16 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.Ανεστάλη η ποινή της Μέταλιστ

Ανεστάλη η ποινή της Μέταλιστ
Όπως αναφέρουν ουκρανικά δημοσιεύματα, το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση του CAS κατά της Μέταλιστ. Ωστόσο, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ουκρανικός ομάδας Κονσταντίν Πιβοβάορφ «…αυτό δεν εγγυάται ότι η Μέταλιστ θα ανακάμψει στο «Champions League». «Το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση του CAS. Παίζουμε με τη Σάλκε», σημείωσε σε ανάρτησή του στο facebook ο υπεύθυνος Τύπου της Ουκρανικής ομάδας, Βλαντιμίρ Μάρκοβ.
Ωστόσο, η τοποθέτησή του Πιβοβάροφ ήρθε να δώσει μια διαφορετική διάσταση: «Ναι, πράγματι, το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση CAS κατά της Μέταλιστ. Τώρα οι δικηγόροι έστειλαν την απόφαση στο CAS και την UEFA... Δυστυχώς, αυτό δεν εγγυάται ότι η Μέταλιστ θα ανακάμψει στο Champions League, γιατί η UEFA δεν έχει σχέση με τις αποφάσεις Πολιτικών Δικαστηρίων. Όμως, οι πιθανότητές μας αυξήθηκαν σημαντικά», σημείωσε συγκεκριμένα.
Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή, καθώς θεωρούν ότι μια απόφαση Πολιτικού Δικαστηρίου δεν μπορεί να έχει εφαρμογή στην UEFA.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας που διανύουμε
. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-8,Η 4-7 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15/8/1960.Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: