24 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ.Εχθρική υποδοχή σε Φαν Πέρσι από τους «κανονιέρηδες»!






Εχθρική υποδοχή σε Φαν Πέρσι από τους «κανονιέρηδες»!
Είθισται στην Αγγλία, οι παίκτες και οι οπαδοί μιας ομάδας να χειροκροτούν τους αντίπαλους τους όταν αυτοί έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έκανε για την Τσέλσι το 2005 και για την Αρσεναλ το 1991. Ωστόσο οι οπαδοί της τελευταίας έχουν διαμετρικά αντίθετη άποψη για τον κυριακάτικο αγώνα στο «Emirates». Οι οπαδοί της Αρσεναλ σχεδιάζουν να γυρίσουν τις πλάτες τους στους «κόκκινους διάβολους» σε περίπτωση που οι παίκτες της ομάδας τους αποφασίσουν να τιμήσουν με «αψίδα» τους παίκτες της Γιουνάιτεντ.
Επιπλέον προετοιμάζουν «καυτή» υποδοχή στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός στράικερ εγκατέλειψε την Αρσεναλ πέρσι για χάρη της Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε κι άλλο αλάτι στις πληγές τους, παραδεχόμενος πως ήξερε ότι Γιουνάιτεντ θα κέρδιζε τον τίτλο με τον Φαν Πέρσι στις τάξεις της.
Ο Οπαδός διαχειριστής-blog της Αρσεναλ, Πιτ Γουντ δήλωσε: «Ο Φαν Πέρσι θα έχει μια φρικτή υποδοχή. Θα τον γιουχάρουμε σε κάθε άγγιγμα του με τη μπάλα. Κανείς δεν τον έχει συγχωρήσει για τον τρόπο που έφυγε. Ο σύλλογος ήταν στον πλευρό του για επτά χρόνια όταν ήταν τραυματίας. Εκανε μια καλή σεζόν και ξαφνικά ήθελε να φύγει.
Ηταν ο τρόπος που χειρίστηκε τη μεταγραφή του και η έλλειψη αφοσίωσης που αναστάτωσε τους οπαδούς της Αρσεναλ». 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: