24 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στο μέλλον

Αστέρας Τρίπολης: Με το βλέμμα στο μέλλονΟι ανανεώσεις συμβολαίων που εκπνέουν το καλοκαίρι και το θέμα του Σάκη Τσιώλη περνούν σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα Τρίπολης όσο η σεζόν φτάνει προς το τέλος της.
Αναμφίβολα η χρονιά που διανύουμε είναι η πιο επιτυχημένο στην ιστορία των Αρκάδων, βάσει του ποδοσφαίρου που έχουν παίξει αλλά και των αποτελεσμάτων που έχουν ως τώρα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στον Αστέρα Τρίπολης δεν παραγνωρίζουν πως η ομάδα έχει αγωνιστικούς στόχους να επιτυχεί, όμως, δεν θέλουν να αφήσουν τα πάντα στην τύχη κι έτσι από τώρα σκέφτονται το μέλλον.
Τα συμβόλαια των Πιπίνη, Σανκαρέ, Αλβάρες, Περόνε και Καλαντζή εκπνέουν και θα αρχίσουν να γίνονται συζητήσεις, μετά το τέλος των play off, για τις ανανεώσεις αφού άπαντες υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Λέντσε ο οποίος έχει έρθει στην Τρίπολη με την μορφή δανεισμού.
Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, «καυτό» είναι και το θέμα της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει δεδομένα να συνεχίσει με τον Θεσσαλό κόουτς, ο Τσιώλης δείχνει από την πλευρά του τη θέληση να μην αφήσει το «δημιούργημά» του, και φαίνεται πως οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για το τι θα κάνουν τελικά πριν από τα play off και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: