12 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έρευνα εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟ

Έρευνα εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟΟ προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας, Χάρης Λακαφώσης, ερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης μέσα στην ΕΠΟ σύμφωνα με την εκπομπή ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ.

Ο Χάρης Λακαφώσης φέρεται να έχει στην διάθεση του στοιχεία και μαρτυρίες που τον οδήγησαν στην απόφαση να ασκήσει διώξεις σε συμβούλους, αξιωματούχους και υπαλλήλους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται πως ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας είχε ηγηθεί στην έφοδο που είχε γίνει προ ημερών στα γραφεία της ΕΠΟ όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχουν χαθεί έγγραφα της περιόδου 2002-2005 την στιγμή που στοιχεία της περιόδου 2006-2010 βρέθηκαν σε αποθήκη της οδού Φυλής αντί να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ.
Ο κ. Λακαφώσης εμφανίζεται να ερευνά όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων από το 2002 μέχρι σήμερα αλλά και τις ευθύνες που υπάρχουν για παράγοντες της ΕΠΟ και φυσικά πρόσωπα.
Στο μικροσκόπιο βρίσκονται επίσης δελτία ποδοσφαιριστών στα οποία διαπιστώθηκαν παραβατικές συμπεριφορές και μάλιστα από τον ελλειπή έλεγχο στις ενημερότητες το Ελληνικό Δημόσιο ζημιωνόταν, αφού με την αλλαγή ΑΦΜ ορισμένων ομάδων τα χρέη τους προς ΙΚΑ κι Εφορία διαγράφηκαν και η ευθύνη αφορά πλέον φυσικά πρόσωπα.
Έρευνα γίνεται και για το σκάνδαλο των στημένων πινάκων διαιτησίας του 2012, με τους Σαρρή, Μπριάκο, Δούρο, Κουρίδη και Σταθόπουλο να έχουν ήδη απολογηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης εξετάζεται το θέμα της απώλειας 28 εκατ. ευρώ από την «κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή», καθώς και οι καταγγελίες για εξαγορά ψήφων σε Δράμα-Κόρινθο-Ρόδο.
Παράλληλα στην εισαγγελική έρευνα έχουν προστεθεί η νέα 39σέλιδη κατάθεση του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, αλλά και τα όσα ανέφερε στον αθλητικό εισαγγελέα ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος
. 

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενώ έκανε ζέσταμα, έβαλε γκολ που μέτρησε! (VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χορταστικό Top-10 στο NBA

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ: Επαφές Μελισσανίδη για το εμπορικό όνομα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Στην Ιταλία για προπονητή

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χολέμπας: Το Καραϊσκάκη θα είναι μία κόλαση για τη Ρουμανία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 17χρονος Νιγηριανός που θέλει ο ΠΑΟΚ και η Άρσεναλ (vds)

Δεν υπάρχουν σχόλια: