4 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Να πάρει η ΕΠΟ μια απόφαση τώρα

Στην ΕΠΟ έριξε το μπαλάκι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, όσον αφορά τη διευκρίνιση του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν φέτος από το πρωτάθλημα και αντιστοίχως αυτών που θα ανέβουν από την Football League.




Οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM:
"Η άποψη παραμένει η ίδια ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μια απόφαση όμως για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μια απόφαση.
Οι δύο προκηρύξεις είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Πρέπει να παρθεί μια απόφαση να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση…".


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.17:30 OFI Crete - Kalloni Lekanopedio Greece Cup 

Live Streaming.20:00 Panaitolikos - Atromitos Greece Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΠΑΓΕΡΝ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Μπαρτζώκας: «Καινούργια κατάσταση με την τιμωρία των παικτών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Μας αποχαιρέτησε ο Φιγκερόα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έπεσαν μπουνιές στο Κ. Πάλας - Γ. Χαμ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απίστευτο καλάθι του Μπράντλεϊ στην κορυφή του Top-10


Δεν υπάρχουν σχόλια: