15 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς»

«Σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς»Ο Καλιφά Σανκαρέ θέλει να ξεκινήσει ο Αστέρας Τρίπολης τα πλέι οφ σαν να μην έχει βαθμούς, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΣ καλή και γρήγορη ομάδα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
«Σίγουρα, είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι που πέρασε να συγκεντρωθούμε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε 90’ για τη νίκη.

Είμαστε καλή ομάδα και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους απόντες. Είναι καλό να έχουμε κοντά μας αυτούς που λείπουν, αλλά και αυτοί που θα παίξουν στη θέση τους είναι καλοί παίκτες και δεν θα επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας.

Ο ΠΑΣ είναι καλή και γρήγορη ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί χωρίς να τρελαθούμε από το πρώτο λεπτό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα περιμένουμε τα λάθη τους για να τους "χτυπήσουμε". Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο, όπως και στην έδρα μας.

Οι δύο πόντοι είναι καλοί, αλλά δεν λένε κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν τα Γιάννενα μας νικήσουν, μας πλησιάζουν στον ένα βαθμό. Για αυτό, πρέπει να μπούμε σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς όλοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Κοιτάμε πως θα πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και μετά κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας».

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.17:00  PAS Giannina - Asteras Tripolis

Live Streaming.19:15 Atromitos - PAOK Saloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: