12 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισοδιακό φιλικό στο Αιγάλεω

Ένταση υπήρξε στο φιλικό του Πανιωνίου με το Αιγάλεω με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι.

Χωρίς σκορ έληξε το φιλικό του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Αιτία ήταν η μεγάλη ένταση που υπήρξε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, η οποία μεταφέρθηκε και στις κερκίδες.
Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και δε χρειάστηκε και πολύ για να υπάρξει και η αντίδραση των οπαδών. Οι φίλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι εξ αυτών στράφηκαν κατά των "κυανέρυθρων". Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των λιγοστών αστυνομικών οι "κυανόλευκοι" επέστρεψαν στις εξέδρες.
Λόγω του περιστατικού, όμως, ο διαιτητής σφύριξε αμέσως τη λήξη του αγώνα, ο οποίος βρισκόταν στο 89ο λεπτό. Να σημειωθεί πως το κλίμα ήταν από την αρχή εχθρικό για τους φιλοξενούμενους αφού οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων μόνο καλές δεν είναι μετά τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ μεταξύ Αιγάλεω και Κηφισιάς, ο οποίος διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος (30’ Σαχσανίδης, 60’ Ανέστης), Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι (46’ Ντούνης), Ζαχαράκης, Καλτσάς (46’ Μητρόπουλος), Παναγιωτούδης (46’ Ριβέρο), Πάνος, Λάσνικ (46’ Μενδρινός), Μαρουκάκης (46’ Γιάννου), Καμπάνταης (46’ Αραβίδης). 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:1η αγ.:Α2 Πέρασε από το Ηράκλειο η ΑΕΚ

Live:ΠΑΟΚ-Κολοσσός 88-81,ΚΑΟΔ - Άρης 58-66,Τρίκαλα - Κηφισιά 64-67 Basket League

LIVE: Πιερικός - Ηρακλής 0-0

Live Streaming.14:00 South Korea - Brazil 0-2(videos) International Friendlies

Live Streaming.20:00 Ivory Coast vs Senegal(να γνωρισουμε και κατι αγνωστο) World Championship 2014 Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιστορική πρόκριση για Κολομβία

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στους "8" της Ευρώπης ο Γκιώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: