15 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας αγώνας, που θα θέλουν να χάσουν κι οι δυο!

Ένα τεχνικό λάθος της ΕΠΟ στο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Γ Εθνικής, φέρνει αντιμέτωπους δυο ομάδες, σε ένα αγώνα που θα θέλουν να χάσουν και οι δυο. Διαβάστε τον λόγο και την παγκόσμια πρωτοτυπία της ελληνικής ομοσπονδίας

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Ένα ματς, όμως, που θα θέλουν να χάσουν και οι δυο ομάδες λόγω του συστήματος διεξαγωγής του θεσμού, δεν νομίζουμε πως είχε και θα έχει προηγούμενο.


Ιδού η παγκόσμια ...ελληνική πατέντα:
Στο Κύπελλο Γ' Εθνικής παίζουν στις 17 Νοεμβρίου Κοζάνη ΦΣ - Καμπανιακός και Εθνικός Φιλιππιάδας - Λάρισα με τις δύο ομάδες που θα προκριθούν να παίζουν στις 15 Δεκεμβρίου στον τελικό του ομίλου.Ας υποθέσουμε ότι είναι Λάρισα - Κοζάνη, για οικονομία του χώρου...
Σύμφωνα με την αρχική κλήρωση το πρόγραμμα, όταν οι νικήτριες ομάδες από όλους τους ομίλους ενώνονται, είναι το εξής (σε μονό αγώνα στις 29/12)
  • Φιναλίστ 2ου ομίλου - Νικητής αγώνα 22
  • Νικητής αγώνα 21 - Νικητής αγώνα 26
  • Νικητής αγώνα 23 -  Νικητής αγώνα 25
  • Φιναλίστ 1ου ομίλου - Νικητής αγώνα 24
Έλα όμως που "Φιναλίστ 2ου ομίλου" θα είναι ο χαμένος του αγώνα Λάρισα - Κοζάνη και ο "Νικητής αγώνα 22" θα είναι ο νικητής του αγώνα Λάρισα - Κοζάνη!
Δηλαδή τι θα γίνει; Ο χαμένος του τελικού του δεύτερου ομίλου, θα υποδεχτεί στην επόμενη φάση τον νικητή, με τον χαμένο να έχει το πλεονέκτημα έδρας! Άρα, αν η Λάρισα νικήσει, θα πάει να παίξει στη Κοζάνη στην επόμενη φάση, ενώ αν χάσει θα υποδεχτεί και πάλι την Κοζάνη.
Οπότε το πιθανότερο είναι να θέλει να ηττηθεί. Το ίδιο θα συμβεί και με την Κοζάνη. Αν κερδίσει στη Λάρισα, θα υποχρεωθεί να παίξει πάλι εκεί, ενώ αν χάσει, θα υποδεχτεί στον επόμενο γύρο την Λάρισα!
Μάλιστα η πρόκριση έχει μεγάλη σημασία, καθώς όποιος περάσει παίζει με την ΑΕΚ σε διπλό παιχνίδι. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε ήταν πολλοί όμιλοι, περίεργο το σύστημα, αλλά ...λίγη προσοχή στο πως βάζουμε τα παιχνίδια δεν θα έβλαπτε. Κάθε άλλο! 

Πηγή: Sport 24 
Live Sreaming.21:45 Sweden - Germany World Championship 2014

Live Streaming.20:00 Greece - Liechtenstein World Championship 2014.World Championship 2014


Live Sreaming.19:00 Cyprus - Albania World Championship 2014

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Τρέχουν για Μάλαγα (videos+photos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ίωση ο Λόρενς, επέστρεψε ο Στοχ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αιχμές Τοπαλίδη σε Σάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: