25 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: «Μάχη» με φόντο το… μπλε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με μοναδικό στόχο να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.
Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα που απέσπασε την ισοπαλία με 3-3 από τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει να δώσει ανάλογη συνέχεια στη σεζόν και να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει κανονικά στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντράζ Στρούνα. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Τόμας Βισέντο, που «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη ομάδα του. Άλλα προβλήματα για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν.
Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος.
Με εξίσου θετικό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν και ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε εντός έδρας του Άρη 2-1 για να μπει δυνατά στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία. Στόχος του, είναι να φύγει από την Ήπειρο με νέο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κανακούδη, Μπάρκογλου και Ζουέλα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Παπαζαχαρίας. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Έγκον.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα πήρε στην αποστολή τους: Χατζηζήση, Τσεμπερίδη, Δεληζήση, Κόρμπο, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Έγκον, Φαρινόλα, Γκουέλα, Γουμάγια, Αργυρόπουλο, Τσοκάνη, Καμαρά, Τζόρβα, Βέρτζο και Μπλάζεκ.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: