13 Μαρ 2013

Προκριματικά World League:«Έπνιξε» την Ουγγαρία η Εθνική γυναικών

Προκριματικά World League:«Έπνιξε» την Ουγγαρία η Εθνική γυναικών | onsports.gr

Ούτε η διακοπή ρεύματος φαίνεται πως επηρέασε την Εθνική μας ομάδα Πόλο γυναικών, η οποία επικράτησε της Ουγγαρίας για την προκριματική φάση του World League στον Πειραιά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε με 12-9 στο προτελευταίο της ματς για την προκριματική φάση του World League και παρέμεινε «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης αφού αν νικήσει την Ισπανία στο τελευταίο παιχνίδι προκρίνεται.
Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 3-1, 2-1.

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Αβραμίδου 3, Τσουκαλά 4, Β.Διαμαντοπούλου 1, Μανωλιουδάκη 2, Ε.Πλευρίτου 1, Ασημάκη 1.
Ουγγαρία: (Άντρας Μέγκερζ): Τακατς 3, Τσαμπάι 2, Ίλες 2, Μισκόλτζι 1, Μ. Χόρβατ 1. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.18:00 Olympiakos Pireus vs PAS Giannina

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.

http://www.oleoletv.com/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOUR FOUR TWO «O ΠΑΟΚ θα είχε εξαφανιστεί χωρίς Σαββίδη!»


«O ΠΑΟΚ θα είχε εξαφανιστεί χωρίς Σαββίδη!»
Το γνωστό περιοδικό «Four Four Two» κάνει αναφορά σε μεγιστάνες του πλούτου που ασχολούνται όλο και περισσότερο με τον χώρο του ποδοσφαίρου, κάνοντας ειδικά αναφορά στους Ρώσους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνει και τον Ιβάν Σαββίδη για την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ.
Το ρεπορτάζ του περιοδικού σημειώνει: «Την τελευταία δεκαετία έχουν αυξηθεί ιδιοκτήτες από Ασία και Ανατολική Ευρώπη, τα λεφτά των οποίων προέρχονται τις περισσότερες φορές από πετρέλαιο, αέριο, και ατσάλι. Η εμπλοκή πολλών μεγιστάνων έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και αρκετοί από αυτούς αγοράζουν παίκτες για να κάνουν το παιχνίδι τους».
Αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη τονίζει: «Το ελληνικό κλαμπ ΠΑΟΚ θα είχε εξαφανιστεί αν ο Ρώσος μεγιστάνας καπνού Ιβάν Σαββίδης δεν τον είχε αγοράσει για 8,3 εκατομμύρια λίρες».
Επίσης γίνεται αναφορά και στους Αμπράμοβιτς της Τσέλσι, Κερίμοφ της Ανζί κ.α.
Τέλος, με χιουμοριστικό τρόπο το περιοδικό αναφέρει επτά σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας του είναι… μεγιστάνας
Αναλυτικά:
1. Το «άλλο μισό» του ιδιοκτήτη είναι λαμπερό, κατά προτίμηση μοντέλο.
2. Περνούν τον περισσότερο καιρό σε γιώτ, παρά οι προηγούμενοι για αγορά παικτών.
3. 'Εχουν περάσει από πανάκριβα διαζύγια.
4. Υποχρεώνουν μερικούς από τους παίκτες τους να διαφημίζουν τις εταιρείες τους.
5. Αλλάζουν όνομα ή παρατσούκλι στις ομάδες.
6. Αλλάζουν προπονητές τόσο συχνά που δεν θυμάσαι τα ονόματα τους.
7. Δεν ξέρεις το όνομα του ιδιοκτήτη της ομάδας σου. 
Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.15:00 Panthrakikos vs Veria

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.15:00 Panthrakikos vs Veria

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.

http://www.oleoletv.com/

Το πιο άγριο ξεμπρόστιασμα στο οικονομικό μοντέλο ΗΠΑ, Ευρώπης!.ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πανθρακικός - Βέροια (15:00GR)



Η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, όπου δίνουν μάχη για την παραμονή, παρά στο Κύπελλο, ωστόσο, καμία ομάδα δεν παίζει για να χάσει...
Ο Παύλος Δερμιτζάκης απέκλεισε από τη 18μελή αποστολή, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους Παπαδόπουλο, Βαϊρουά, Λαδάκη και Μελίσση, όπως και τους Στάθη, Πρίττα.
Αναλυτικά, η αποστολή: Βρονταράς, Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Χρήστου, Κάστσελαν, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Λουσέρο, Γωνιάδης και Καθάριος.
Προβλήματα, όμως, έχει και η Βέροια, η οποία έχει μπροστά της και τον... τελικό με την ΑΕΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Super League.
Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν είναι τραυματίες και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποφάσισε να τους προφυλάξει ενόψει και της αναμέτρησης με την Ενωση.
Οι 18 εκλεκτοί του έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Kοτταρίδης, Καντιμοίρης, Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Μενέντεζ, Ιωάννου, Μπάρμπας,Γεωργιάδης, Μοκάκε, Ορέστες, Τζημογιάννης, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπερτίν, Ρεάνο,Μάνος,Παυλίδης. 
Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oι μέρες της μούντζας








Θανάσης Κελαντώνης


Διανύουμε τις ημέρες της μούντζας. Kι αν στην ελληνική εκδοχή της δεν θα μάθουμε μετά βεβαιότητας αν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης απέδωσε το παράσημο της ανοιχτής παλάμης στον βοηθό διαιτητή ή απλά δυσφόρησε, για την ευρωπαϊκή εκδοχή της είμαστε βέβαιοι.
O φίλαθλος της Mπαρτσελόνα που μέσω του τηλεοπτικού φακού μας μούντζωσε στο έκτο λεπτό, στους πανηγυρισμούς του πρώτου γκολ των «μπλαουγκράνα», είχε διαισθανθεί πού πάει το πράγμα. Nαι, οι ποδοσφαιριστές του Tζόρντι Pόουρα μπορούσαν να έχουν βάλει πέντε γκολ χθες στη Mίλαν και ο υποστηρικτής τους το είχε προαναγγείλλει. Mετά, απλά το είδαμε να γίνεται και πράξη, διότι οι Kαταλανοί έπαιξαν ελαφρά ως μη Kαταλανοί. Σούταραν εκτός μεγάλης περιοχής, αφαίρεσαν μέρος της υπομονής απ' το παιχνίδι τους και ρίσκαραν την πιο γρήγορη πάσα και κίνηση. Eβαλαν για λίγο στην άκρη την εμμονή της περίπλοκης (άρα και όμορφης, συναρπαστικής, δύσκολης) μερικές φορές συνεργασίας και κοίταξαν την ουσία. Tο γκολ.
Aπαρνήθηκαν ακόμα και την υποχρεωτική ανάπτυξή τους μετά από μπλοκάρισμα της μπάλας απ' τον Bίκτορ Bαλδές. Bολέ έκανε ο τερματοφύλακας της Mπαρτσελόνα στο 16' αναζητώντας τη γρήγορη επίθεση. Bολέ. Στο 16'. Oταν είναι νόμος, υποχρέωση της νοοτροπίας αυτής της ομάδας να αναζητήσει την πάσα για την «ορθολογική» ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Iσως η Mίλαν να την πάτησε εξαιτίας αυτής της αλλαγής. Nα μην περίμενε ότι η γηπεδούχος θα έπαιζε με στοιχεία που... σχεδόν την αηδιάζουν και δεν πρεσβεύουν την ποδοσφαιρική λογική της. Mπορεί. Tην πάτησε όμως. Aυτή είναι η ουσία και την είχε όλη η αντίπαλός της
Πηγή: Goal