Αν θέλαμε να αναφερθούμε στον προπονητή έκπληξη της φετινής χρονιάς, αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο νεαρός τεχνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα που παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Χριστόπουλος βλέπει το όνομά του να παίζει δυνατά για την ΑΕΚ.
Ο ίδιος όπως κάθε προπονητής θα ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω, ωστόσο όπως όλα δείχνουν και όπως τονίζει και στα Γιάννενα, θέλει να μείνει και να αφήσει έργο στους Ηπειρώτες, προτού κοιτάξει για το επόμενο σκαλί της καριέρας του. Άλλωστε στο παρελθόν είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση: «Μόνο αν με βαρεθεί ο κ. Χριστοβασίλης ή ο κόσμος θα φύγω από τον ΠΑΣ Γιάννινα».
Ο Χριστόπουλος θέλει να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη και να φτιάξει κάτι καλό, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει στο μέλλον. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν τίθεται θέμα να αποχωρίσει πριν το καλοκαίρι, ενώ οι πιθανότητες να μείνει τουλάχιστον για έναν χρόνο, είναι περισσότερες από το να φύγει.

 Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Η Ρεάλ... ξεγύμνωσε την Μπάρτσα"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Best goal του Σαλπιγγίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθωώθηκε ο Μαλντίνι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παραχωρείται ο Φυτανίδης