30 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κεκλεισμένων μεν, αλλά…

Κεκλεισμένων μεν, αλλά…                            


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο, σχετικά με τις υποχρεώσεις της για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα εναντίον της Μέταλιστ.

Παρότι ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν προσοχής και κατανόησης από τους φιλάθλους, των οποίων τη δίψα να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην ομάδα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως.

 
Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου πρέπει να παραμείνει άδειος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τη στιγμή των αφίξεων των αποστολών, έως και την ομαλή αναχώρησή τους. Οποιαδήποτε παρέκκλιση απ´ αυτό μπορεί να επιφέρει τιμωρία. Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος έχει τιμωρηθεί με τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και με αποκλεισμό απο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετη αναστολή.
Στο γήπεδο επιτρέπονται 75 άτομα για κάθε ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται έως 200 άτομα από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πρώτου επιπέδου. Ασφαλώς ακόμη και για τους λιγοστούς φιλάθλους του αγώνα ισχύουν οι δεδομένοι κανόνες συμπεριφοράς και επισύρει τιμωρία η ρίψη αντικειμένων, η χρήση πυρσών, βεγγαλικών κλπ και η ανάρτηση υβριστικών/ρατσιστικών ή με πολιτικό περιεχόμενο πανό.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δημοσιογράφων ή φωτογράφων, ισχύουν οι εκδοθείσες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπιστεύσεις και όχι οποιαδήποτε άλλη κάρτα πιστοποίησης επαγγέλματος. Παρακαλούνται κατά την παραλαβή τους, όλοι να επιδεικνύουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις κεκλεισμένων των θυρών. Ευχόμαστε αυτές να είναι η τελευταίες φορές που η ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της και την δύναμη της φυσικής της έδρας, ειδικά σε παιχνίδια που αποτελούν γιορτή για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:00.PAOK Saloniki - Metalist Kharkiv

Δεν υπάρχουν σχόλια: