6 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκαρσία: «Να βοηθήσουμε το τεχνικό τιμ»

Συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και μόνο σε αυτόν, δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία. Τι είπε για το προσωπικό του θέμα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νασιονάλ.

Γκαρσία: «Να βοηθήσουμε το τεχνικό τιμ»
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας για να παρακολουθήσει την μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ και όπως γίνεται αντιληπτό δεν απέφυγε τις ερωτήσεις γύρω από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

«Πρέπει να κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε από τις επόμενες ημέρες να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος, ενώ με αφορμή το δημοσίευμα που θέλει τη Νασιονάλ να επιθυμεί την απόκτησή του, παραδέχθηκε ότι «η Νασιονάλ είναι η ομάδα που υποστήριζα από μικρός στην χώρα μου», αλλά «δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω τώρα εκεί και το μυαλό μου είναι πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

«Σε αυτό τον κόσμο είμαι ευγνώμων. Από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να είμαστε στην ίδια γραμμή για να βοηθήσουμε την ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε και το τεχνικό τιμ που ήρθε εδώ για να δουλέψει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ», τόνισε, λύνοντας μια και καλή την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργήσει με τον Γιώργο Δώνη. 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: