25 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλαψε ο Μουρίνιο επειδή δεν ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ

Σε κλάματα ξέσπασε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι ο ίδιος αλλά ο Ντέιβιντ Μόγες ο διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Ντιέγκο Τόρες, στο βιβλίο του.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ντιέγκο Τόρες, στο βιβλίο του με τίτλο: "Ετοιμάσου να χάσεις: Η εποχή του Μουρίνιο", αποκαλύπτει την απογοήτευση του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοζέ Μουρίνιο, όταν πληροφορήθηκε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέλεξε τον Ντέιβιντ Μόγες και όχι τον ίδιο για αντικαταστάτη του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, ο Μουρίνιο ξέσπασε σε κλάματα. Στο κεφάλαιο με τίτλο "Κλάμα" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Μουρίνιο πίστεψε τον αφοσιωμένο ατζέντη του (Ζόρζε Μέντες) πως ο Φέργκιουσον, ήταν σύμμαχος και φίλος.
Ήταν σίγουρος πως απολάμβαναν μία φιλία απόλυτης εμπιστοσύνης. Θεωρούσε πως την θαυμάσια συλλογή του από τρόπαια (2 Τσάμπιονς Λιγκ, 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες) δεν την διέθετε άλλος υποψήφιος. Όταν έμαθε πως επέλεξαν τον Μόγες, ο 'Μου' ήταν δύσπιστος. Φώναξε: 'Μα δεν έχει κατακτήσει τίποτα'". 

Πηγή: Contra

Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC

Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: