18 Μαρ 2013

Εδραιώθηκε στην 8άδα η Κηφισιά

Η Κηφισιά κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 τη Νίκη Αιγινίου και πάτησε και με τα δύο πόδια στην πρώτη οκτάδα της Volleyleague. 

Ο ΑΟ Κηφισιάς πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ στο Αιγίνιο και ισχυροποίησε τη θέση του στην πρώτη οκτάδα της Volleyleague και μάλιστα με διαφορά μιας νίκης από την 8η Λαμία.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη νίκησε με 3-2 τη Νίκη Αιγινίου στο φινάλε της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Γιάννη Μέλκα παρέμεινε στην 9η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τον Ηρακλή.

Τα σετ: 19-25, 27-25, 19-25, 25-18, 13-15


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βασίλισσα της Θράκης

Μπορεί μια μέρα νωρίτερα, την τελευταία Κυριακής της αποκριάς, η Λάουρα Νάργες να... μάγεψε ως βασίλισσα στο ξανθιώτικο καρναβάλι, αλλά την Κ. Δευτέρα αυτή που έλαμψε ήταν η Βασίλισσα της Θράκης, ήτοι η Skoda Ξάνθη που πέρασε με 0-2 από το ΔΑΚ Κομοτηνής επικρατώντας του Πανθρακικού στο "Ελ Θράκικο". Τέταρτο σερί διπλό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πέμπτο σερι ματς χωρίς νίκη το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη που έχει μπλέξει για τα καλά, όσον αφορά την παραμονή του (στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη).




* Την 4η νίκη της σε 6 αγώνες (έχει και 2 ισοπαλίες) με τον Πανθρακικό πέτυχε η Skoda Ξάνθη * Για πρώτη φορα στην ιστορία της η Skoda Ξάνθη πέτυχε 4 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στην S.L. * Οι παίκτες της Skoda Ξάνθης αφιέρωσαν το πρώτο γκολ στον συμπαίκτη τους Γκλέισον που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη ανατράπηκαν πολύ γρήγορα, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής, Δημήτρης Παπαδόπουλος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και στο 20λεπτο έδωσε τη θέση του στον Βαγγέλη Κοντογουλίδη.
Η Skoda Ξάνθη απείλησε πρώτη στο ματς, όταν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα με τον Σολτάνι να πετάγεται και να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η απάντηση των Κομοτηναίων ήταν άμεση, καθώς στο 36', ο Βαϊρουά έβγαλε τη σέντρα με τον Κοντογουλίδη να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Λοντίγκιν! 
Οι Ξανθιώτες τελικά ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 39', όταν από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Γούτας βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Κι ενώ περιμέναμε την αντίδραση του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν με την έναρξη, στο 48ο λεπτό το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο Ντιέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουτσόπουλου και έκανε το 0-2 για τους Ξανθιώτες.
Στο 72' ο Σολτάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 0-3, αλλά από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Ο Πανθρακικός είχε και αυτός δυο καλές στιγμές με τον Λουσέρο στο 81' και στο 85' να μην μπορεί να νικήσει τον Λοντίγκιν που κράτησε το μηδέν για την εστία του...
Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής "χτύπησε" στα Ψαχνά στα τελευταία λεπτά και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-0 η οποία τον ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι που οδηγούνταν μαθηματικά στο 0-0, ο Ηρακλής πήρε το ρόπαλό του στο τέλος και έφτασε σε θρίαμβο απέναντι στον συνονόματό του από τα Ψαχνά.
Ο "γηραιός" με τρία γκολ μετά το 85ο λεπτό επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, όσους και η ΑΕΛ.
Το σκορ άνοιξε στο 85' ο Στεφανίδης με πέναλτι, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με τα τέρματα των Κιρόφσκι (89') και Τάι (93).

Βαθμολογία

1. Εργοτέλης 49
2. Απόλλων Σμύρνης 48
3. Ολυμπιακός Βόλου 46
-------------------------------------------------
4. Ηρακλής 43
5. ΑΕΛ 43
6. Ηρακλής Ψαχνών 42
7. Πανσερραϊκός 42
-------------------------------------------------
8. Νίκη Βόλου 41
9. Δόξα Δράμας 41
10. ΑΕΛ Καλλονής 40
11. Παναιτωλικός 40
12. Καβάλα 39
13. Καλλιθέα 32
14. Πιερικός 30
15. Εθνικός Γαζώρου 30
17. Φωκικός 28
16. Αναγέννηση Γιαννιτσών 27
18. Παναχαϊκή 24
19. Θρασύβουλος 21
-------------------------------------------------
20. Βύζας Μεγάρων 18
21. Αναγέννηση Επανομής 14
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλες οι εξελίξεις για το Κύπελλο Ελλάδος

Η δεύτερη αγωνιστική του 5ου Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ευρυάλη και το Μαρούσι. 


Η συνάντηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με 6 εναλλαγές στο προβάδισμα και δύο ισοπαλίες μέχρι και το έβδομο inning. Στο όγδοο inning όμως, το Μαρούσι ξέσπασε επιθετικά και η Ευρυάλη κατέρρευσε αμυντικά, οπότε και δέχθηκε 8 runs. Το αποτέλεσμα ήταν το παιχνίδι να τελείωσει πρόωρα στο 8ο inning με mercy rule καθώς η διαφορά είχε φτάσει στους 10 πόντους και στο τελικό 9-19. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ελλείψεις, με ονόματα πρωτοεμφανιζόμενων και στα δύο lineup, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρυντικό για το μέλλον του αθλήματος.
Την προηγούμενη ακριβώς ημέρα -το Σάββατο- το Μαρούσι είχε δώσει έναν ακόμη αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα Περιστερίου, την οποία και κέρδισε στο 5ο inning με το επιβλητικό 24 - 6, καθώς στο τρίτο inning η ομαδα των βορείων προαστείων σημείωσε 12 runs. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν αναμενόμενο, καθώς η Ολυμπιάδα είναι μία ομάδα που απαρτίζεται μόνο από νέους παίκτες, οι οποίοι φυσικά και έχουν μέλλον, όμως έχουν ακόμη και πολύ δρόμο μπροστά τους για να κερδίσουν την μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθληματος.
Πρώτος γύρος
Κατά τον προηγούμενο γύρο, στις 9 Μαρτίου, ο Σπάρτακος κέρδισε τον Δία 18-1, όπως και ο Άρης (με 24-5) την Κυριακή 10 Μαρτίου, αποκλείοντάς τον από την διοργάνωση, ενώ οι Leaders επιβλήθηκαν επί της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, με σκόρ 16-12. Αυτός ήταν μέχρι τώρα και ο καλύτερος αγώνας της διοργάνωσης, καθώς οι Ηγέτες "ήρθαν από πίσω" και πήραν τη νίκη μέσα από τα χέρια του Άρη. Οι βορειοελλαδίτες είχαν προηγηθεί στο 5o inning με 8-12, στη συνέχεια όμως τα ρόπαλά τους σίγησαν και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να απαντήσουν οι Leaders. Σημείωσαν 8 runs στα επόμενα τέσσερα innings και δεν δέχθηκαν κανένα.
Επόμενος γύρος
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι εξής αγώνες.
23 Μαρτίου: Ολυμπιάδα Περιστερίου - Μίλωνας Νέας Σμύρνης
24 Μαρτίου: Σπάρτακος Γλυφάδας - Ηγέτες Βουλιαγμένης

Και οι δύο αγώνες αναμένεται να έχουν ενδιαφέρον, καθώς η δυναμική των ομάδων που συναντώνται είναι πολύ κοντά. Φυσικά και τον πρώτο λόγο έχει ο Μίλωνας για νίκη επί της Ολυμπιάδας, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, ενώ το παιχνίδι Σπάρτακου - Ηγετών δεν είναι κατάλληλο για προβλέψεις. Όλα είναι ανοιχτά.
 
ΠΗΓΗ: baseball-bet.gr

Live Streaming.19:30 Panthrakikos vs AO Xanthi

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προκλητικό: Δείτε πόσα κερδίζει η Γερμανία εξαιτίας της κρίσης

Προκλητικό: Δείτε πόσα κερδίζει η Γερμανία εξαιτίας της κρίσηςΤην ώρα που η πλειονότητα των Ευρωπαίων πλήττεται από την οικονομική κρίση, η Γερμανία θησαυρίζει...
Τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ θα εξοικονομήσει από το κόστος των επιτοκίων η Γερμανία έως το 2023, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία.
Με βάση την έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο για λογαριασμό του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το γεγονός ότι η Γερμανία, ενώ άλλες χώρες είτε δανείζονται με εξαιρετικά υψηλά επιτόκια, είτε έχουν αποκλειστεί από τις αγορές, εμφανίζεται ως ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές, της αποφέρει σημαντικά κέρδη.
Μόνο για το 2013, αυτή η εξοικονόμηση θα φθάσει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Η τάση αυτή μάλιστα των υψηλών αποδόσεων αναμένεται να συνεχιστεί όσο παραμένουν χαμηλά τα επιτόκια. 

Πηγη:newsbomb.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πρόβλημα ο Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ των Λέικερς ήλπιζε να επιστρέψει στη δράση απέναντι στους Σανς (04:00), αλλά οι ενοχλήσεις στο τραυματισμένο δεξί πόδι του τον έστειλαν σε εξειδικευμένο γιατρό, αντί στο παρκέ.
Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ (13π., 8ρ., 3,6ασ.) δεν έχει αγωνιστεί απ' τις 5/2 λόγω ρήξης πελματιαίας περιτονίας στο δεξί πόδι κι η επιστροφή του πήρε μικρή παράταση.
Η ομάδα τους Λος Άντζελες δεν έχει στη διάθεσή της ούτε τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.19:30 Panthrakikos vs AO Xanthi

Live Streaming.19:30 Panthrakikos vs AO Xanthi

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com