1 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mπαρέζι και Μπατιστούτα στο Hall of Fame

Οι Φράνκο Μπαρέζι και Γκαμπριέλ Μπατιστούτα είναι δύο ακόμα πρώην άσοι που θα κοσμήσουν το Hall of Fame του ιταλικού ποδοσφαίρου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ένα πάνελ δημοσιογράφων επέλεξε τα νέα πρόσωπα για το ποδοσφαιρικό μουσείου της ιταλικής ομοσπονδίας, με τους Φράνκο Μπαρέζι, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, Φάμπιο Καπέλο και Μάσιμο Μοράτι να βρίσκονται μέσα στη λίστα.
Αναμφίβολα, το τάιμινγκ είναι ιδιαίτερο και για τον Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει και από την προεδρία της Ίντερ μέσα στο Νοεμβρίο μετά την παραχώρηση του 70% των μετοχών του στον Ινδονήσιο μεγιστάνα, Έρικ Τοχίρ.



Το Hall of Fame δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 προκειμένου να τιμούνται οι πιο αντιπροσωπευτικές και εμβληματικές φιγούρες του ιταλικού ποδοσφαίρου ενώ οι φετινές βραβεύσεις θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Φλωρεντία στις 2 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως θέση στο ιταλικό ποδοσφαιρικό Hall of Fame έχουν βρει μέχρι στιγμής οι Μισέλ Πλατινί, Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ρομπέρτο Μπάτζο, Πάολο Μαλντίνι, Μαρτσέλο Λίπι, Αρίγκο Σάκι και Τζοβάνι Τραπατόνι. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Red Star Belgrade - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - Armania Jeans Milano Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ???

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ «Πήγαμε να… βγάλουμε τα μάτια μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η προϊστορία του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Σαββίδης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Maccabi Euroleague Eastern European Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: