1 Απρ 2013

«Θέλουμε Κύπελλο και 2η θέση»


Ο Εργκους Κάτσε με δηλώσεις στην ΟΠΑΠ TV αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο Καραϊσκάκη.  
Ο μέσος του Δικεφάλου αρχικά αναφέρθηκε αν ο ΠΑΟΚ ήθελε το κάτι περισσότερο εκτός από τον ένα βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό.
«Θέλαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις καλά μπορεί να χάσεις ευκαιρίες και να μην βάλεις γκολ. Αφού δεν κερδίσαμε, καλό είναι και το Χ».
Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον ΠΑΟΚ;
«Πάντα τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Κάθε φορά παίζει ρόλο να αγωνίζεσαι με θράσος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε».
Έπαιξε ρόλο για την ψυχολογίας σας η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο;
«Μας δίνει ώθηση όταν είναι ο πρόεδρος στο γήπεδο. Είναι διαφορετικό να είναι ο κ.Σαββίδης στο γήπεδο και διαφορετικό να ξέρουμε ότι μας παρακολουθεί από μακριά. Κάναμε ό,τι μπορέσαμε. Πήραμε την ισοπαλία. Κάνουμε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε πολύ ψηλά».
Κύπελλο ή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα; «Και τα δύο». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming. 19:30 Panionios Athens vs Asteras Tripolis

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ Χίος κόντρα σε Ολυμπιακό για μια θέση στο F4 του Κυπέλλου

Χίος κόντρα σε Ολυμπιακό για μια θέση στο F4 του Κυπέλλου





Δύο σπουδαία παιχνίδια, το Χίος-Ολυμπιακός και Αργοστόλι-Παναθηναϊκός, ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ. Η κάτοχος του Κυπέλλου, Βουλιαγμένη, θα φιλοξενηθεί από την Ηλιούπολη, ενώ την τετράδα των ζευγαριών συμπληρώνει το παιχνίδι Νηρέας Λαμίας-Πανιώνιος.
Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, θα γίνουν την Τετάρτη 10 Απριλίου και οι νικητές θα προκριθούν στα φάιναλ φορ (18-19 Μαϊου).
Πριν από την κλήρωση και μετά από αίτημα του Νηρέα Λαμίας, ζητήθηκε και έγινε δεκτό από τα σωματεία, το παιχνίδι του να διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας (Λαμία) ή την αναπληρωματική του (Καρπενήσι).
Έτσι αν και ο Πανιώνιος κληρώθηκε πρώτος, θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος.
Τα ζευγάρια
Νηρέας Λαμίας-Πανιώνιος
Αργοστόλι-Παναθηναϊκός
Χίος-Ολυμπιακός
Ηλιούπολη-Βουλιαγμένη

Πηγή: Goal

Live Streaming. 14:30 Chelsea vs Manchester United

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com