25 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γεωργιάδης: Με συγκέντρωση για τη νίκη

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε ότι ο "δικέφαλος" θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στην κυριακάτικη αναμέτρηση (26/5, 18:15GR) κόντρα τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας και σε καμία περίπτωση να μην εφησυχαστεί από τη νίκη του επί των Αρκάδων την περασμένη Τετάρτη (23/5).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη ΝOVA:

- Ποια από τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα σας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα θέλατε να ξαναδείτε και την Κυριακή (26/5):

"Δε θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, το είδαμε όλοι . Στη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες, στη θέληση, στο πως ήταν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ως μια πραγματική ομάδα, έτσι όπως πρέπει να παίζει μια μεγάλη ομάδα κι έτσι όπως πρέπει να στέκεται".

- Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, έχουν δώσει αρκετούς αγώνες τη φετινή σεζόν, περιμένετε διαφορετικό αγώνα την Κυριακή; Κι αν ναι σε τί;
"Ολα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Ξεκινούν από το μηδέν - μηδέν, ξεκινούν από το πρώτο λεπτό. Σίγουρα έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια με τον Αστέρα. Δεν υπάρχουν μυστικά, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε εδώ που σταματήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, οπωσδήποτε".

- Στο μυαλό σας υπάρχει ο φόβος μην τυχόν επιστρέψει η ομάδα στις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων; Κι αν όχι τι σας δίνει σιγουριά;
"Εμείς τις ... ''σφαλιάρες'' μας τις φάγαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Η δικιά μου η δουλειά είναι να πείσω τους παίκτες ότι εδώ πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και το ίδιο καλοί και την επόμενη Κυριακή, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα". 


Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: