5 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP DIVISION Κόντρα στην πάνοπλη Ουγγαρία η εθνική πινγκ πονγκ


Κόντρα στην πάνοπλη Ουγγαρία η εθνική πινγκ πονγκ
Με όλα τα όπλα της, αθλητές που έχει χρησιμοποιήσει στην έως τώρα πορεία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, για τον αγώνα στις 7μ.μ., στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και είναι για την 5η και τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ Β της 1ης κατηγορίας (Championship Division) και θα κρίνει την παραμονή και για τις δύο ομάδες. Η ομοσπονδία της Ουγγαρίας, ενημέρωσε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι την αποστολή θα συγκροτήσουν οι αθλητές Άνταμ Πατάντιους, Γιάνος Γιάκαμπ, Ντάνιελ Ζβικλ, Ντάνιελ Κοσίμπα και ο προπονητής Χάρτζι Ζολτ.
Οι άλλοτε παγκόσμιοι πρωταθλητές Ούγγροι είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα με το εθνικό συγκρότημα.
Οι δύο ομάδες περιορίζονται στην τελευταία θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς (1 νίκη και 3 ήττες) κι έχουν από 7 επί μέρους ματς υπέρ και 10 κατά!
Όποιος νικήσει στις 12 Μαρτίου αποφεύγει την καταδικαστική 6η θέση και θα μετάσχει στην κορυφαία κατηγορία και στο προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι διεθνείς μας είχαν ηττηθεί τελευταία φορά από την Ουγγαρία με 3-1, σε αγώνα κατάταξης στο Ευρωπαϊκό του 2011, όμως τώρα μπορεί να θεωρηθεί πρόσθετο πλεονέκτημα το γεγονός ότι θ' αγωνιστούν εντός έδρας και θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κοινού. 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

 

Μπουκουβάλα: Γιατί να είναι απέναντί μου η Ομοσπονδία;

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συναγερμός στην Ουνικάχα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Χωρίς προβλήματα για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Ελλάδα: 320 δισ. δολάρια και 500.000 θέσεις εργασίας! (Ελευθεροτυπία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: