22 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ MUNDIAL ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κόουλ

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κόουλ
Ο Άσλεϊ Κόουλ σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τέλος στην 14ετή καριέρα του, μετά το Mundial της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο αμυντικός της Τσέλσι, είναι στον «πάγο» από τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο και πλέον έχοντας κάνει μια λαμπρή πορεία τόσα χρόνια και έχοντας δημιουργήσει και μια μεγάλη περιουσία, η οποία φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ο 33χρονος «φλερτάρει» στενά με την σκέψη να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο Κόουλ, ο οποίος έχει 106 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, παίζοντας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνει ρεκόρ και θα γίνει ο μόνος Άγγλος, που θα έχει αγωνιστεί σε τέσσερις τελικές φάσεις Mundial.
Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας της Τσέλσι από τον Αθπιλικουέτα, ο 33χρονος νιώθει σίγουρος πως θα κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ρόι Χόντσον.
Το συμβόλαιο του Κόουλ με την Τσέλσι τελειώνει στο τέλος της σεζόν και ο Μουρίνιο σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι θα δοθεί στον διεθνή Άγγλο ένα νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δεν είναι θετικός στο να ανανεώσει με τους «μπλε» για να έχει έναν μικρό ρόλο στην ομάδα του Λονδίνου.
Επίσης, ο Κόουλ φαίνεται αρνητικός και στο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή να «ψαχτεί» για έναν σύλλογο του MLS.
Ο 33χρονος, που θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Άγγλους παίκτες, φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει όντας σε κορυφαίο επίπεδο.
Ο Κόουλ στην λαμπρή καριέρα του με την Άρσεναλ και την Τσέλσι έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, εφτά φορές το FA Cup, ένα League Cup, ένα Champions League και ένα Europa League. 

Πηγή: Goal
Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: