11 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ενδιαφέρον του Μαρινάκη για την Κρίσταλ Πάλας"

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το δημοσίευμα της Independent που ήθελε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται για την αγορά αγγλικού συλλόγου, η βρετανική εφημερίδα επανέρχεται στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δεχτεί πληροφορίες από τον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος τον συμβούλεψε να διερευνήσει την περίπτωση της Κρίσταλ Πάλας.
"Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού,και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση.Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Championship.
Η UEFA απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Premier League αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού"αναφέρει το δημοσίευμα

Πηγή: Sport 24

ΣΑΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0(ενα ακομα απο τα καταλληλα γηπεδα,τα αλλα που δεν ηταν εγιναν καταλληλα σε 7 ημερες της Γ κατηγοριας)

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φίλαθλος κάνει προϊστορικό πανηγυρισμό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τιμωρείστε παραδειγματικά τον Κάκο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: