24 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!

Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!
Αποθεωτικά είναι τα σχόλια του ισπανικού Τύπου για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και όχι μόνο Ισπανούς. Κατ' αρχήν στην καλύτερη εντεκάδα των Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους φιγουράρει (για την εβδομάδα που πέρασε) ο Νταβίντ Φουστέρ, σε δημοσίευμα του «es.eurosport.yahoo.com». Επιπλέον αναφορά για τους κορυφαίους της εβδομάδας υπάρχει και για τον προπονητή των πρωταθλητών Μίτσελ.
Αναλυτικότερα, για τον Ισπανό Φουστέρ σημειώνεται: «Η ελληνική πλευρά (σ.σ. Ολυμπιακός) κυριαρχεί με σιδηρά παλάμη στη Super League και ο Νταβίντ Φουστέρ από τη μεριά του έχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην πορεία της ομάδας του για το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Το γκολ του, με το οποίο έγινε το 1-0 με τον Απόλλωνα, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλην του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, στην καλύτερη 11άδα βρίσκονται και οι: Χουάν Πάμπλο (Μακάμπι Τ.Α.), Μεχία (Εργοτέλης), Αγιάλα (Μίντλεσμπρο), Καταλά (ΑΕΚ Λ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Τιάγκο (Μπάγερν), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Σολδάδο (Τότεναμ), Γιορέντε (Γιουβέντους), Ροδρίγο (Μπενφίκα).
\Οσο για τον Μίτσελ το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ισπανός προπονητής, που ήταν στα νιάτα του στο παρελθόν τόσο παίκτης όσο και κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ελληνική Super League με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ απολαμβάνει την πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας που ακόμα χτίζει και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από αυτόν και το ρεκόρ των 16 νικών και 1 ισοπαλίας στον πρώτο γύρο».
Εγκωμιαστικά σχόλια και για Μήτρογλου, Ρομπέρτο
Περά από τα παραπάνω, η ισπανική ιστοσελίδα, «rondoblaugrana.net», μιλάει και με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ όσο και τον Κώστα Μήτρογλου
Το κείμενο το οποίο τιτλοφορείται ως εξής: «Μήτρογλου, Ρομπέρτο και ελληνική κόλαση», γράφει: «Πρώτος επιθετικός, σκόρερ και αστέρι του Ολυμπιακού, έχει κάνει φοβερά πράγματα φέτος, για αυτό και τον παρακολουθούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Φέτος έχει 23 γκολ σε 19 παιχνίδια, αριθμοί πραγματικά ενός "δολοφόνου". Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή και δυνατός. Πολύ καλός στο κεφάλι, στην πρώτη επαφή και το σουτ».
Ενώ για τον Ρομπέρτ τοίζει: «Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι γνωστός, αφού έχει αγωνιστεί σε Σαραγόσα και Ατλέτικο, όπου έχει περάσει τις περισσότερες σεζόν του. Είναι ένα από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού. Σε μερικά ματς είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες. Σε πολλά παιχνίδια έδωσε νίκες για τον Ολυμπιακό. Ψηλός, ευέλικτος, ταχύτατος στις τοποθετήσεις του και απίστευτα αντανακλαστικά είναι τα χαρακτηριστικά του Ρομπέρτο». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο ΠΑΟ μπήκε να πεθάνει στο παρκέ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: