13 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πανθρακικός - Βέροια (15:00GR)



Η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, όπου δίνουν μάχη για την παραμονή, παρά στο Κύπελλο, ωστόσο, καμία ομάδα δεν παίζει για να χάσει...
Ο Παύλος Δερμιτζάκης απέκλεισε από τη 18μελή αποστολή, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους Παπαδόπουλο, Βαϊρουά, Λαδάκη και Μελίσση, όπως και τους Στάθη, Πρίττα.
Αναλυτικά, η αποστολή: Βρονταράς, Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Χρήστου, Κάστσελαν, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Λουσέρο, Γωνιάδης και Καθάριος.
Προβλήματα, όμως, έχει και η Βέροια, η οποία έχει μπροστά της και τον... τελικό με την ΑΕΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Super League.
Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν είναι τραυματίες και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποφάσισε να τους προφυλάξει ενόψει και της αναμέτρησης με την Ενωση.
Οι 18 εκλεκτοί του έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Kοτταρίδης, Καντιμοίρης, Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Μενέντεζ, Ιωάννου, Μπάρμπας,Γεωργιάδης, Μοκάκε, Ορέστες, Τζημογιάννης, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπερτίν, Ρεάνο,Μάνος,Παυλίδης. 
Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: