21 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ανάμεσα στα φαβορί του Μουντιάλ η Ιταλία"

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης (21/3, 21:30GR) ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ιταλία, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη, ο προπονητής της Βραζιλίας, Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για την εθνική Ιταλίας, αλλά και το ποδόσφαιρο της χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκολάρι: - Για την Ιταλία:
"Η Ιταλία είναι μέσα στις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν το επόμενο Mundial. Η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια, που της επιτρέπει να έχει υψηλές βλέψεις στη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πατρίδα μου".
- Για τα νέα στοιχεία που έχει προσθέσει στην εθνική Ιταλίας ο Τσέζαρε Πραντέλι.
"Η Ιταλία παραδοσιακά στηρίζεται στην άμυνά της. Αυτό κάνει και τώρα, αλλά ο Πραντέλι έχει προσθέσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι της. Προτιμά να παίζει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας, έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις και πολλές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο".
- Για τον ιδιόρρυθμο Μάριο Μπαλοτέλι:
"Ο Μπαλοτέλι μου αρέσει ως παίκτης και θα είχε ενδιαφέρον να τον προπονήσω. Αν ήταν βραζιλιάνος θα μπορούσα να σας πω περισσότερα. Αλλά είναι ιταλός, οπότε δεν αναλώνομαι στο να σκεφτώ πως θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμος". 


Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: