20 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Ήττα για τον Απόλλωνα, επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στο "Ελ Πάσο" με 2-1 από την Καλλιθέα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της Football League. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Εργοτέλης (2-0 την Αναγέννηση Επανομής)
Την ήττα γνώρισε ο πρωτοπόρος της Football League Απόλλων Σμύρνης στο "Ελ Πάσο" από την Καλλιθέα με 2-1 στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Ριζούπολης παρά την "γκέλα" συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 64 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Καλλιθέα με το "τρίποντο" που πήρε έφτασε στους 45.
Για την Καλλιθέα τα γκολ πέτυχαν οι Φγέ (17') και Ντακόλ (87'), ενώ ο Απόλλωνας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Κατσίκη (47').
Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες και με γκολ των Χρυσοφάκη (16'), Δωματά (59'), επικράτησε με 2-0 της ουραγού Αναγέννησης Επανομής στο Παγκρήτιο και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:
Σάββατο (20/4)
Εργοτέλης-Αναγέννηση Επανομής 2-0
(16' Xρυσοφάκης, 59' Δωματάς)
Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83' Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Δωματάς, Ρομανό, Γκαντιάγκα (74' Λεονάρντο), Χαντί (11' λ.τρ. Χρυσοφάκης).
Αναγέννηση Επανομής: Μαλαμής, Παπατζίκος, Κουλίδης (77' Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλάσας (66' Λαμπερνάκης), Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Δραγανίδης, Νταντάμης, Αναστασίου, Κουκουλέκης.
Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 2-1
(17' Φαγιέ, 87' Ντακόλ- 48' πεν. Κατσίκης)
Καλλιθέα: Μιχελής, Μουσταφίδης, Βιγιαρέχο, Χατζόπουλος, Πίκολο, Φαγιέ, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (74' Σταύρου), Ατματσίδης, Τρεκαρίτσι (60' Μαρουκάκης), Ντακόλ.
Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κιάσσος, Τσιλιγκίρης (46' Καραμαλίκης), Κατσίκης, Μπάρκογλου (66' Διαμάντης), Μανιάς.
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου (19.00)
Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Χατζής, Σκούφαλης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Φλίγκος.
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε, Σολάκης. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: