31 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κασμερίδης: "Ιστορική πρόκριση"

Αλέξανδρος ΚασμερίδηςΟ Αστέρας Μαγούλας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας χάρις σε γκολ του Αλέξανδρου Κασμερίδη. Διαβάστε τι δήλωσε ο πορτιέρο του Αστέρα για την επιτυχία της ομάδας του.

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του Αστέρα Μαγούλας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο πορτιέρο της ομάδας Αλέξανδρος Κασμερίδης, ο οποίος σημείωσε και το νικητήριο γκολ για τον Αστέρα.
Αναλυτικά η δήλωση του στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6"



"Ήταν οι καθυστερήσεις και σκέφτηκα να προωθηθώ, μου ήρθε η μπάλα και έπιασα κεφαλιά και απέκλεισα την πρώην ομάδα μου. Είναι ιστορική πρόκριση, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αφού φτάσαμε ως εδώ.
Τα πράγματα είναι δύσκολα στη φετινή Football League, έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, πρέπει οι αρμόδιοι να λύσουν τα προβλήματα, ώστε να ανέβει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, που δεν υφίσταται πλέον. Υπάρχουν ομάδες και ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.
Εμείς οι παίκτες σκεφτόμαστε να πάμε σε μια ομάδα που να είναι υγιής και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το καλοκαίρι έχω στόχο να επιστρέψω σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας".
Πηγή: Sport 24 

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

Δεν υπάρχουν σχόλια: