7 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Έπιασε κορυφή η ΑΕΛ

Δύσκολη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ επί της Δόξας με 1-0 στο Μακάρειο, με ήρωα τον Ινταμπντελάι. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 80', έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Ορλάντο Σα. Με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκαν στην κορυφή με 27 βαθμούς, αφού ο Απόλλων ηττήθηκε με 1-2 και παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, αυτή του Πέτεφ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες (Χαραλάμπους, Φερνάντες, Ροδρίγκο Άνγκελ «Ρόδρι», Λόμπο, Βιλέλα και Κίνγκσον), ενώ στο 9' έχασαν και τον Μίλος Πάβλοβιτς.
Οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ υστέρησαν σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους, αν και είχαν την εδαφική υπεροχή. Ανέβηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν καλύτερες ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Μοντέιρο στο 57').
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη, αν ο Λεάντρο αξιοποιούσε τις κακές εξόδους του Φεγκρούς (25', 54') ή αν ο Πεδρίτο έστελνε την μπάλα στα δίκτυα και όχι στο δοκάρι (71').
Όρθια στο 90'+4΄η Ανόρθωση!
Με γκολ του Ισραηλινού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ανόρθωση έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παίρνοντας μια σημαντική νίκη με 1-0 από το γκολ του Οχαγιόν στο 90+4.
Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα τα βρήκε σκούρα από την καλά στημένη άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και είχε παρολίγον μοιραίους τους Οκκάς και Γκαρσία. Ο πρώτος εντελώς ανενόχλητος και με εξουδετερωμένο τον Κόβατς στο 81' αστόχησε σε κοντινό πλασέ, ενώ ο δεύτερος στο 89', σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια έξω σε κόρνερ.
Ο Άρης μένει με την πικρία, καθώς έφτασε δευτερόλεπτα κοντά στο να πάρει βαθμό για τρίτο σερί παιχνίδι από ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Ερμή και Ομόνοια.
Η 12η αγωνιστική
7/12
Δόξα - ΑΕΛ 0-1 (80' Ινταμντελάι)
Απόλλων - Νέα Σαλαμίνα 1-2
Ανόρθωση – Άρης 1-0 (90+4' Οχαγιόν)
Άχνα - ΑΠΟΕΛ

8/12
Ομόνοια - Ερμής 17:00
Άλκη - ΆΕΚ 18:00
ΑΕ Κουκλίων - Ένωσης


ΠΗΓΗ: Goal

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Udinese Italy Serie A

 

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:9η αγ.: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, ένσταση η ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: