αναγέννηση Ιεράπετρας, ΑΕ Κατσαμπά, ΟΦ Ιεράπετρας, Πατούχας. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπόατενγκ: «Θα παίξω με τον Παναθηναϊκό»!

Μπόατενγκ: «Θα παίξω με τον Παναθηναϊκό»!
Αισιόδοξος ότι σύντομα θα μπορέσει να βοηθήσει ττον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ντέρεκ Μπότενγκ.
Ο Γκανέζος μέσος σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του Ολυμπιακού παρουσιάζεται βέβαιος για την δικαίωση του από το CAS στη δικαστική μάχη που έχει με την Ντνίπρο.
Η υπόθεση του Μπόατενγκ φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία, σύμφωνα με όσα είπε στο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών, και ίσως ο παίκτης κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/4).
«Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω δικαιωθεί από το CAS. Όλα πάνε καλά και θα αποκτήσω δικαίωμα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι αν θέλει ο προπονητής με χαρά θα αγωνιστώ», φέρεται να είπε ο 29χρονος χαφ.
Την ίδια ώρα, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Μπόατενγκ, καθώς δεν μπορεί να εμπλακεί ενεργά στη δικαστική μάχη με τους Ουκρανούς ώστε ο παίκτης να κερδίσει την ελευθέρας του. 

Πηγή: Goal

Τώρα ο Ευρώτας Έλους και στο Facebook...

https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%88%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/236995973104749 Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο  για να δείτε την Σελίδα στο  Facebook του Ευρώτα Έλους.