18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-3

Ο Πλατανιάς πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1 στο ματς που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική της Super League. Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα των Χανίων στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΟΦΗ ο οποίος είχε την υπεροχή στο ματς
Την δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος στο ματς που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική της Super League επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Η ομάδα των Χανίων ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Άγγελο Αναστασιάδη και παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων πήρε αυτό που ήθελε με γκολ των Μονιάκη (αυτογκόλ), Γιάννου, Μαραγκουδάκη και έφτασε στους 24 βαθμούς.
Από την άλλη ο ΟΦΗ που ήταν λίγο καλύτερος και είχε την κατοχή της μπάλας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σαρ, αλλά και να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις υπόλοιπες ευκαιρίες που είχε και έτσι έμεινε στους 26 βαθμούς. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε την ευστοχία με σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο, βάζοντας τις βάσεις για ένα μεγάλο "διπλό". Ο ΟΦΗ από την πλευρά του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του η οποία ήταν ανούσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και μείωσε το σκορ με τον Σαρ, έμεινε με δέκα παίκτες και παρά την κατοχή της μπάλας που είχε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Αντίθετα ο Πλατανιάς παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων πέτυχε και τρίτο γκολ, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.
Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/Ακρίβος (Αθηνών), Κοντίζας (Πειραιά)
ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (84' Κανούλας), Ιωαννίδης (26' Ζορμπάς, 88' Ζαχαράκης), Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος.
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κάστελς, Κάλαϊτζιτς, Γιάννου (67' Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54' Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90' Μιρτσέτα).
Κίτρινες κάρτες: Μπούρμπος (34', ΟΦΗ), Παπάζογλου (58', ΟΦΗ), Σαρ (82', ΟΦΗ)-Καστέλς (12', Πλατανιάς), Ποτουρίδης (45', Πλατανιάς), Γκονζάλες (74', Πλατανιάς)
Κόκκινη κάρτα: Μπούρμπος (63', ΟΦΗ)
Σκόρερ: Σαρ (49', ΟΦΗ)-Μονιάκης (2' αυτ. Πλατανιάς), Γιάννου (22', Πλατανιάς), Μαραγκουδάκης (82', Πλατανιάς)
Μπροστά στο σκορ από νωρίς
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Πλατανιά έστω και από σπόντα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κάλαϊτζιτς έκανε σέντρα από αριστερά και ο Μονιάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1 για την ομάδα των Χανίων.
Στην συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να συνέλθει από την γρήγορη ψυχρολουσία και άρχισε να ασκεί πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Μάλιστα και η δεύτερη καλή φάση του αγώνα ήταν στο 11' για τον Πλατανιά, όταν ο Γκονζάλες έκανε το δυνατό μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 14' ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Πλατανιά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Παπάζογλου ο οποίος σούταρε ανενόχλητος στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Και ενώ ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που "χτύπησε" και πάλι στο 22ο λεπτό. Κάλαϊτζιτς και Ναζλίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ η μπάλα έφτασε στον Γιάννου ο οποίος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Στο 32' ο Πλατανιάς είχε ένα ακόμη καλό σουτ με τον Ναζλίδη με την μπάλα να φεύγει άουτ. Την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Μονιάκη στο 37', ενώ στο 39' ο Αγριμάκης μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Δέντσα.
Στο 44' από την απομάκρυνση της μπάλας από τον Παπάζογλου, ο Αγκιλέρα έκανε το σουτ με τον Αγριμάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ναζλίδης έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει την μπάλα.
Άλλαξε η εικόνα του ΟΦΗ
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον ΟΦΗ να είναι αυτός που πέτυχε το γκολ με το ξεκίνημα. Στο 49' ο Βερόν εκτέλεσε φάουλ, ο Σόουζα πήρε την κεφαλιά και ο Σαρ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-2.
Στο 63' ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούρμπου. Στο 66' ο Πλατανιάς είχε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με τον Στόλερ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 74' από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βερόν η μπάλα έφυγε άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ ο ΟΦΗ πίεζε για την ισοφάριση, ο Πλατανιάς "καθάρισε" το ματς.
Στο 83' ο Μαραγκουδάκης που είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή βγήκε τετ α τετ με τον Αγριμάκη πλάσαρε και έκανε το 1-3 για την ομάδα των Χανίων. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (18/02) προπόνηση του Παναθηναϊκού, που προετοιμάζεται για το ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σημερινή (18/02) του προπόνηση, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του.
Ως εκ τούτου ο έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής την Πέμπτη (21/02) με αντίπαλο την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία.
Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 4-3 στον Ε' όμιλο της Ευρωλίγκας, ενώ οι παίκτες του Χοάν Πλάθα μετρούν 3-4. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ».Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος | onsports.gr

Ο παίκτης που δεν έχει χάσει παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα που μετρά 30 συμμετοχές.
Τόσα είναι και τα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει τη φετινή σεζόν οι Αρκάδες, σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και ο 27χρονος Ισπανός μέσος έχει χάσει μόνο μερικά... λεπτά, τις φορές που έγινε αλλαγή.
Ο Ράγιος ήρθε στον Αστέρα τον Ιούλιο του 2011 φορώντας το Νο21 και κατάφερε γρήγορα να δείξει στους αγωνιστικούς χώρους τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, με τις περίτεχνες ενέργειες του, με τα γκολ που σημειώνει, αλλά και με τις… μαγικές ασίστ που μοιράζει στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.
Ο Ράγιος, που φέτος φοράει το Νο10, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1986 στο Έλτσε και στις δύο χρονιές που βρίσκεται στον Αστέρα έχει αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια (49 πρωταθλήματος, 8 κυπέλλου και 4 στο EUROPA LEAGUE) σκοράροντας 15 φορές (10 πρωτάθλημα, 4 κύπελλο και 1 στο EUROPA LEAGUE), με τελευταία φορά αυτή στη Βέροια την Κυριακή, όταν με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ από δική του ενέργεια ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ.
Φέτος, ο Ράγιος αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο του Αστέρα και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σάκης Τσιώλης δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα. Οι ασίστ του, τα γκολ του, αλλά και γενικά η παρουσία του τον έχουν καταστήσει αναντικατάστατο, αλλά και έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ».Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

Να δείξουν το απαραίτητο σθένος, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη, κάλεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου.


Ο "αγριόγατος" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί στους πράσινους μετά και τη νέα ήττα από τον Αρη και έθεσε τους παίκτες του Τριφυλλιού προ των ευθυνών τους!
"Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδικούν τους εαυτούς τους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να δείξουν σθένος και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη. Στο χέρι τους είναι να σταματήσει ο κατήφορος", τόνισε ο Κωνσταντίνου στην εκπομπή "Εφεση στον Σκάι". 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί | onsports.gr

Το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη είναι αυτό που «καίει» άπαντες στην Βέροια, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο.
Ως τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής για τη «Βασίλισσα του Βορρά» κόντρα στους Ακρίτες, καθώς η ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε σε δεινή βαθμολογική θέση και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, ούτως ώστε να έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι παίκτες της Βέροιας γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (18/2) με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθούν θεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά, με το… βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση.
Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι το γεγονός πως οι Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί ανεβάζουν… στροφές και οι δύο πρώτοι έχουν αρκετές πιθανότητες να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ ο Σνάουτσνερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα εξεταστεί περισσότερο την Τρίτη (19/2). Η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί την Τρίτη το μεσημέρι στις 15:00 στο Ταγαροχώρι.
Εκτός με ΑΕΚ ο Γκιγιέρμο
Στο ματς της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Γκιγιέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και αποφασίστηκε να μην δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Ένωση. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την πορεία της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες».


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χριστόπουλος στο Αθλητικό Metropolis:

Για το αν περίμενε η ομάδα του να κάνει τόσο καλή πορεία ή αν αυτό προέκυψε στην συνέχεια:
«Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λύσουμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και πιστεύαμε στο πρόγραμμα που είχαμε κάνει. Τελικά ο Θεός μας βοήθησε να έρθουν τα πράγματα βολικά για εμάς».

Για το αν βοήθησε την ομάδα του ότι κατάφερε να διατηρήσει έναν κορμό από πέρσι με ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν βασικοί:
«Διαφωνώ. Έφυγαν πολλά παιδιά αυτοί την σεζόν που αγωνιζόταν βασικοί την περσινή σεζόν και φέτος δεν αγωνίζονται. Εμείς είχαμε πρόγραμμα να δουλέψουμε πάνω στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως η μη αδειοδότηση μας δημιούργησε προβλήματα. Για παράδειγμα ίσως τα Χριστούγεννα χρειαζόμασταν μια μικρή ενίσχυση, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να ενισχυθούμε γιατί έληγε το συμβόλαιο του Αλέξη Μιχαήλ και τον ανανεώσαμε.»

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζει τόσο καλά η ομάδα του σε ένα τόσο κακό γήπεδο, λόγω των καιρικών συνθηκών που έχει στα Ιωάννινα:
«Γυμναζόμαστε μία σε βούρκο και μία σε πλαστικό 7x7. Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο. Αυτά τα προβλήματα τα έχουμε εδώ και 2,5 μήνες σχεδόν καθημερινά. Αυτό ίσως μας έχει φέρει λίγο πίσω, αλλά είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε δουλέψει τους 5 μήνες πολύ σκληρά και ιδιαίτερα σε θέματα τακτικής και τώρα μπορούμε και το εξισορροπούμαι κάπως.»

Για το ότι ο περισσότερος κόσμος θέτει την ομάδα του ΠΑΣ ως μία από τις υποψήφιες ομάδες για τα πλέι οφ:
«Στην αρχή της σεζόν είχαμε θέσει τρεις στόχους. Ο ένας ήταν η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, γι' αυτό και μειώσαμε το μπάτζετ. Ο δεύτερος ήταν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, δηλαδή να δουλέψουμε με νέα παιδιά και να τα αναδείξουμε και ο τρίτος στόχος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε πολύ κοντά και μαθηματικά πλέον να πετύχουμε τον κύριό μας στόχος που είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό.»

Για το πόσο διαφορετικό είναι το πρωτάθλημα φέτος:
«Το πρωτάθλημα φέτος είναι απρόβλεπτο όσον αφορά την δυναμική των ομάδων και είναι λογικό. Πιστεύω πως φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια θα κατασταλάξει κάπως διαφορετικά ο χάρτης του ποδοσφαίρου.»

Τέλος, για τον λόγο που δεν γεμίζει το γήπεδο του ΠΑΣ παρά τις καλές εμφανίσεις επισήμανε:
«Είναι στενάχωρο και για μένα και για τους παίκτες που δεν γεμίζει το γήπεδο. Όμως καταλαβαίνω τα προβλήματα που υπάρχουν. Οι κρίση προφανώς έχει... χτυπήσει και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά δεν είμαστε απαιτητικοί. Εμείς τους ευχαριστούμε και αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο να μας στέλνουν την θετική τους ενέργεια.» 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ».Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ


Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ
Την πρώτη του προπόνηση με τα «ερυθρόλευκα» πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (18/2) ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος επέστρεψε από τη χώρα του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε τη Δευτέρα (18/2) ο Μπόατενγκ και γυμνάστηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Οσο για το αυριανό (19/2) πρόγραμμα, ο παίκτης αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και βέβαια γνωρίζοντας τους νέους του συμπαίκτες.
Βέβαια, ο Μπόατενγκ δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί και ο λόγος είναι δικαστικός. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαμάχη με την Ντνίπρο και έτσι στον Ολυμπιακό περιμένουν να τελειώσει το θέμα στο δικαστήριο, για να μπορέσουν εν συνεχεία να χρησιμοποιήσουν τον ποδοσφαιριστή. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεγάλη η ανταπόκριση για Λεβάντε


Πολύ καλά κινήθηκε την Δευτέρα η αγορά των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ με την Λεβάντε στο Καραϊσκάκη.


Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρξε έχουν ήδη διατεθεί περισσότερα από 3 χιλιάδες εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Λεβάντε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει διάθεση αλλά και... δίψα για την ρεβάνς με τους Ισπανούς, θέλοντας έτσι να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του συλλόγου, που έχουν μεγάλη πίστη για την ανατροπή στο Γιουρόπα Λιγκ.
Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25 σε καθημερινή βάση από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα έως ότου εξαντληθούν. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20, 25, 30, 35, 40, 50 και 125 ευρώ (VIP). Όπως εκτιμάται βέβαια θα είναι πολύς ο κόσμος που θα βρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με την Λεβάντε. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.OFI Crete vs Platanias

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς άλλες απώλειες ο ΠΑΟΚ

Χωρίς άλλες απώλειες ο ΠΑΟΚΕκτός από βαθμολογική απώλεια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε κανέναν παίκτη του με τραυματισμό, όπως φάνηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του.

Με ενοχλήσεις αποχώρησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-0).

Το χτύπημα που δέχτηκε στον δικέφαλο ο Καμαρά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, ούτε οι ενοχλήσεις για τις οποίες παραπονέθηκαν οι Ρομπέρ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης -οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές.

Την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Φωτάκη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στην μέση έλειψε από το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα (18/2) έκανε θεραπεία.

Αύριο θα προπονηθεί κανονικά ο Αθανασιάδης (σήμερα προφυλάχθηκε για να μην επιβαρυνθεί στις γάμπες), ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

* Άδεια για να πάει στην Ισπανία εξασφάλισε ο Έτο (για προσωπικό του θέμα).

** Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα εκτίσει την ποινή του ο Λίαμ Λόρενς (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με την ΑΕΚ). 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.OFI Crete vs Platanias

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

Ο ΚΑΟΔ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό με τον προπονητή της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς, να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος.
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρούσαμε πριν το παιχνίδι ότι ο τελικός του κυπέλλου, το δύσκολο ταξίδι στη Ρωσία θα είχε φέρει κούραση στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δε φάνηκε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που η άμυνά τους μας πίεσε πολύ. Επί πρόσθετα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, βιαζόμασταν και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να σκοράρει 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε την άμυνα, γυρίσαμε περισσότερο την μπάλα, φτάσαμε κάποιες φορές κοντά αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε υπομονή και εμπειρία. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε τη ψυχολογία, αλλά αυτό θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο να γίνουν σε δέκα μέρες. Τα παιδιά όμως δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό» δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός.
Από τη μεριά του ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Κέβιν Πάλμερ, είπε πως «ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, αλλά νομίζω ότι κι εμείς βελτιωθήκαμε σήμερα. Έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σήμερα, μου έδωσαν την μπάλα εκεί που μπορούσα να σκοράρω και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ».Πρώτη προπόνηση στου Ρέντη για Μπόατενγκ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε πριν από λίγο να μεταθέσει την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ απ' την Τρίτη (αύριο δηλαδή) για την Τετάρτη (20/2).

 

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

Και ο Σκόνδρας μέσα… Ο Γιάννης Σκόνδρας εξέτισε την ποινή του και ο Νίκος Αναστασόπουλος θα τον έχει και πάλι στην διάθεσή του, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μοναδικό πρόβλημα του Νίκου Αναστόπουλου, άκουγε στο όνομα του Γιάννη Σκόνδρα, όμως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξέτισε την ποινή του και έτσι πλέον, υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Μάλιστα, κάθε λίγο θα προσαρμόζονται όλο και περισσότερο οι Μάντζιος και Ναπολεόνι, οι οποίοι θα προσφέρουν ακόμα περισσότερο στην ομάδα του Περιστερίου.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι μια καλή ευκαιρία για τον Αναστόπουλο να δείξει τον Ατρόμητο που θέλει ο ίδιος και για τον οποίο έκανε λόγο όταν ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από τους «κυανόλευκους».


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.OFI Crete vs Platanias

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.OFI Crete vs Platanias

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαμαντούρα: «Θέλω το πρωτάθλημα»

Σαμαντούρα: «Θέλω το πρωτάθλημα» | onsports.gr

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών, καθώς αισθάνεται κομμάτι του συλλόγου και θέλει να προσφέρει από την πλευρά της στην ιστορία του.
Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αθηναϊκού, ο Παναθηναϊκός μοιάζει ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Γιασεμή Σαμαντούρα, όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Goal», θέλει από τις παίκτριες της να πάνε βήμα-βήμα ως το τέλος, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι θα φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.
«Ανέλαβα πέρυσι την οµάδα και ο σχεδιασµός ήταν να προωθήσουµε νέα παιδιά, να αποκτήσουµε έναν κορµό από νεαρές παίκτριες και να πρωταγωνιστήσουμε σε βάθος 5ετίας. Φέτος µε την απόκτηση της Τούλας Καλέντζου ο πήχης ανέβηκε κάπως, αλλά ποτέ δεν είχαµε ξεκινήσει µε τη λογική του πάµε για το πρωτάθληµα εδώ και τώρα. Τώρα µετά τη νίκη επί του Αθηναϊκού κάποιοι λένε ότι είµαστε το φαβορί. Εµείς λέµε όµως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχει δρόµος ακόµα. Σίγουρα δεν περιµέναµε να κερδίσουµε τον Αθηναϊκό µε τέτοια διαφορά. Περιµέναµε τη νίκη, αλλά περιµέναµε ότι θα µας δυσκόλευε ο αντίπαλός µας», είπε αρχικά η Γιασεμή Σαμαντούρα.
Ενώ για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Θα πάµε βήµα βήµα. Δεν φοβάµαι µήπως τα µυαλά των παικτριών µου πάρουν αέρα, γιατί όλα τα παιδιά είναι απόλυτα προσγειωµένα».
Τέλος, για το μυστικό της επιτυχίας, σχολίασε: «Δεν υπάρχουν µυστικά. Δουλεύουµε σκληρά, έχουµε ένα εξαιρετικό υλικό και εξαιρετική χηµεία και µέσα σε όλα η διοίκηση και ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος είναι πάντα δίπλα µας σε ό,τι χρειαστούµε. Θέλω όσο τίποτα αυτόν τον τίτλο, καθώς νιώθω παιδί της οµάδας. Έχω παίξει στον Παναθηναϊκό και είµαι Παναθηναϊκός!». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό διαζύγιο με Μιχαλήτσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!


Συνεχίζεται η δράση και αυτή την εβδομάδα με τη διεξαγωγή σημαντικών τουρνουά, όπου θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μεγάλα ονόματα του ανδρικού και γυναικείου τένις!

Στη Μασσαλία θα βρεθούν πέντε τενίστες από το Top 10 και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το Open 13, το 250άρι τουρνουά της ATP που δίνει 95.350 ευρώ στον νικητή. Τόμας Μπέρντιχ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (ο περσινός νικητής), Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, Ρισάρ Γκασκέ και Ζιλ Σιμόν είναι μερικές από τις... σούπερ ρακέτες που θα παλέψουν για το τρόπαιο. Σπουδαία ματς αναμένονται από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης, με τα ζευγάρια Μονφίς-Γκρανόγερς και Κλίζαν-Τόμιτς να ξεχωρίζουν. 

Στο Copa Claro, το τουρνουά του Μπουένος Άιρες (ΑΤΡ 250) που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια, θα κάνει την επανεμφάνισή του το Νο.4 στον κόσμο και κάτοχος του τίτλου, ο Νταβίντ Φερέρ. Στην πρωτεύουσα της Αργεντινής θα βρεθούν ακόμα οι Νικολάς Αλμάγρο, Στάνισλας Βαβρίνκα και Τόμας Μπελούτσι. 

 

Λίγο πιο βόρεια, στο Μέμφις των ΗΠΑ, θα διεξαχθεί το US National Indoor Tennis Championships. Εκεί θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Μάριν Τσίλιτς, Μίλος Ράονιτς, Τζον Ίσνερ, Σαμ Κουέρι, Κέι Νισικόρι και Τόμι Χάας που θα μονομαχήσουν για 500 βαθμούς και 291.800 δολάρια, που παίρνει ο νικητής. Την περασμένη σεζόν το τουρνουά κέρδισε ο Αυστριακός Γιούργκεν Μέλτζερ.

 

Αστέρια θα γεμίσει το Ντουμπάι, καθώς οκτώ κοπέλες από το Top 10 (θα λείψουν μόνο Σαράποβα και Λι) θα λάβουν μέρος στο premier event της WTA. H Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο μια εκ των Μπαρτολί-Ζακοπάλοβα, ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Τσιμπούλκοβα-Πέτροβα. Ενδέχεται, λοιπόν, οι δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο να... λύσουν τις διαφορές τους σε έναν ακόμα τελικό! Κάτοχος του τίτλου, πάντως, είναι η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Νο.3 του ταμπλό 
Πηγή: Gazzetta.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Μπακοδήμος

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Μπακοδήμος | onsports.gr

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπακοδήμο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Δευτέρας (18/02). «Όλοι μαζί για την παραμονή στην κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο αντικαταστάτης του Στέλιου Καζάζη στον «πράσινο» πάγκο.
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Μπακοδήμο, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μπακοδήμος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/02) στην Κερατέα και είδε το ντέρμπι των Εφήβων του Παναθηναϊκού με αυτούς του Ολυμπιακού, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του «πράσινου» ΤΑΑ.
«Σε μια δύσκολη περίοδο, αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, με την προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα του πρωταθλήματος θα είναι φυσιολογικά. Σαν υλικό την ομάδα την γνωρίζω. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα με νέα παιδιά σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης, θα κατορθώσουμε όλοι μαζί να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο Γιώργος Μπακοδήμος.
Σήμερα (18/02) το απόγευμα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.Pre-game: ΟΦΗ - Πλατανιάς (19:30)

Pre-game: ΟΦΗ - Πλατανιάς (19:30)
Το ματς του α' γύρου είχε έντονο το άρωμα του... γοήτρου. Από τη μία ο ιστορικός ΟΦΗ που εκπροσωπεί τον νομό του Ηρακλείου της Κρήτης και από την άλλη ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Πλατανιάς (19:30, NovaSports 2, Sentra 103.3, SentraGoal.gr). Τότε, στον αγώνα των Χανίων, επικράτησαν οι «μελανόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Σίσιτς που έχει αποχωρήσει. Αμφότερες, ωστόσο, οι ομάδες σήμερα δεν ενδιαφέρονται για το γόητρο, αλλά αποκλειστικά για τους βαθμούς.
Ο μεν ΟΦΗ, που είναι πλήρης, με νίκη θα κάνει καθοριστικότατο βήμα για την παραμονή και θα βλέπει ακόμη και ψηλότερα (θα μειώσει στους δύο από την 5η θέση), ενώ ο Πλατανιάς, αν την κατακτήσει, θα αποκτήσει σημαντικό «μαξιλαράκι» από τη 15η θέση.

ΟΦΗ (4-4-2): Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπούρμπος, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Παπάζογλου
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (4-4-1-1): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Γιάννου, Αναστασάκος 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ντροπή για τη Γιουβέντους"

Η Σέλτικ προσπαθεί να βρει το δίκιο της για τη διαιτησία του Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους και απέστειλε φάκελο στην UEFA με τα παράπονά της.

Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι είναι ντροπή για τον ιταλικό σύλλογο, το μέγεθός του και την ιστορία του και αναρωτιέται "τι απέγινε το να παίζεις σύμφωνα με τους κανονισμούς;" 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Μπακοδήμος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασόπουλος: Δεν μας απαγορεύει κανείς να παλέψουμε

Η νίκη επί του Πανιωνίου έδωσε ελπίδες για παραμονή στην Κέρκυρα, με τον Νίκο Αναστασόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως θα πετύχει τους στόχους της.


Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FΜ:
Για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανιωνίου
«Ξέραμε ότι ένας βαθμός δεν θα είχε καμία σημασία για εμάς, Στην ΑΕΚ παρουσιαστήκαμε τελείως διαφορετικοί σε σχέση με τον Πανιώνιο. Ξέραμε ότι με τον Πανιώνιο ότι και ένας βαθμός θα ήταν καταστροφικός για εμάς. Ξέραμε ότι αρκετοί πιστεύουν ότι η Κέρκυρα έχει υποβιβαστεί, όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε εγωιστές. Θέλω να πιστεύω εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι έχουμε πεισμώσει και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν μας απαγορεύει κανείς να παλέψουμε».
Για την έλλειψη γκολ που είχε παρατηρηθεί στην Κέρκυρα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος
«Έχουν βοηθήσει πολύ ο Γκέσιος και ο Κυβελίδης. Δίνουν αυτό που μας έλειπε, το γκολ, κάτι που δύσκολα που μπορούσαμε να πετύχουμε στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Αν βάλεις γκολ μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη, αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».
Για το αν υπάρχει άγχος στις τάξεις των «Φαιάκων»
«Αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει άγχος στην ομάδα. Δεν μπορούμε ούτε εμείς οι πιο παλιοί να αλλάξουμε αυτό το πράγμα. Δεν μπορούμε να το αποβάλουμε και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πολύ σωστά είπε ο προπονητής μας πως ήταν μια νίκη ψυχολογίας, επειδή το άγχος είναι τροχοπέδη».
Για την ποιότητα της Κέρκυρας
«Δεν μπορώ να συγκρίνω την ομάδα μας με άλλες, αφού η βαθμολογική μας θέση δεν μας δικαιώνει. Αν ήμασταν σταθεροί ή είχαμε μέτρια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε δίκαια ή όχι στην τελευταία θέση. Είχαμε να κερδίσουμε τέσσερις μήνες και πάλι ήταν κόντρα στον Πανιώνιο».
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Κέρκυρας
«Οι καιρικές συνθήκες στο νησί είναι απίστευτες. Βρέχει συνέχεια εδώ και έναν μήνα και οι προπονήσεις γίνονται με δυσκολίες. Βλέπετε στους αγώνες τι γίνεται και είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Πρέπει να δείξεις πάθος για να πάρεις τη νίκη. Δεν αποτελεί δικαιολογία ο κακός αγωνιστικός χώρος και αν δεν έχεις καλό αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς να δεις θέαμα. Βλέπουμε στα Γιάννενα, ακόμη και στο ΟΑΚΑ, την εξέλιξη που μπορούν να έχουν οι αγώνες».
Για την αλλαγή στην πορεία του Πανιωνίου
«Και ο Πανιώνιος ακόμη δεν έχει σταθερή απόδοση. Οι ομάδες που έχουν σταθερή απόδοση στη μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος τις βλέπουμε και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στην αρχή είχα εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του Πανιωνίου. Έπαιζε με πάθος και δύναμη, κάτι που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήξερα, όμως, ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει όλη αυτή η κατάσταση». 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό διαζύγιο με Μιχαλήτσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολΟι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Η Εθνική ομάδα παίδων στο χάντμπολ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φωνάζουν δυνατά «παρών»

Με το αργυρό μετάλλιο στα στήθια τους και το κύπελλο της 2ης θέσης στο 10ο Μεσογειακό πρωτάθλημα Παίδων, επέστρεψε στην πατρίδα η Εθνική μας ομάδα, το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Νίκος Γραμματικός, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΧ Γιώργος Ζαραβίνας, το μέλος του Δ.Σ. των αθλητών Σπύρος Μπαλωμένος, καθώς και πολλοί φίλοι και συγγενείς των μελών της αποστολής.

«Όαση για το άθλημα μας»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Νίκος Γραμματικός, αφού πρώτα μίλησε ιδιαιτέρως με τους αθλητές τονίζοντας τους ότι τώρα πρέπει να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν, στη συνέχεια σχολίασε για την επιτυχία τους:

«Η Τυνησία μας πηγαίνει σαν χώρα όσον αφορά το χάντμπολ. Εγώ, ο Πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για τα παιδιά και στους προπονητές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Είναι μια σημαντική διάκριση, ειδικά στη σημερινή εποχή είναι μια μεγάλη ανάσα, μία όαση για το άθλημα μας. Από την άλλη θα πρέπει και εμείς σαν Ομοσπονδία να μπούμε σε μία διαδικασία να στοχοποιήσουμε κάποιες Εθνικές ομάδες και δράσεις. Δεν είμαστε στη θέση που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια, ούτε εμείς ούτε καμία ομοσπονδία. Τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού είναι πολλά και δεν υπάρχει η πολυτέλεια σε αυτόν τον τομέα, άρα πρέπει να κάνουμε προσεγμένες επιλογές».

«Να πάρουν θάρρος για το μέλλον»

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΧ και διεθνής αθλητής Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα πρέπει να το δουν ως ένα τουρνουά με ανταγωνιστικές ομάδες όπου μέτρησαν τις δυνάμεις τους και έδειξαν ότι μπορούν. Εύχομαι για αυτά τα παιδιά να πάρουν θάρρος, κουράγιο και ψυχολογία και να είναι το έναυσμα να δουλέψουν ακόμα περισσότερο».

Ο διεθνής αθλητής Σπύρος Μπαλωμένος επισήμανε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές, ήταν μία πολύ καλή αρχή για αυτούς και ελπίζω να τους δώσει προσήλωση στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να φέρουν επιτυχίες αργότερα σε μεγαλύτερο επίπεδο».

Οι τρεις Ολυμπιονίκες της Αθήνας (Νίκος Γραμματικός, Γιώργος Ζαραβίνας, Σπύρος Μπαλωμένος) και αυτοί που μαζί με την Εθνική Ανδρών κατέκτησαν την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2005, που ήταν και οι τελευταίες μεγάλες επιτυχίες Εθνικού συγκροτήματος, πριν το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Παίδων, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές, αναφορικά με το μέλλον τους. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΧ τους προέτρεψαν να μην αφήσουν τα μαθήματα τους, τις σπουδές τους και τα όνειρα τους. Τονίζοντας τους ότι υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα αθλητών που συνδύασαν άριστα τον αθλητισμό με την δουλειά τους και έγιναν γιατροί, δικηγόροι και πολλά άλλα επαγγέλματα, αναπτύσσοντας παράλληλα και το πνευματικό τους επίπεδο.

«Το κράτος να μην αφήσει τις Ομοσπονδίες στη μοίρα τους»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ιατρούδης από την πλευρά του είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΟΧΕ που έχει στηρίξει τα τελευταία 2,5 χρόνια τον σχεδιασμό της ανάπτυξης. Έχουμε δώσει έμφαση και τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη έντονα στους αγώνες της Μεσογειάδας, που μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους σωματειακούς προπονητές και τους γονείς. Κάνω έκκληση στο ελληνικό κράτος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που μιλάμε εύκολα για την ανάπτυξη σε αυτές τις Ομοσπονδίες που έχουν σχεδιασμό, μαζικότητα και έχουν αποτελέσματα να τις στηρίζουν οικονομικά και να μην τις αφήσουν στην μοίρα τους, γιατί είμαστε πρεσβευτές και του πολιτισμού και της παιδείας και κρατάμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Μετά το 2005 είναι η πρώτη αναλαμπή σε Εθνικό επίπεδο στο ελληνικό χάντμπολ. Θέλει τώρα δουλειά από όλους να τελειοποιήσουμε το πρόγραμμα ανάπτυξη. Σαν υπεύθυνος ανάπτυξης πέραν από Ομοσπονδιακός Παίδων είμαι ευτυχισμένος που έχω άξιους συνεργάτες και συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό τον Ανδρών Γιώργο Κρανάκη έχουμε όραμα και στόχους».

«Με σκληρή δουλειά θα έρθει και η πρωτιά»

Συγκινημένοι, χαρούμενοι, αλλά παράλληλα προσγειωμένοι οι διεθνείς μας μίλησαν για αυτή την διάκριση.

Ο αρχηγός της ομάδας και MVP του τουρνουά Σάββας Σάββας, υπογράμμισε: «Το πιστεύαμε πολύ, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Σίγουρα χαίρομαι πολύ για αυτό που πετύχαμε αυτή την διάκριση. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Ευχαριστώ τους προπονητές μου στην Εθνική και στην Δράμα και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πάρω και αυτό το ατομικό βραβείο, το οποίο τους το αφιερώνω. Αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι το αύριο του ελληνικού χάντμπολ. Υπάρχει πικρία που χάσαμε στον τελικό, αλλά προσπαθήσαμε πολύ. Αυτά έχει ο αθλητισμός, μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθει και η πρωτιά». Αναφορικά με το δικό του μέλλον είπε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αυτές οι διακρίσεις που δείχνουν ότι πρέπει να δω πιο σοβαρά το άθλημα και θα ήθελα να ασχοληθώ και επαγγελματικά».

«Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Δημήτρης Μπραουδάκης είπε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία πρώτα για εμάς και μετά για το ελληνικό χάντμπολ. Το γεγονός ότι πήγαμε και ανταγωνιστήκαμε στα ίσια ομάδες από το εξωτερικό με παράδοση στο άθλημα μας έκανε πολύ καλό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ήταν η πρώτη φορά που βγήκαμε εκτός Ελλάδας και ανταπεξήλθαμε πολύ καλά».

Ο δεξιός ίντερ Κώστας Τσαμεσίδης τόνισε: «Κάναμε όλοι μας μία μεγάλη προσπάθεια. Είναι σημαντική επιτυχία και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στο μέλλον και άλλες. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και αν δουλέψουμε για την συνέχεια».

Ο Βαγγέλης Ντουλματζής από την πλευρά του τόνισε: «Μπορούσαμε και το χρυσό. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερο και να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Σε αυτές τις ηλικίες οι διαφορές είναι μικρές, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Θα ακολουθήσουμε τις χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσαν οι Ολυμπιονίκες». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό διαζύγιο με Μιχαλήτσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!