16 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός 73-79

Παίζοντας κατά διαστήματα καλά κι έχοντας ένα εξαιρετικό ποσοστό από τα 6.75μ. (46%), ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο, καθώς νίκησε με σκορ 79-73 την Άλμπα. Εξαιρετικός ο Ματσιούλις

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο ρόστερ του, πήρε σημαντική νίκη επί της Άλμπα μέσα στο Βερολίνο κι έφτασε αισίως τις τρεις νίκες στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Οι "πράσινοι", είχαν νεκρά διαστήματα στην απόδοσή τους, αλλά ήταν εκείνοι που έλεγξαν το ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα, με πολύ καλό ποσοστό έξω από τα 6.75μ. (12/26 και 46%).


Ασταμάτητος ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος τελείωσε το ματς με 28 πόντους, παρά έναν δεν ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα (29π.) και "κουβάλησε" τον Παναθηναϊκό επιθετικά από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.
Άλλωστε, με δικό του τρίποντο ανέβηκε ξανά η διαφορά υπέρ της ομάδας του στο +9 (65-74), στο 37ο λεπτό κι ενώ η Άλμπα έκανε την απέλπιδα προσπάθειά της να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός, απόντος του Διαμαντίδη, ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μπανκς, Ούκιτς, Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ. Μετά τα πρώτα λεπτά που οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με διαφορά ενός πόντου με διαδοχικά εύστοχα σουτ (2-3, 4-3, 4-5), ο Ματσιούλις με τρίποντο έγραψε το 8-10. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν στα ριμπάουντ, καθώς η Άλμπα είχε προλάβει να μαζέψει στο πρώτο πεντάλεπτο, 5 επιθετικά.
Οι "πράσινοι" ξέφυγαν με 8-15 και 10-17, ωστόσο οι Γερμανοί πίεσαν σε όλο το γήπεδο, δυσκολεύοντας το κατέβασμα της μπάλας. Κι αν στο πρώτο πεντάλεπτο, η Άλμπα σκόραρε με τον Τόμπσον, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντζέντοβιτς. Ο τελευταίος με 8 συνεχόμενους πόντους μείωσε σε 18-21, ενώ ένα τρίποντο του Σάφαρτζικ έστειλε το ματς στα ίσα.
Με διείσδυση, ο Ούκιτς έγραψε το 23-23 στο τέλος του α' δεκαλέπτου, που βρήκε την Άλμπα με 6 επιθετικά ριμπάουντ και διπλάσια συνολικά από τον Παναθηναϊκό (8-4), ο οποίος πάντως είχε πολύ καλά ποσοστά (3/6 τρ.).

Πολλά τα νεκρά διαστήματα

Στο ξεκίνημα του β' δεκαλέπτου, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους Σχορτσανίτη και Καπόνο. Ο πρώτος δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός, αλλά ο δεύτερος έδωσε σημαντικές λύσεις. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 25-30 και 28-33 στο 14' ωστόσο τα συχνά πυκνά του νεκρά διαστήματα δεν του επέτρεψαν να ξεφύγει περισσότερο.
Ο Ντζέντοβιτς μείωσε σε 33-35 και ο Γουντ με δύο συνεχόμενα καλάθια έδωσε μετά από ώρα το προβάδισμα στην Άλμπα (37-35). Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού άκουγε στο όνομα του Στεφάν Λάσμε ο οποίος χρεώθηκε στο 16' με 3ο φάουλ και κάθισε στον πάγκο. Ένα τρίποντο του Ματσιούλις στο 18' συν ένα κάρφωμα του Γκιστ, βοήθησε σημαντικά τους "πράσινους" να ξεφύγουν και πάλι.
Από την πλευρά του, ο Λιθουανός σμολ φόργουορντ έγραψε το 39-45 στο τέλος του ημιχρόνου, φτάνοντας τους 19 πόντους. Το καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι είχε υποπέσει μόλις σε 4 λάθη και σούταρε με 46% στα τρίποντα (6/13).

Τους τιμώρησε ο Ματσιούλις

Με το "καλημέρα" στο β' ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 42-48 και 46-51, όμως τα αμυντικά του προβλήματα δεν τον άφηναν να ξεφύγει. Στο 25' ο Μάικ Μπράμος με 1/2 βολές έστειλε για πρώτη φορά τη διαφορά στο +9 (48-57). Το παιχνίδι είχε πια μεταφερθεί στη φροντ λάιν και ο Σχορτσανίτης κέρδισε μερικές μάχες σε άμυνα κι επίθεση, γράφοντας το 50-59.
Ο Ματσιούλις στο 26' χρεώθηκε με τεχνική ποινή καθώς διαμαρτυρόταν έντονα για ένα φάουλ που δεν πήρε. Τελικά, η Άλμπα με ένα τετράποντο έκανε το 54-59 μετά από νέο τρίποντο του Ντζέντοβιτς που είχε βρει πια το χέρι του (προερχόταν από 0/16 τρίποντα). Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους 3 (56-59), όμως ο Ματσιούλις απάντησε με δύο σερί τρίποντα για το 56-65, τιμωρώντας την άμυνα ζώνης των Γερμανών.
Ο Μπράμος που ήταν καλός στα υπόλοιπα καθήκοντά του αλλά όχι και στα επιθετικά, έχασε δύο βολές κι έχασε την ευκαιρία να στείλει τη διαφορά στους 11. Στο τέλος του γ΄δεκαλέπτου, ο Σάφαρτζικ αστόχησε σε τρίποντο κι έτσι έμεινε το 56-65.

"Καθάρισαν" οι Γκιστ και Ματσιούλις

Στο 32' με ένα λέι απ του Ούκιτς, ο Παναθηναϊκός ανέβασε για πρώτη φορά τη διαφορά στους 11 πόντους (56-67), δίνοντας μία ακόμα βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του. Πάντως, για μία ακόμα φορά οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους κι έχασαν τη διαφορά...
Στα 5.39'' πριν το τέλος, ο Σχορτσανίτης τραυματίστηκε κι έφυγε κουτσαίνοντας από το παρκέ. Με τους Ντζέντοβιτς και Τόμπσον, η Άλμπα Βερολίνου μείωσε σε 65-68 στο 36', ξαναμπαίνοντας για τα καλά στο παιχνίδι. Οι Γκιστ και Ματσιούλις με δύο διαδοχικά τρίποντα έγραψαν το 65-74 στο τρίλεπτο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Σάφαρτζικ μείωσε σε 68-74, ενώ ο Μπανκς έκανε το λάθος και τελικά με δικές του βολές έγραψε το 68-76.
Με 1/2 βολές του Ούκιτς στα 40'' πριν το τέλος έκανε το 71-77, ενώ ο Μόρλεϊ μείωσε σε 73-77 αμέσως μετά, υποχρεώνοντας τον Πεδουλάκη να πάρει τάιμ άουτ. Στα 24'' πριν τη λήξη, ο Μπανκς έγραψε το 73-79 και η Άλμπα έκανε τρεις επιθέσεις μέχρι το τέλος του αγώνα, αστοχώντας σε ισάριθμα σουτ τριών πόντων.
Τα δεκάλεπτα: 23-23, 39-45, 56-65, 73-79
Άλμπα Βερολίνου (Ομπράντοβιτς): Σούλτζε, Σάφαρτζικ 7(2), Τόμπσον 16, Μπάιαρς 8, Ντζέντοβιτς 21(4), Μιράλες 2, Γουντ 6, Φόστερ 6, Ιντμπιχί 2, Μόρλεϊ 5.
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 1, Ματσιούλις 28(6), Καπόνο 8(2), Ούκιτς 14(1), Λάσμε 3, Τσαρτσαρής, Γκιστ 10(2), Μπανκς 8(1), Σχορτσανίτης 7. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τζεμπούρ: «Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό»

Το μέλλον του Ραφίκ Τζεμπούρ είναι στον Ολυμπιακό και όχι στην Μπεσίκτας, όπως τόνισε ο ίδιος μετά τη νίκη (2-0) επί της Καβάλας.


Τζεμπούρ: «Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό»
Μετά τη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της Καβάλας, ο Ραφίκ Τζεμπούρ τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα με την Μπεσίκτας, λέγοντας πως η επιθυμία του είναι να εξακολουθεί να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Δεν υπάρχει τίποτα με την Μπεσίκτας. Ετοιμάζω το μέλλον μου με τον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά εδώ, νιώθω μισός Έλληνας και το μέλλον μου θέλω να είναι εδώ», τόνισε αρχικά ο Ραφίκ Τζεμπούρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καβάλας.

Στη συνέχεια, ο Αλγερινός επιθετικός ερωτήθηκε για το λόγο που δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο: «Χρειαζόμαστε χρόνο. Εμένα με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και να αγωνίζομαι».

Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Δανεικός για να… ψηθεί

Στη Βραζιλία επιστρέφει ως δανεικός από την Ξάνθη ο Άλεξ Καζούμπα.


Δανεικός για να… ψηθεί
Δεν έπαιζε πολύ με τη φανέλα της Ξάνθης, γι’ αυτό και η διοίκηση των ακριτών έδωσε τον Άλεξ Καζούμπα ως δανεικό σε ομάδα της πατρίδας του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πρόλαβε να αγωνιστεί στη φετινή Σούπερ Λίγκα 6 φορές, μετρώντας 353’. Πρόθεση της Ξάνθης είναι να ψηθεί ο παίκτης τους και να επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Άλεξ Καζούμπα που ανήκει στο δυναμικό της θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Operario Ferroviario».

 Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Alba Berlin vs Panathinaikos


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Olympiacos Piraeus vs AO Kavala




EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος και Πετρόπουλος τα βραβεία





Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής για την εμφάνιση του με τη φανέλα του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη. Καλύτερο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 17η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Ανδρέας Λαμπρόπουλος (ΟΦΗ) 60,86%
Τόμας ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα) 25,03%
Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ) 14,11%
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Αντώνης Πετρόπουλος (ΑΕΚ) 52,71%
Λεωνίδας Καμπάνταης (Πανιώνιος) 36,62%
Ράφικ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) 10,67%
Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καμία πρόταση για λύση με Βύντρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θερμό» επεισόδιο Μουρίνιο με Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Χατζάρα ο Ηρακλής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα





EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καμία πρόταση για λύση με Βύντρα»



Ο δικηγόρος του Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρος Στεφανάκης αποκάλυψε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει πρόταση στον πελάτη του για την λύση της συνεργασίας τους.

Ο νομικός σύμβουλος του παίκτη του Παναθηναϊκού μίλησε στον ΝOVAΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η μοναδική πρόταση που έγινε ήταν για μείωση στις αποδοχές του παίκτη κατά 50% και την οποία αρχικά αρνήθηκε ο αρχηγός των πράσινων. 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος και Πετρόπουλος τα βραβεία

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καμία πρόταση για λύση με Βύντρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Χατζάρα ο Ηρακλής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Χατζάρα ο Ηρακλής



Ο Γιώργος Χατζάρας θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γιώργου Στράντζαλη στον πάγκο του Ηρακλή.

Ο 59χρόνος κόουτς με θητεία σε Πιερικό, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννενα, Άρη και Βέροια συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «κυανολεύκων» και θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ενώ η παρουσιάση του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Χατζάρα Γιώργο στην τεχνικήυ ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ. Επίσημη παρουσιάση του Έλληνα τεχνικού θα γίνει την Τετάρτη 16/1 και ώρα 13:30 μ.μ.στις εγκαταστάσεις της Μίκρας» 
Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου



Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Θανάση Κωστούλα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 37χρόνος κεντρικός αμυντικός  έλυσε τη συνεργασία του με το Αστέρα Τρίπολης,  και όντας πλέον ελεύθερος υπλεγραψε  το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους». Όπως αναφέραμε και σε παλιότερο κείμενο ο Κωστούλας επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του έπειτα από 19 χρόνια και μετά από περιπλάνηση σε ομάδες της Α΄ Εθνικής (Καλαμάτα, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης) αποτελώντας παράλληλα την πέμπτη μεταγραφή των Βολιωτών μετά από αυτές των Σολάκη, Μπρέσκα, Ογκουνσότο και Πετκάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Κωστούλα».
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

Η κορυφαία Αυστραλή Σαμ Στόσουρ μοιάζει καταδικασμένη όταν αγωνίζεται στην πατρίδα της, καθώς και εφέτος αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από την Κινέζα Ζενγκ Ζι.

Με εννέα διπλά λάθη, 56 αβίαστα λάθη και break στο σερβίς της στο κρισιμότερο γκέιμ του ματς, η Στόσουρ ολοκλήρωσε νωρίς την πορεία της στο τουρνουά μετά το 6-4, 1-6, 7-5. Στο τελευταίο σετ προηγείτο 5-2!
Η 28χρονη νικήτρια του Αμερικανικού Όπεν το 2011 δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει πιο πέρα από τον 4ο γύρο στο Αυστραλιανό.
Αντίθετα, η Μαρία Σαραπόβα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη Μελβούρνη, καθώς προκρίθηκε στον 3ο γύρο με τη δεύτερη νίκη της δίχως να χάσει γκέιμ (6-0, 6-0), αποκλείοντας αυτή τη φορά τη Γιαπωνέζα Μισάκι Ντόι.
Η Σαραπόβα θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Βίνους Ουίλιαμς Η κάτοχος επτά Grand Slam τίτλων επικράτησε 6-3, 6-3 της Γαλλίδας Αλίς Κορνέ. Μετράει τρεις νίκες σε επτά αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Ρωσίδα.
Την παρουσία τους στον 3ο γύρο εξασφάλισαν επίσης η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, η Να Λι, η Άνα Ιβάνοβιτς, η Γέλενα Γιάνοβιτς, η Άνγκελικ Κέρμπερ και η Μαριόν Μπαρτόλι.
Τη Στόσουρ ακολούθησαν το Νο15 του ταμπλό, Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα μετά την ήττα της από τη Ρωσίδα Βαλέρια Σαβίνιχ και το Νο23 Κλάρα Ζακοπάλοβα, η οποία έχασε από τη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς.
Η έφηβη Αμερικανίδα Μάντισον Κις απέκλεισε το Νο30 του ταμπλό, Ταμίρα Πάστσεκ και απειλεί στη συνέχεια την Κέρμπερ. Οι Αμερικανοί περιμένουν πολλά από την Κις και από τη Σλόαν Στίβενς φέτος. 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καμία πρόταση για λύση με Βύντρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Χατζάρα ο Ηρακλής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα

Ο Πέδρο ντε Λα Ρόσα θα παραμείνει στον κόσμο της Formula 1 παρά το γεγονός ότι η HRT δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2013.

Το φθινόπωρο του 2011 ο Ντε λα Ρόσα είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη Hispania, αλλά η αδυναμία της τελευταίας να βρει τους απαραίτητους πόρους για να ανανεώσει την παρουσία της στην F1 τον έφερε προσωρινά εκτός σπορ. Γι' αυτό και δεν είπε "όχι" στη δουλειά που του προσέφερε η ιταλική ομάδα.
Ο βετεράνος πιλότος έχει δουλέψει επί σειρά ετών στη McLaren ως δοκιμαστής, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ενεργοποιηθεί εκ νέου οδηγώντας σε Sauber και HRT.
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος και Πετρόπουλος τα βραβεία

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/1, 9μ.μ.-NV-3) την Άλμπα στο Βερολίνο, με στόχο να πάρει το σημαντικό διπλό που θα του δώσει προβάδισμα για την πρόκριση. Στην Αθήνα έμεινε ο Διαμαντίδης

Την περασμένη φορά που ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο εξωτερικό χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αποστολή του, ηττήθηκε εύκολα από την Εφές στην Τουρκία.
Αυτό, στις τάξεις της ομάδας, θεωρούν πως είναι ένα καλό μάθημα για να μην επαναλάβουν μία τέτοια εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, στο παιχνίδι που διεξάγεται την Τετάρτη (16/1, 9μ.μ.-NV-3).


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος εξετάστηκε εκ νέου τη Δευτέρα από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού και διαπιστώθηκε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να σταματήσει τις θεραπείες του, θα είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμος για τον αγώνα της 25ης Ιανουαρίου, με αντίπαλο τη Ρεάλ.
Έτσι, λοιπόν, οι "πράσινοι" θα πρέπει να βρουν τις λύσεις για να πάρουν ένα παλικαρίσιο "διπλό" χωρίς τον ηγέτη τους κοντά τους. Μία νίκη που εφόσον επιτευχθεί, θα δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στις δηλώσεις του, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως η ομάδα του θέλει το κάτι παραπάνω, καθώς έχει βαριά κληρονομιά.
Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις ξεκαθάρισε πως οι "πρασινοι" θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν από το Βερολίνο με τη νίκη στις αποσκευές τους, ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε στη σελίδα της Ευρωλίγκας πως θα ήταν εξαιρετικό για τον Παναθηναϊκό αν θα ερχόταν μία νίκη σε συνδυασμό με καλό μπάσκετ.

Πράσινη παράδοση

Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό είναι εκτός από την παράδοση που είναι υπέρ του (4-2), έχει έναν ακόμα λόγο για να παίξει με πάθος κόντρα στην Άλμπα. Οι Γερμανοί δεν έχουν πετύχει ποτέ τους νίκη στο TOP-16, μετρώντας ήδη 9 ήττες και κανείς από την "πράσινη" ομάδα δεν θα ήθελε να τους αφήσει να κάνουν τώρα την αρχή με μία νίκη.
Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία) 4-2
2000-01 Ευρωλίγκα 92-75 71-79*
2000-01 Ευρωλίγκα 87-77 71-69*
1999-00 Ευρωλίγκα 73-54* 70-72
*Εκτός έδρας αγώνες.
Πηγή: Sport 24

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος και Πετρόπουλος τα βραβεία

 


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

Έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περιμένουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, έτσι ώστε να μάθουν αν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Πειραιά.

Φετφατζίδης Βλαχοδήμος
Στην κατηγορία "δανεικοί", λοιπόν, βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τους οποίους γίνεται "σφαγή" από ομάδες της Superleague για το ποια θα τους πρωτοπάρει.
Παπάζογλου, Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Φετφατζίδς και Βλαχοδήμος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δίχως να σημαίνει πως όλοι θα παραχωρηθούν.
Ας τους δούμε αναλυτικά...
Τάσος Παπάζογλου: 8 ματς, (6 πρωτάθλημα) 566 λεπτά
Ο νεαρός αμυντικός μετά την επιστροφή του Παπαδόπουλο δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού στη θέση του υπάρχουν πλέον οι Κοντρέρας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Σιόβας.
Ανδρέας Τάτος: 1 ματς, 68 λεπτά
Από το ξεκίνημα της σεζόν φαινόταν πως δεν "κολλάει" στον φετινό Ολυμπιακό και γι αυτό δεν έχει συμπληρώσει καν 90λεπτο. Άρης και ΟΦΗ τον έχουν ζητήσει, όμως ο ίδιος ψάχνει τη λύση του εξωτερικού και την ελευθέρας του.  
Γιάννης Ζαραδούκας: 2 ματς (1 πρωτάθλημα) 100 λεπτά
Άτυχος ο 27άχρονος άσος. Έχει πάρει ελάχιστον χρόνο κι έχει δείξει καλά στοιχεία, οπότε μπορεί να μείνει στο ρόστερ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση πίσω από τον Χολέμπας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δοθεί δανεικός, με τον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ να τον ζητούν.
Δημήτρης Διαμαντάκος: 9 ματς (8 πρωτάθλημα) 373 λεπτά
Ο νεαρός επιθετικός δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, όμως δεν έκανε τη διαφορά και γι αυτό επέστρεψε πίσω. Τον παίχτη έχει ζητήσει ο Άρης και μάλιστα οι κίτρινοι ελπίζουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλα θα τελειώσουν θετικά.
Γιάννης Φετφατζίδης: 6 ματς, 1 γκολ, (4 πρωτάθλημα) 213 λεπτά
Δύσκολα τα πράγματα φέτος για τον Φέτφα. Στο Sport24.gr διαβάσατε πρώτα για το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στην Γερμανία, όμως τελευταία η υπόθεση κόλλησε. Αν και στο ματς Κυπέλλου με την Καβάλα δεν αγωνιστεί, είναι πιθανό να ανοίξει και πάλι το θέμα αποχώρησης του.
Παναγιώτης Βλαχοδήμος: 4 ματς (3 πρωτάθλημα) 169 λεπτά
Είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο με τους Αμπντούν, Πίνο και Μασάντο στην ενδεκάδα. Η Ξάνθη πάντως περιμένει στην γωνία...
Πηγή: Sport 24

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θερμό» επεισόδιο Μουρίνιο με Ρονάλντο

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θερμό» επεισόδιο Μουρίνιο με Ρονάλντο

«Θερμό» επεισόδιο Μουρίνιο με Ρονάλντο

Μπορεί η Ρεάλ να επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια και να έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας, πλην όμως τα... παρατράγουδα δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά.
Αυτή τη φορά, μάλιστα, η ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν.
Ο τεχνικός των Μαδριλένων φώναζε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Ρονάλντο να ξεσπάει στα αποδυτήρια και να ζητάει εξηγήσεις.
Τόνισε, λοιπόν, ότι θεωρεί υπερβολική την συμπεριφορά του, με τον Μουρίνιο να του καταλογίζει ότι έχανε εύκολα την μπάλα και την κατάσταση να αρχίσει να μυρίζει έντονα... μπαρούτι.
Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό της έντασης του διαξιφισμού των δύο ανδρών το γεγονός ότι οι φωνές τους... διαπέρασαν τους τοίχους των αποδυτηρίων και έφτασαν στα αφτιά του Φλορεντίνο Πέρεθ που βρισκόταν έξω από αυτά, με τον πρόεδρο της Ρεάλ να παρεμβαίνει συνεπικουρούμενος και από κάποιους παίκτες για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καμία πρόταση για λύση με Βύντρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Χατζάρα ο Ηρακλής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr