19 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτη με στόχο την κορυφή

Πρώτη με στόχο την κορυφήΜε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην κορυφή.  

Η περσινή χρονιά δεν απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανική για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, δείχνοντας πως δεν είχαν αντίπαλο.
Αυτοί είναι και οι στόχοι για την ερχόμενη χρονιά η οποία ξεκίνησε σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τα πάρουν όλα εντός συνόρων και να πάνε όσο γίνεται καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη συγκέντρωση περιλάμβανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.
Στο πρώτο το σημερινό ήταν οι Χριστοφιδέλης, Στεφάνου, Κουρνέτας, Κοκκινάκης, Νίκος Μελές (κεντρικός από την ομάδα νέων), ενώ στο αυριανό θα είναι οι: Σμαραγδής, Μαρούλης, Βολουδάκης, Γιούρισιτς, Παπαδόπουλος και Σωτηρίου. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Τετάρτη καθώς και την Τρίτη θα υπάρξουν εργομετρικά τεστ εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, ο Καλντέιρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Πέμπτη, ενώ ο Γιορντάνοφ λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα ενσωματωθεί στο τέλος της εβδομάδας.
Μετά την προπόνηση της Τετάρτης θα υπάρξει και ο καθιερωμένος αγιασμός, στον οποίο θα λάβουν μέρος τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο τμήμα, με τις γυναίκες του Γιάννη Νικολάκη να κάνουν αύριο Τρίτη την πρώτη τους συγκέντρωση.

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos

Δεν υπάρχουν σχόλια: