20 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σφαλιάρα για την Σέλτικ

H Σαχτιόρ Καραγκάντι έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 2-0 στο πρώτο ματς των play off του Champions League της Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.


Σκούρα τα πράγματα για την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, που στο πρώτο παιχνίδι για τα play off του Champions League, ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την... άσημη Σαχτιόρ Καραγκάντι και πλέον η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης γίνεται δύσκολη υπόθεση.
Ο Αντρέι Φινοτσένκο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12ο λεπτό, για να έρθει ο Σεργκέι Κχιζνιτσένκο στο 77ο λεπτό να γράψει το τελικό 2-0 για την Σαχτιόρ Καραγκάντι.

Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με την Σέλτικ, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το... μοιραίο για τους Σκωτσέζους, που θέλουν πλέον νίκη με 3 γκολ διαφορά για να προκριθούν στους ομίλους τους Champions League.


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Olympique Lyon - Real Sociedad,Live Streaming.21:45 P.Ferreira - Zenit Petersburg,Live Streaming.21:45PSV - AC Milan,Live Streaming.21:45 Viktoria Plzen - Maribor


Δεν υπάρχουν σχόλια: