7 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κριστιάνο, ο Νο1!


Μετά την 4η «Χρυσή Μπάλα» στον Μέσι, το gazzetta.gr τον θεωρεί εξωγήινο και βραβεύει ως καλύτερο γήινο ποδοσφαιριστή, τον Κριστιάνο Ρονάλντο...



Ποιος είναι ο κορυφαίος; Μα φυσικά και δεν υπάρχει διαφωνία επί τούτου: Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ φυσικά. Οχι δεν πρόκειται για κείμενο με ειρωνική διάθεση. Ο Πορτογάλος είναι το Νο1 παγκοσμίως.
Τουλάχιστον εδώ στο gazzetta.gr το έχουμε ξεδιαλύνει το θέμα και δεν μας προβληματίζει το εάν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο ή ο Ινιέστα. Και ο Μέσι; τι γίνεται με αυτόν ε; Απλά δεν μπαίνει πλέον στο συναγωνισμό. Εχει εξοστρακιστεί στο ποδοσφαιρικό υπερπέραν.
 

Εκεί τον απογείωσε η 4η διαδοχική «Χρυσή Μπάλα» και η γνώμη του κοινού, των 208 ομοσπονδιακών προπονητών, των 208 αρχηγών Εθνικών ομάδων και των 208 διακεκριμένων δημοσιογράφων. Ο Κριστιάνο όφειλε στον εαυτό του κυρίως να χαμογελάει περισσότερο. Η κάμερα τον συνέλαβε βλοσυρό, αλλά δεν θα έπρεπε. Το 23,68% του έδωσε την πρωτιά αντί του 2ου Αντρές Ινιέστα (10,91%).
 

Μεταξύ τους ήταν η κόντρα και νίκησε ο CR7. Το 41,6% που έδωσαν στον Μέσι δεν μετράει. Για κανέναν απ' όσους πιστεύουν πως πλέον πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος σε οποιαδήποτε σχετική ψηφοφορία.
Ο Μέσι ανυψώθηκε και πάει να παίξει πασούλες με τα αστέρια, δικαιώνοντας όσους θεωρούσαν πως είναι ο Μεσσίας, ο Υιός του Θεού Ντιέγκο. Απ' ΄όσους λοιπόν πατούν με τα πόδια στη Γη, συμφωνούμε ή όχι ο Κριστιάνο είναι ο Νο1 θνητός που ασχολείται με το τόπι. Το αποδεικνύουν οι πέντε φορές στις έξι τελευταίες βραβεύσεις που έχει βρεθεί στην τριάδα (1ος 2008, 2ος 2007, 2009, 2011, 2012).

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καπόνο: "Να πετύχω κάτι σπουδαίο με

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!


Η επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έφερε την οριστή ρήξη στις σχέσεις Αλαφούζου-Ρότσα και ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το διαζύγιο! Επιστρέφει στους Νέους ο Αργεντινός.
Το γυαλί είχε ραγίσει μετά το παιχνίδι με την Προοδευτική. Μετά και την επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και ενώ η διοίκηση της ομάδας θεωρούσε πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποκρίνεται τον τραυματία, έφερε την οριστική ρήξη στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Χουάν Ρότσα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ενοχλημένος από την επιστροφή του «Μπουμ» και μετά από συνάντηση του Αργεντινού τεχνικού με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Παναγόπουλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας, με τον Ρότσα να επιστρέφει στην ομάδα Νέων, όπως και είχε συμφωνηθεί. Ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καπόνο: "Να πετύχω κάτι σπουδαίο με Παναθηναϊκό"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα

Συνεχίζεται η κατάληψη στα ΣπάταΚανονικά θα συνεχιστεί από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα. Το ραντεβού που είχε μαζί τους το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν έφερε τη λύση που επιθυμούσε ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων». Ο Δημητρέλος ζήτησε από τους εκπροσώπους της Original να λύσουν την κατάληψη, έστω προσωρινά, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση μετά τα επεισόδια που έγιναν το πρωί της Κυριακής (6/1) στην προπόνηση και να επιστρέψει η ηρεμία, αλλά και η αίσθηση της ασφάλειας στις τάξεις των παικτών.
Από την πλευρά τους, οι οπαδοί αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι οι παίκτες της «Ενωσης» δεν έχουν τίποτα να φοβούνται και ότι εγγυούνται πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Το θέμα είναι, βέβαια, ότι ήδη από την Κυριακή (6/1), μιας και τη Δευτέρα (7/1) υπήρχε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πολλοί παίκτες - και ιδίως οι ξένοι - είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προπονηθούν την Τρίτη (8/1) αν φτάνοντας στα Σπάτα δεν υπάρχει ασφάλεια.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται πολλοί να κάνουν… αμέσως αναστροφή με τα αυτοκίνητά τους, σε περίπτωση που δουν ότι οι «καταληψίες» παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους, υπό τον φόβο επανάληψης των επεισοδίων με την επίθεση στον Φουρτάδο.
Ετσι, μένει να αποδειχθεί τι θα γίνει την Τρίτη (8/1) και αν τελικά θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προπόνηση και με ποιους παίκτες να συμμετέχουν σε αυτή.
Λίνεν και Βιντιάδης
Τα αποψινά (7/1) ραντεβού του Ανδρέα Δημητρέλου δεν έχουν τελειωμό. Μετά το πολύωρο με τους οπαδούς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να συναντηθεί με τον Εβαλντ Λίνεν, προκειμένου να του ζητήσει να βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα αντικατάστασης συνεργατών του, ενώ και η ίδια η θέση του Γερμανού τεχνικού θα καταστεί επισφαλής σε περίπτωση που η «Ενωση» δεν νικήσει το Σάββατο (12/1) την Ξάνθη.
Εντός της ημέρας ο Δημητρέλος θα έχει επαφή και με τον Δημήτρη Βιντιάδη, από τον οποίο θα ζητήσει ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι επιθυμητές μεταγραφικές κινήσεις, όπως αυτή του Βίκτωρα Κλωναρίδη, με την Λιλ να ζητά άμεσα την προκαταβολή.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού

Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού


Ο Στέργιος Κουφός εξήλθε από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης, ωστόσο δεν ξεχνά όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του τις προηγούμενες ημέρες. Με μία δήλωση του που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου, τους ευχαρίστησε.

Αναλυτικά η δήλωσή του
«Με την ευκαιρία της εξόδου μου από το νοσοκομείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους θεσμικούς (ΕΣΑΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ) και μη παράγοντες...
τους επωνύμους και ανωνύμους ανθρώπους είτε προέρχονται από την μεγάλη αθλητική οικογένεια είτε είναι απλοί αλλά πολύτιμοι φίλοι, για τη μεγάλη και συγκινητική συμπαράστασή τους, στις πραγματικά δύσκολες στιγμές που πέρασα. Πήρα μεγάλη δύναμη βλέποντας πόσους πολλούς φίλους έχω και δεν τους γνώριζα.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με συμπεριέλαβαν στη προσευχή τους ακόμα κι αν δεν με γνωρίζουν προσωπικά. Πήρα τόσο μεγάλη δόση προσευχής και αγάπης που όλα έγιναν απλά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την αθλητική μου οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean, τους πολιτικούς παράγοντες της πόλης του Ρέθυμνου όπως η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου Ευγένιο, καθώς και τον διακεκριμένο πολίτη της πόλεώς μας και αγαπητό φίλο κύριο Γιάννη Γενεράλη, για την πολυποίκιλη συμπαράστασή τους. Εύχομαι η ανάρρωση μου να είναι τέτοια ώστε να βρίσκομαι σύντομα και ενεργά κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα το Ρέθυμνο Aegean.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ».

Πηγή: Goal 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη για την Μπεσίκτας

Επιστροφή στις νίκες για την Μπεσίκτας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.


Η ομάδα της Πόλης νίκησε 69-64 εκτός έδρας της Ακναρα για τη 14η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος.
Κρίστοφερ με 14π. και Χέρσεκ με 11 ήταν οι κουρφαίοι των νικητών.

Στις 20.30GR διεξάγεται το ντέρμπι Εφές - Φενέρ, ένας αγώνας με... ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς κι αυτές οι δύο ομάδες είναι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 

Πηγη:sport.gr

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κριστιάνο, ο Νο1!



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «ευχαριστώ» του Στέργιου Κουφού

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καπόνο: "Να πετύχω κάτι σπουδαίο με Παναθηναϊκό"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία

Ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Μίκαελ Σουμάχερ και αρκετοί οδηγοί της Φόρμουλα 1 θα βρεθούν στη Φλοριανάπολις για τον ετήσιο αγώνα καρτ του Φελίπε Μάσα.

Τόση βοήθεια έδωσε ο Φελίπε Μάσα στον Φερνάντο Αλόνσο στους τελευταίους αγώνες της σεζόν, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Ισπανός είναι να συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό αγώνα καρτ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο τιμέιτ του στη Ferrari.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στη Βραζιλία για πρώτη φορά μετά τον χαμένο τελικό πρωταθλήματος, προκειμένου να λάβει μέρος στον αγώνα καρτ στη Φλοριανάπολις.

Ο αγώνας του Μάσα έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο αρκετοί οδηγοί της Φόρμουλα 1 κάνουν το ταξίδι μέχρι τη Νότια Αμερική. Δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε φέτος ο Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ στη Φλοριανάπολις θα αγωνιστούν οι Μπρούνο Σένα και Καμούι Κομπαγιάσι, οι οποίοι ήταν μέχρι πρότινος βασικά μέλη του grid της F1.
Ο Αλόνσο θα ξανασυναντηθεί με τον πρώην τιμέιτ του στη Renault, Νέλσον Πικέ Τζούνιορ. Μια σειρά Βραζιλιάνων οδηγών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Μάσα με το όνομα του Πιέτρο Φιτιπάλντι να ξεχωρίζει. Πρόκειται για τον 16χρονο εγγονό του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Έμερσον Φιτιπάλντι. Ίσως ο Πιέτρο γίνει σε λίγα χρόνια το τέταρτο μέλος της οικογένειας Φιτιπάλντι που θα αγωνιστεί στη Φόρμουλα 1. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κριστιάνο, ο Νο1!



 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη για την Μπεσίκτας

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καπόνο: "Να πετύχω κάτι σπουδαίο με Παναθηναϊκό"

Ο Τζέισον Καπόνο μίλησε για τους λόγους που ήρθε στην ομάδα του Παναθηναϊκού, την κατανόηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη σύζυγο του καθώς για τα συνεχόμενα τρίποντα που έχει πετύχει

Ο άσος του Παναθηναϊκού Τζέισον Καπόνο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για την απόφασή του να πει το ναι στον Παναθηναϊκό, το ρεκόρ με τα συνεχόμενα σουτ τριών πόντων και αναφέρθηκε στο μεγάλο του κίνητρο.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Τζέισον Καπόνο σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε και από την "Αθλητική Κυριακή" στις 6 Ιανουαρίου 2013.

Ο Καπόνο μίλησε:
-Για την προσέγγιση εκ μέρους του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
"Όταν μίλησα με τον πρόεδρο και του εξήγησα τον λόγο για τον οποίο αδυνατούσα να πάρω την πτήση για την Αθήνα, κατάλαβα από τον τόνο της φωνής του τι άνθρωπος είναι. Μου έδωσε όσο χρόνο χρειαζόμουν για να μπορέσω να το συζητήσω με τη σύζυγό μου και με υποστήριξε σαν καλός οικογενειάρχης. Μου είπε ότι με καταλαβαίνει γιατί και αυτός έχει παιδιά, και ότι έχει φίλους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις. Η ποιότητα, ο χαρακτήρας του και η στάση του συλλόγου με έκαναν να θέλω να έλθω".
-Για το κίνητρο που έχει για μια δεύτερη καριέρα στην Ευρώπη:
"Ο λόγος για τον οποίο ήλθα στην Ευρώπη είναι γιατί θέλω να πετύχω κάτι σπουδαίο. Στο ΝΒΑ έφτασα σε ένα σημείο, όπου δεν ήταν και τόσο ωραίο να είμαι ένας απλός ρολίστας. Εδώ αισθάνομαι ότι μπορώ να αποτελέσω σημαντικό κομμάτι μιας σπουδαίας ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Αυτός ήταν και ο μεγάλος λόγος, για τον οποίο συμφώνησα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Για να χαρώ το παιχνίδι σε μια ομάδα με τόσους τίτλους και να ανήκω σε μια ομάδα πρωταθλητών. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, σε αυτό θέλω να συνδράμω και σε τελική ανάλυση αυτό θέλω να πετύχω".
-Για τις δυσκολίες στην προσαρμογή του και τις διαφορές ΝΒΑ - Ευρώπης:
"Μια βασική δυσκολία είναι ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικές μπάλες στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά για μένα, που έπαιζα με την ίδια μπάλα όλη τη χρονιά, είναι αρκετά δύσκολο. Είναι διαφορετική η αίσθηση, ειδικά για έναν σουτέρ, ο οποίος έχει πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια του. Χρειάζεται να έχεις μια μόνιμη αίσθηση όταν σουτάρεις και αυτή η προσαρμογή χρειάζεται χρόνο. Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού, η μεγάλη διαφορά έγκειται στην ομαδικότητα. Στο ΝΒΑ το παιχνίδι είναι πιο ατομικό, ενώ εδώ είναι ομαδικό. Μπορεί να είσαι σουτέρ, σκόρερ, δημιουργός ή πασέρ, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει και να χρειαστείς να ποστάρεις τον αντίπαλό σου ή να είσαι λιγότερο σουτέρ και περισσότερο ριμπάουντερ, να μην σκοράρεις, αλλά να πρέπει να παίξεις περισσότερο άμυνα".
-Για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα:
"Είναι περίεργο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά η μάχη είναι τόσο μεγάλη, όπως και η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Ακόμη, όμως, δεν μπορώ να την αισθανθώ, γιατί δεν την έχω ζήσει. Είναι όπως το πρώτο παιχνίδι μου στην Ευρωλίγκα. Όλοι μου έλεγαν για την ατμόσφαιρα και ότι οι οπαδοί είναι υπέροχοι. Από τις αφηγήσεις είχα ενθουσιαστεί, αλλά ώσπου να μπω στο παρκέ και να το βιώσω, ήταν δύσκολο για κάποιον να μου το περιγράψει με λόγια. Ανυπομονώ, λοιπόν, για τον Τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον επόμενο μήνα".
-Για το χάρισμά του στα σουτ τριών πόντων και τη δήλωση του Πέτζα Στογιάκοβιτς ότι επιχειρούσε 500 εύστοχα σουτ ημερησίως.
"Περίπου τόσα κι εγώ. Δεν καθόμουν να μετρήσω πόσα σουτ έκανα σε κάθε προπόνηση. Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες, όμως, στο γήπεδο και αν ο Πέτζα το έκανε από τα 15, εγώ το κάνω από 8-9 ετών, καθώς ξεκίνησα από πολύ νωρίς το μπάσκετ. Είχα ένα φίλο, που με έκανε να το αγαπήσω και για περισσότερα από 20 χρόνια όλες αυτές οι ώρες προπόνησης με έχουν ανταμείψει και συνεχίζουν να το κάνουν".
-Για το μεγαλύτερο σερί του στα τρίποντα:
"Νομίζω ότι το καλύτερο ρεκόρ μου είναι 119 εύστοχα στα 125. Εκτελούσα από πέντε διαφορετικές θέσεις, όπως συμβαίνει στους διαγωνισμούς τριπόντων στα «All Star Game» και έχασα συνολικά έξι σουτ!".
-Για τα συστατικά ενός καλού σουτέρ:
"Θεωρώ πως είναι ένα μείγμα. Από φυσική κατάσταση πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος, ώστε να μπορείς να σουτάρεις. Να έχεις το σώμα σου έτοιμο. Κάποιοι παίκτες είναι έτοιμοι από τα πόδια, μέχρι τα χέρια τους, οπλίζουν και πυροβολούν. Χρειάζεται πολλή γυμναστική στα πόδια και φυσικά πρέπει να σε βοηθάει το σύστημα και οι συμπαίκτες σου. Να δέχεσαι την μπάλα σε πλεονεκτική θέση για να σουτάρεις. Ως προς την ψυχολογία, είναι λογικό να αστοχήσεις σε κάποια σουτ, αλλά τότε μιλάει η προπόνηση που έχεις κάνει. Αν χάσεις, λοιπόν, 3-4 σουτ, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να βάλεις το επόμενο".
-Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο;
"Είναι δύσκολο να πω τι θα έκανα αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Προφανώς όλοι θα ήθελαν να είναι ταχύτεροι και δυνατότεροι. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να το επεξεργαστώ. Μακάρι να ήμουν πιο αθλητικός, ώστε να μπορούσα να μαρκάρω ταχύτερους και πιο δυνατούς παίκτες από μένα. Αυτές είναι οι αδυναμίες μου. Από την άλλη, αποδίδω καλύτερα όταν στην άμυνα υπάρχουν βοήθειες και μπορώ να οδηγήσω τον παίκτη μου εκεί όπου θέλω. Στο μπάσκετ η επίθεση υπερτερεί, γιατί ξέρει τι θέλει να κάνει, ενώ η άμυνα προσπαθεί να το μαντέψει. Για αυτό, όμως, το άθλημα είναι πνευματικό. Πρέπει να θέλεις να κάνεις και τη λεγόμενη βρώμικη δουλειά".
-Για τους δύο πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες του, με (Ζαλγκίρις) και χωρίς (Εφές) τον Δημήτρη Διαμαντίδη:
"Δεν νομίζω ότι παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Με τη Ζαλγκίρις ήμασταν καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε σωστές αποστάσεις και κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τα δύο όπλα μας, η δημιουργία και η κυκλοφορία δεν λειτούργησαν. Όσο για το ματς απέναντι στην Εφές, δεν είχαμε κίνηση, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δεν έγιναν ποιοτικά σουτ. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς τον αρχηγό και τον ηγέτη σου, ο οποίος είναι ο δημιουργός, ο αλτρουιστής, αυτός που κάνει την ομάδα σπουδαία. Ο τύπος είναι διατεθειμένος να θυσιαστεί για την ομάδα. Είναι απίστευτος παίκτης". rss icon

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κριστιάνο, ο Νο1!



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Αλόνσο στη Βραζιλία

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκη για την Μπεσίκτας

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link. Xanthi - OFI Crete

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπουμ» με Ρότσα!



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link. Xanthi - OFI Crete


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτσε: «Όνειρο το Κύπελλο»


Ο Έργκους Κάτσε προτίμησε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τη δεύτερη θέση στη Super League, αναφέροντας πως είναι όνειρο ένας τίτλος.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sport 103:
Για το αυτογκόλ: «Δώσαμε τα πάντα για να κερδίσουμε γιατί αν χάναμε για κανένα μήνα θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που κερδίσαμε».
Για τη διαφορά οχτώ βαθμών με τον Ολυμπιακό: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε σε κάθε ματς καλοί για να παίρνουμε βαθμούς και η ομάδα να ενώνεται περισσότερο. Ήδη είμαστε στη δεύτερη θέση, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα, αλλά χρειάζεται ακόμη προσπάθεια»
Για το αν προτιμά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο: «Και τα δύο, αλλά περισσότερο το Κύπελλο. Αν πάρουμε το Κύπελλο θα είναι όνειρο μετά από τόσα χρόνια να κατακτήσουμε έναν τίτλο, θα δώσουμε χαρά»
Για το γεγονός ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος: «Το καλοκαίρι δεν πίστευα ότι θα μπω με τη μία και θα παίξω βασικός, η ζωή όμως είναι έτσι και τώρα ζω ένα όνειρο. Αυτό που ζω φέτος είναι το καλύτερο δώρο και ευχαριστώ».
Για τον χαρακτήρα του: «Ο χαρακτήρας μου είναι έτσι, όταν κάνω λάθος τρελαίνομαι, χτες μετά το αυτογκόλ για ένα τέταρτο δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν. Πρέπει, πάντως, μετά το αυτογκόλ να συνεχίζεις και να προσπαθείς».
Για το νέο συμβόλαιο που κέρδισε στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει, άλλαξε η ζωή μου, από εκεί που έπαιρνα 800 ευρώ τώρα μπορώ και πλέον βοηθάω και την οικογένειά μου».
Για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες: «Πρέπει ο κάθε νεαρός να δίνει την ψυχή του, πρέπει να αρπάζει την κάθε ευκαιρία γιατί μετά δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή. Όπως εγώ σε ένα παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πιο παλιά δεν είχα αρπάξει την ευκαιρία και έφυγα δανεικός».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Εχει αλλάξει πολύ την ομάδα και στο οικονομικό, έχει αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ, έχει κάνει πολλά πράγματα ο πρόεδρος κι εμείς θα πρέπει να του το ανταποδώσουμε στο γήπεδο για να κάνει κι άλλα. Βλέπουμε πολλές ομάδες που δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα και αισθανόμαστε τυχεροί».
Για την Εθνική ομάδα: «Για την Εθνική δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα το κοιτάξω αργότερα είναι δύσκολη απόφαση». 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια 

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

Αναταράξεις πριν καν μεταδοθεί δημιουργεί η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην δημοσιογράφο Έλλη Στάη, όπου ο πρώην υπουργός θα δώσει για πρώτη φορά απαντήσεις στις εις βάρος του κατηγορίες πως αλλοίωσε τη «λίστα Λαγκάρντ».


Όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr, ο κ.Παπακωνσταντίνου επέλεξε να μιλήσει στην κρατική τηλεόραση για το θέμα της αλλοίωσης της «λίστας Λαγκάρντ», για την οποία 71 βουλευτές από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ υπέγραψαν την παραπομπή του σε Προκαταρκτική Επιτροπή κατηγορώντας τον πως ο ίδιος διέγραψε τα ονόματα των τριών συγγενών του (της εξαδέλφης του Ελένης Παπακωνσταντίνου, του συζύγου της και του συζύγου της αδελφής της Μαρίνας).

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνείται ότι αφαίρεσε ο ίδιος τα τρία ονόματα των συγγενών του με το επιχείρημα ότι η κατηγορία αυτή δεν αντέχει τη λογική: «Αν ήθελα να το κάνω, θα έβγαζα 10 ονόματα για να μην ενοχοποιηθώ» υποστηρίζει.

Ωστόσο, στη σημερινή συνέντευξη στην εκπομπή ΝΕΤ Week της κυρίας Έλλης Στάη, που θα μεταδοθεί τελικά ζωντανά ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσου αντιλόγου σε όσα πει ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο πρώην υπουργός θα κληθεί να απαντήσει σε πολλά από τα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν στη διαχείριση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ. Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Παπακωνσταντίνου θα κληθεί να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
 •Γιατί δεν πρωτοκόλλησε το CD όταν το παρέλαβε για πρώτη φορά στα χέρια του;
 •Γιατί έγινε και ποιος έκανε την αντιγραφή των στοιχείων της λίστας από το CD σε USB stick;
 •Που βρίσκεται σήμερα το πρώτο CD. Σε ποιόν το είχε παραδώσει για φύλαξη;
 •Γιατί το κράτησε και δεν το απέστειλε αρμοδίως για πλήρη έρευνα όλων των ονομάτων που περιείχε;
 •Γιατί επέλεξε αρχικά 10 ονόματα προκειμένου να ελεγχθούν και με ποια κριτήρια έκανε αυτή την επιλογή;
 •Πως εξηγεί το γεγονός ότι λείπουν μόνον τα ονόματα των στενών του συγγενών;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα αφήσει υπόνοιες ότι η λίστα αλλοιώθηκε από άλλα πρόσωπα, χωρίς όμως να τα κατονομάσει, ενώ δεν θα αποκαλύψει όλα τα επιχειρήματά του σε αυτό το στάδιο. Αντίθετα, στο ερώτημα του ποιος έκανε την αλλοίωση θα απαντήσει στη Βουλή, είτε στην Ολομέλεια είτε στην Προκαταρκτική Επιτροπή αν τελικά παραπεμφθεί. Όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr, ο κ.Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι η αλλοίωση έγινε όχι όταν η λίστα ήταν στα δικά του χέρια αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο, δείχνοντας ουσιαστικά τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι παρέλαβαν την επίμαχη λίστα μετά από αυτόν.

Όσον αφορά το γιατί δεν πρωτοκόλλησε το CD με τη λίστα όταν το παρέλαβε από τον πρέσβη μας στο Παρίσι, ο κ.Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», ότι δεν ζήτησε να πρωτοκολληθεί με τη δικαιολογία ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει την προέλευσή του καθώς είχε φτάσει στα χέρια του με εμπιστευτικό τρόπο.

Για το ίδιο το CD αναμένεται ότι θα επιμείνει ότι το έδωσε για φύλαξη στο υπουργικό γραφείο και δεν γνωρίζει τι απέγινε μετά. Τέλος, ο κ.Παπακωνσταντίνου θα υποστηρίξει πως έδωσε τα ονόματα των δέκα μεγαλύτερων καταθετών για έλεγχο και θα θέσει το ερώτημα του πως διώκεται αυτός που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ στην Ελλάδα, έδωσε ονόματα μεγαλοκαταθετών για έλεγχο, ξεκίνησε τη διαδικασία για τη συμφωνία με την Ελβετία και εισήγαγε το θεσμό του οικονομικού Εισαγγελέα.

Οργιο φημών για παρεμβάσεις στην εκπομπή

Παράλληλα, δραματικό ήταν το παρασκήνιο της συνέντευξης του κ.Παπακωνσταντίνου στην Έλλη Στάη από την ώρα που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η εκπομπή. Το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής NET Week άρχισε να παίζει από το πρωί της Κυριακής προβάλλοντας τη συνέντευξη με τον πρώην υπουργό, και κάνοντας το γύρο των ΜΜΕ. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά το τρέιλερ άλλαξε και ξαφνικά κόπηκε κάθε αναφορά στο πρόσωπο του κ.Παπακωνσταντίνου! Η αφαίρεση του από το τρέιλερ ήταν αφορμή για να ξεκινήσει ένα όργιο φημών για «κόψιμο» της εκπομπής με άνωθεν παρεμβάσεις. Μάλιστα, επί αρκετές ώρες κανείς δεν γνώριζε τι πρόκειται να συμβεί και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά.

Τελικά, όπως ανέφερε το iefimerida.gr, αποφασίστηκε να μεταδοθεί η συνέντευξη με κορυφαία στελέχη της ΕΡΤ να επισημαίνουν προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το κόψιμο μιας τέτοιας εκπομπής θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου, ενώ δεν δεν θα ήταν καλό και για την ίδια την κυβερνητική πλειοψηφία να δείξει ότι ενδεχομένως κάτι έχει να φοβηθεί από τα όσα έχει να πει ο πρώην υπουργός.

Έτσι, η εκπομπή της κυρίας Στάη με τη συνέντευξη Παπακωνσταντίνου θα μεταδοθεί κανονικά το βράδυ της Δευτέρας, αλλά δεν θα μαγνητοσκοπηθεί όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Αντίθετα, θα είναι «ζωντανή» ώστε να υπάρχει δυνατότητα άμεσου ελέγχου και κυρίως αντιλόγου σε όσα ισχυρισθεί ο πρώην υπουργός, κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου θα παρέμβει με άμεσο αντίλογο στον κ. Παπακωνσταντίνου αν το κρίνει σκόπιμο ώστε να μην μείνουν οι εντυπώσεις με το μέρος του πρώην υπουργού Οικονομικών.


Πηγή: www.iefimerida.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια 

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενοχλήσεις ο Πίντο



Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και ο Ρότσα είδε στη σημερινή προπόνηση τον Αντρέ Πίντο να προπονείται ατομικά.


Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν το Σάββατο εναντίον του Λεβαδειακού ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.
Ο Πίντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια 

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ανέτοιμη η Ερασιτεχνική να διοικήσει την ΠΑΕ»


Ο Κώστας Παπαδημητρίου τόνισε ότι δεν είναι έτοιμη η Ερασιτεχνική να αναλάβει την διοίκηση της ΑΕΚ μέσω Πρωτοδικείου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αναφέθηκε και στην κατάληψη στα Σπάτα αλλά και τα όσα έγιναν στο επεισόδιο με τους παίκτες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103.3:
Για το ενδεχόμενο ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ από την Ερασιτεχνική και για το αν είναι έτοιμη αυτή να αναλάβει: «Είναι, πλέον, ένα ενδεχόμενο πιθανό τις τελευταίες μέρες. Να πω την αλήθεια είχαμε εναποθέσει τις προσδοκίες μας στον Βιντιάδη, όμως μετά την ανακοίνωση του Σαββάτου (5/1) το θέμα, να μην πω πως παίρνει αρνητική τροπή, σίγουρα καθυστερεί σημαντικά και ανάλογα με τις εξελίξεις πρέπει να πράξουμε και εμείς αναλόγως. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, βέβαια, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των προβλημάτων της ΠΑΕ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι μας, ακόμα και μέσω Πρωτοδικείου, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη να αναλάβει. Θα έχουμε, βέβαια, συνεχείς συναντήσεις. Πάντως, πρέπει να σημειώσω πως δεν μπορεί να οδηγήσει η Ερασιτεχνική αυτόματα να οδηγήσει την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο. Εάν δεν μπορέσουν οι μέτοχοι να βάλουν άλλους ανθρώπους και να μην υπάρχει η δυνατότητα να σχηματιστεί διοίκηση, τότε η Ερασιτεχνική πρέπει να πάει Πρωτοδικείο, όμως πρέπει να πως τα πράγματα χωρίς χρήματα είναι δύσκολα.
Για την πρόταση Κιντή περί συνεργασίας στη διοίκηση της ΠΑΕ Ερασιτεχνικής και Original: «Κοιτάξτε ο καθένας εκφράζει προσωπική άποψη. Εμείς δεν μπορούμε να συρθούμε με την άποψη Κιντή. Βέβαια, αυτή τη στιγμή στην Ερασιτεχνική υπάρχει μία διοίκηση Original ως συνέχεια της διοίκησης Χατζηχρήστου. Οι δυο πλευρές έχουμε άψογη σχέση και συνεργασία. Με πολύ συζήτηση και με ανάλογες, βέβαια, προϋποθέσεις μπορεί να πετύχει».
Για την κατάληψη στα Σπάτα και τα όσα έγιναν την Κυριακή (6/1) με τους παίκτες: «Νομίζω ότι τα παιδιά της Original ξεσηκώθηκαν από το αδιέξοδο της ομάδας, από την αδιαφορία των μετόχων και την αδυναμία της διοίκησης, χωρίς, βέβαια, να φταίει αυτή, να αντεπεξέλθει. Τώρα για τα όσα έγιναν στα Σπάτα, κανείς δεν μπορεί να επικροτήσει πράξη βίας, απλά ήταν μία κίνηση που δεν είχε στόχο όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά έγιναν ένα επεισόδιο, ένα μεμονωμένο περιστατικό με έναν παίκτη με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μία περίεργη κατάσταση από το ματς στην Τρίπολη. Το βέβαιο είναι πως δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές για τα αποτελέσματα της ομάδας. Σίγουρα υπάρχει φόβος, δεν πρέπει να ξανασυμβούν τέτοια πράγματα, όμως οι παίκτες έχουν ελάχιστη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Οι μέτοχοι ας αναλάβουν την ευθύνη και να βάλουν χρήματα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο».
Για την ανακοίνωση Βιντιάδη και γενικώς για τα διοικητικά: «Οι ελπίδες μειώνονται σημαντικά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις από πλευράς Βιντιάδη. Ας ελπίσουμε να βρει ο Βιντιάδης τα κεφάλαια. Κανείς, βέβαια, δεν του αποδίδει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Απλά του αποδίδεται ευθύνη ας πούμε, για την καθυστέρηση, είναι πράγματα που έλεγε στην ανακοίνωση, τα οποία τα γνώριζε αρκετά πριν και αυτές οι καθυστερήσεις δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Ελπίζουμε και ευελπιστούμε οι μέτοχοι, έστω και την τελευταία στιγμή, να κάνουν το καθήκον τους και να βάλουν κάποια χρήματα στην ΑΕΚ. Πάντως, όπως προείπα δεν αποκλείω διοίκηση Πρωτοδικείου, όμως δεν έχουμε έτοιμη λύση». 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)

Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΙΟΥΣΗ
Ποδαρικό στο 2013 με περσινή όμως «συνταγή» αναμένεται να κάνει η Ξάνθη στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (19:30, NS1, Sentra 103.3), με το οποίο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής.
Οι ακρίτες έχουν δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή τους, τους νεοαποκτηθέντες Πρίττα και Σμιθ, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με το σχήμα που στο φινάλε της περσινής σεζόν έδειξε να της ταιριάζει περισσότερο.
Αυτό σημαίνει πως και πάλι ο Μπένζαμιν Ονουάτσι θα αποτελέσει τη βασική επιθετική αιχμή, ενώ στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Θοδωρής Βασιλακάκης που εξέτισε την ποινή του.
Οι Ξανθιώτες με συγκομιδή τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση. Μάλιστα η σημερινή αναμέτρηση θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για τον θρακιώτικο σύλλογο, καθώς είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους.
Οπως προαναφέραμε, ντεμπούτο στην αποστολή της Ξάνθης κάνουν οι Πρίττας και Σμιθ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Μουκάνα Παϊτό, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του.
Από κει και πέρα, αποκλεισμός με μήνυμα για τον Αλεξ Καζούμπα. Ο Βραζιλιάνος για αγωνιστικούς λόγους δεν βρίσκεται στους παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς με τον ΟΦΗ, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φημολογία για αποχώρησή του μέσα στον Γενάρη.
Να θυμίσουμε ότι ήδη εκτός πλάνων εδώ και περίπου ένα τρίμηνο είναι ο Ζοντί Βιβιανί, με τον Γάλλο πορτιέρο και τη διοίκηση της Ξάνθης να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασία τους.
ΟΦΗ: Νέος ηγέτης, ίδιο προφίλ
Με το ξεκίνημα του νέου έτους ο ΟΦΗ αλλάζει και επισήμως σελίδα. Ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου, ο Γιάννης Πετράκης, ντεμπουτάρει στη Super League σε ένα παιχνίδι που είναι σε θέση να αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα για την κρητική ομάδα σε περίπτωση νίκης.
«Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε, αφού δουλέψαμε αρκετά με τους παίκτες μου. Δεν μας πτοούν οι απουσίες...» είπε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, ο οποίος δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό προφίλ που είχε χτίσει τα τελευταία χρόνια ο προκάτοχός του.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Ντάνι, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γούτας, Μπέρτος, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Μαριν
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Σαρ, Βιτώρος, Σόουζα, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Παπάζογλου, Περογαμβράκης

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

Παράσταση με σαφείς αναφορές στη ζωή, και το τραγικό τέλος που της έδωσε ο ίδιος, του Ρόμπερτ Ένκε έχει ανέβει σε θέατρο του Βερολίνου.
Ο Γερμανός γκολκίπερ σε ηλικία 32 ετών είχε βάλει τέλος στη ζωή του και είχε βυθίσει στο πένθος τόσο την οικογένειά του όσο και το γερμανικό ποδόσφαιρο και τρία χρόνια μετά η τραγική του ιστορία έγινε θεατρικό έργο. Στο σενάριο δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του, όμως, η πλοκή και τα όσα διαδραματίζονται τον «φωτογραφίζουν» απόλυτα.
Όπως υποστηρίζει ο Τύπος της Γερμανίας, η χήρα του Ένκε, Τερέζα, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη καθώς στο έργο φέρονται να υπάρχουν στοιχεία που είναι ανακριβή, τόσο για το τέλος του 32χρονου όσο και για τη ζωή του, ενώ υπάρχει ενόχληση και για το γεγονός ότι κανείς συντελεστής της παράστασης δεν προσέγγισε την οικογένεια έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της για το ανέβασμα της παράστασης.

Πηγη:Onsports   

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Όταν ο μπαμπάς παίζει καράτε με την κόρη!


Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε παίξει καράτε με τα παιδιά μας και ειδικά πάνω στο κρεβάτι!
Εξάλλου, είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών μας. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε έναν μπαμπά να παίζει καράτε με την κόρη του. Οι κινήσεις και οι αντιδράσεις της μικρής είναι απλά απίστευτες ενώ έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια!
Δείτε το βίντεο στο www.mothersblog.gr στο θέμα: Βίντεο: Όταν ο μπαμπάς παίζει καράτε με την κόρη!

Πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

Ο αρχηγός του Ατρόμητου υποστήριξε πως νιώθει έτοιμος για να προχωρήσει σε μεγαλύτερο επίπεδο, όμως, τόνισε ότι αυτό που προέχει τώρα για εκείνον είναι να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του Περιστερίου.
Ο Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm, υποστήριξε πως δεν έχει στα χέρια του κάτι χειροπιαστό αναφορικά με το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα και εμφανίστηκε έτοιμος να υπηρετήσει όσο χρειαστεί τον Ατρόμητο, χωρίς να παραλείψει όμως να υπογραμμίσει ότι αισθάνεται έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις δηλώσεις του Αναστόπουλου πως ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα
«Κερδίσαμε δίκαια. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε, επειδή η Κέρκυρα είχε σφιχτή άμυνα και καταφέραμε να τις βάλουμε γρήγορα γκολ. Είχαμε την πρωτοβουλία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όπως είπε και ο κ. Αναστόπουλος, έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε. Ήρθε νέος προπονητής και η ψυχολογία της ομάδας είναι προς το καλύτερο. Μέσα σε 2-3 θα έχουμε καταφέρει τα όσα θέλει ο προπονητής μας».
Για την απόδοση της ομάδας τη φετινή σεζόν
«Σίγουρα το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπως και ότι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς στο χθεσινό ματς. Ο Ατρόμητος έχει μάθει τους οπαδούς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Δουλεύουμε σκληρά για να δείξουμε την τακτική μας μέσα στον γήπεδο. Τώρα έχουμε νέο προπονητή και με πολλή δουλειά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Ατρόμητος είχε μέτρια παρουσία σχεδόν σε όλον τον πρώτο γύρο. Έχουμε δύο ήττες και αυτό δείχνει ότι είμαστε μία σκληρή ομάδα και βρισκόμαστε δίκαια σε αυτή τη θέση, αν και θα μπορούσαμε να είμαστε κάπου ψηλότερα».
Για το αν υπάρχει άγχος με τις περσινές πετυχημένες σεζόν
«Δεν μας άγχωσε η παρουσία του κ. Μπάγεβιτς, ενός πετυχημένου προπονητή. Ίσως δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο γήπεδο τη φιλοσοφία που ήθελε ο παλιός προπονητής. Ξέρουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε με τον κ. Αναστόπουλο και σε λίγο καιρό θα φανούν τα αποτελέσματα».
Για το μέλλον του, αφού ακούγονται διάφοροι «μνηστήρες»
«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ατρομήτου. Είμαι πολύ καλά εδώ και αγαπάω την ομάδα. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και θέλω να το τιμήσω. Είμαι έτοιμος να κάνω το παραπάνω βήμα. Δεν θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι, επειδή δεν είναι σίγουρο… Αυτή τη στιγμή είμαι στον Ατρόμητο».
Για τη δήλωση που έκανε για τον ΠΑΟΚ
«Ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει ιστορία και για αυτό είναι μεγάλη ομάδα. Σίγουρα θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και στο εξωτερικό θα ήθελα να παίξω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι χειροπιαστό και θα αγωνίζομαι για τη φανέλα του Ατρομήτου».
Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας
«Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα. Κάποιες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός είναι έκπληξη που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν πολλά προβλήματα και αναγκάζονται να παίζουν με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Χρειάζεται να δουλέψουν αρκετά για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία».

Πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

Eίναι κάποιοι που το θεωρούν παιχνίδι, είναι κάποιοι άλλοι που είναι απλά απρόσεκτοι και επιπόλαιοι, ενώ υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων που είναι της θεωρίας «δεν θα συμβεί σε μένα».
Ενα διάστημα είχε εξελιχθεί σε μανία το παιχνίδι όπου παιδιά ξάπλωναν στις γραμμές των τρένων και σηκώνονταν την τελευταία στιγμή, πριν αυτό περάσει.
Κάποιοι άλλοι δεν δίνουν σημασία στις διαβάσεις, ειδικά τις αφύλακτες και περνάνε απρόσεκτα χωρίς να διπλοκοιτάξουν.
Ομως, οι γραμμές των τρένων δεν είναι παιχνίδι και αλίμονο σε εκείνον που θα βρεθεί στην τραγική θέση να το διαπιστώσει από πρώτο χέρι.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε περιπτώσεις που κάποιοι είτε επίτηδες λόγω του ότι το θεωρούν παιχνίδι, είτε λόγω απροσεξίας έφτασαν «μια ανάσα» από το χτυπηθούν από αμαξοστοιχία...(video)

πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

Με τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίο στον αγώνα με την Επανομή τα είχαν οι άνθρωποι της ομάδας της Εύβοιας.
Στον Ηρακλή Ψαχνών είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε για δωδέκατο σερί παιχνίδι, υπάρχει όμως μεγάλη πικρία για την αντιμετώπιση που είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τη διαιτησία. Η αποστολή επέστρεψε στα Ψαχνά και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης υπάρχει πικρία για το γεγονός ότι η ομάδα δικαιούταν πολλά περισσότερα κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως, όπως τόνιζαν, με τις αποφάσεις του κ. Καραντώνη και των βοηθών του παραλίγο να ηττηθεί κιόλας!
Οι διαμαρτυρίες των Ευβοιωτών επικεντρώνονται κυρίως στη φάση του 37’ και στην ανατροπή του Γέσιτς από τον Νταντάμη μέσα την περιοχή, καθώς όπως υποστηρίζουν επρόκειτο για εξόφθαλμη περίπτωση πέναλτι την οποία δεν καταλόγισε ο διαιτητής Καραντώνης. Μάλιστα για τη φάση αυτή έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου κι ο Γιώργος Βαζάκας, που μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι το πέναλτι που κέρδισε η Επανομή στο 86’ ήταν ορθότατο. Ωστόσο, πριν το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Σικαλιάς και αποσόβησε την ήττα, υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ στον Σέγκο που έφευγε μόνος του προς την εστία της Αναγέννησης, μια απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους του Ηρακλή Ψαχνών.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην ομάδα της Εύβοιας έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχαν έντονα παράπονα και στο τελευταίο παιχνίδι του 2012 κόντρα στον ΠΑνσερραϊκό μέσα στα Ψαχνά, κι έχουν θορυβηθεί με το δεύτερο… κρούσμα αυτή τη φορά στο «Νίκος Σαράφης» κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής.

πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκόνδρας: «Έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr